Grand Theft Auto 4 új GTA a láthatáron?
Elküldve: 2008. 04. 24. 09:00
oké, csakhogy az pénzbe kerül. ja és ott az igen rossz dpad is
JóSebesség
Elküldve: 2008. 04. 24. 09:05
Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 7:57
Akkor egy kis adalék, hátha sikerül további bizonytalanságot kelteni
a box kontroller messze jobb mint a ps3. Aki nem begőzölt ps fan az mind elismeri. Nagyobb, kényelmesebb.
Még a box irányítója nem vót a kezemben. A ps3-é is csak egyszer valami teszkóban, pár kör valami versenyzős játékkal. Nekem az méretileg, fogásilag bejött, meg nagyon tetszett, hogy a döntésével lehetett kanyarodni.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2008. 04. 24. 09:22
Akinek esetleg vinyó nélküli boxa van, az ne szídja majd a játékot, hanem magát szídja, hogy miért nem olyat vett amibe van vinyó :Đ
Vagyis vinyó nélküli box-al olyan szinten lassan rajzolja ki a textúrákat, hogy haverom elsírta magát amikor kipóbáltuk az én vinyós box-ommal. Ég és föld a különbség. Nálam minden pöpecül fut. Amúgy a játék nem rossz, sőt elég jó. Csak időm nincs rá
Vagyis vinyó nélküli box-al olyan szinten lassan rajzolja ki a textúrákat, hogy haverom elsírta magát amikor kipóbáltuk az én vinyós box-ommal. Ég és föld a különbség. Nálam minden pöpecül fut. Amúgy a játék nem rossz, sőt elég jó. Csak időm nincs rá
Elküldve: 2008. 04. 24. 09:28
Jaja, Xbox controller kenyelmesebb hosszabb tavon. Rezgest meg mer nem, az az igazi poen 
Mig en keddig varok az oridzsinyal kopiamra, addig valaki elmondhatna, hogy hogyan fut Xboxocskan. Akad-e neha-e vagy-e nem-e meg tenyleg van-e opcio arra, hogy felpakoljon egy kicsit a vinyora (a PS3 verzio 5 percig installal azt tudom, de a boxos talan nem ilyen g3ci
).
Also, mennyire hasonlit az uj Liberty City a regire? Vannak ismeros utcak a 3-bol vagy total at lett alakitva az egesz? Mire hivatkozik elejen a game amiert nem lehet atkelni a vizen/hidon mert le van zarva a palya 2/3-a? Strapabirobbak a kocsik vagy ugyanugy elkezdenek fustolni 4-5 nagyobb koccanastol? Mikor lesz mar GTA2 XBL-ra?
Danke.
Mig en keddig varok az oridzsinyal kopiamra, addig valaki elmondhatna, hogy hogyan fut Xboxocskan. Akad-e neha-e vagy-e nem-e meg tenyleg van-e opcio arra, hogy felpakoljon egy kicsit a vinyora (a PS3 verzio 5 percig installal azt tudom, de a boxos talan nem ilyen g3ci
Also, mennyire hasonlit az uj Liberty City a regire? Vannak ismeros utcak a 3-bol vagy total at lett alakitva az egesz? Mire hivatkozik elejen a game amiert nem lehet atkelni a vizen/hidon mert le van zarva a palya 2/3-a? Strapabirobbak a kocsik vagy ugyanugy elkezdenek fustolni 4-5 nagyobb koccanastol? Mikor lesz mar GTA2 XBL-ra?
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 04. 24. 10:07
Egy-két cikkben olvastam, hogy a boxos verzio is felajánlja az installt. Nekem semmit nem installált mégis a vinyóra cache-el szerintem, mert tegnap előttem volt egy Arcade meg egy Premium amin teszteltük. Az Arcadon, mint ahogy írtam lassan töltötte be a textúrákat, elég közel kellett menni egy tárgyhoz, hogy teljesen kirajzolja illetve akadt is a game
Az én prémiumomon ugyan nem installált, de tuti, hogy használja a vinyót, mert semmiféle akadás nincs, a textúráat messziről látom, nem kell várni a rajzoláshoz.
Game playre eddig csak azt tudom mondani, hogy engem teljesen elszórakoztat, a kocsik kicsit érdekesek kanyarban, de nagyon jól törnek, szinte élethűek. Néha megállnak műszaki okok miatt, akkor a főhős iszonyatosan káromkodik
Otthon tudsz TV-t nézni egy csomó csatornával, a gyorsétteremben hozzá tudod vágni a ketchupot az alkalmazotthoz, ha szar a kaja. A bunyók baromi jók, nagyon ki vannak dolgozva. Régebbi részekkel nem igazán játszottam, szóval igazából viszonyítása alapom nincs.
Majd ma folytatom este a játékot, tetszik az életszerűsége nagyon
Az én prémiumomon ugyan nem installált, de tuti, hogy használja a vinyót, mert semmiféle akadás nincs, a textúráat messziről látom, nem kell várni a rajzoláshoz.
Game playre eddig csak azt tudom mondani, hogy engem teljesen elszórakoztat, a kocsik kicsit érdekesek kanyarban, de nagyon jól törnek, szinte élethűek. Néha megállnak műszaki okok miatt, akkor a főhős iszonyatosan káromkodik
Majd ma folytatom este a játékot, tetszik az életszerűsége nagyon
Szerkesztette: Tiga 2008. 04. 24. 10:10 -kor
Elküldve: 2008. 04. 24. 10:52
Koszi, meghoztad a kedvemet 
Azert ha van idod, nezd meg nekem legyszi hogy tenyleg tett-e fel valamit, mert eleg erdekes, hogy meg csak nem is szolt
Ha a System fulre ramesz, ott van egy Memory es azon belul Game Files vagy valami ilyesmi. Biztosan lesz ott GTA4 is, csak a meretere vagyok kivancsi.
Egyebkent kicsit csodalkozom, hogy nincs 7 giga sem a jatek. Azt hittem, legalabb lesz 8-9 (szoval egy DVD9-es meret). Bar gondolom a vedelmet lesporoltak, az is megnyomta volna valamennyivel.
Ket DVD kicsit tulzas lenne
Kivancsi vagyok, mi lesz az 50 gigas Blu-Ray PS3-as verzion a maradek 40 giga. Esetleg ott .bmp-ben lesznek a texturak es .wav-ban a hangok, a maradek 30 gigara meg ramasoljak a jatekot megegyszer.
Ezt a "PS3 5 percig installal" dolgot egy cikkben olvastam, ahol az illeto tesztelte a majdnem kesz verziot es emlekezetem szerint 3 negativ dolgot vetett fel:
- snap-targeting nem mukodik rendesen (ez az, amikor valami fele mutatsz es a kurzor automatikusan raall a celra, ezzel megkonnyitve a gyors celpontvaltast)
- cover-systemmel is van valami, talan hogy tul mesterkelt az animacio es tul sok doboz van ami moge el lehet bujni (tul funkcionalis)
- clipping hibak (amikor egy-ket textura atvillan ott, ahol nem kellene)
Azert ha van idod, nezd meg nekem legyszi hogy tenyleg tett-e fel valamit, mert eleg erdekes, hogy meg csak nem is szolt
Ha a System fulre ramesz, ott van egy Memory es azon belul Game Files vagy valami ilyesmi. Biztosan lesz ott GTA4 is, csak a meretere vagyok kivancsi.
Egyebkent kicsit csodalkozom, hogy nincs 7 giga sem a jatek. Azt hittem, legalabb lesz 8-9 (szoval egy DVD9-es meret). Bar gondolom a vedelmet lesporoltak, az is megnyomta volna valamennyivel.
Ket DVD kicsit tulzas lenne
Ezt a "PS3 5 percig installal" dolgot egy cikkben olvastam, ahol az illeto tesztelte a majdnem kesz verziot es emlekezetem szerint 3 negativ dolgot vetett fel:
- snap-targeting nem mukodik rendesen (ez az, amikor valami fele mutatsz es a kurzor automatikusan raall a celra, ezzel megkonnyitve a gyors celpontvaltast)
- cover-systemmel is van valami, talan hogy tul mesterkelt az animacio es tul sok doboz van ami moge el lehet bujni (tul funkcionalis)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 04. 24. 11:51
http://x360.fw.hu/popup.avi
Ez a video bizonyítja, hogy milyen szarul fut Arcade gépeken....látszik a popup 'bug'. Na ez vinyós gépen nem jön elő és igazából nem telepíti a vinyóra a játékot, hanem csak cache-re használja. Hallani is ahogy kerreg a vinyó miközben játszol. Majd belemászom a vinyóba és megnézem mi is van ott :Đ
Ez a video bizonyítja, hogy milyen szarul fut Arcade gépeken....látszik a popup 'bug'. Na ez vinyós gépen nem jön elő és igazából nem telepíti a vinyóra a játékot, hanem csak cache-re használja. Hallani is ahogy kerreg a vinyó miközben játszol. Majd belemászom a vinyóba és megnézem mi is van ott :Đ
Elküldve: 2008. 04. 24. 12:24
Heh, lol
Ja, most en is olvasgattam egy kicsit jatekrol.
Xbox-os verzio elvileg szebb (mihez kepest, mikor a PS3-as meg kint sincs?
) es tenyleg nem installal Xboxra semmit, de nem is akad (gondolom vinyoval nyomta az illeto is).
Az mondjuk jo, hogy lehet barmilyen mp3-at hallgatni jatek kozben meg multiplayerben is jo mokanak igerkezik (Xboxon meg foleg).
Az mondjuk jo, hogy lehet barmilyen mp3-at hallgatni jatek kozben meg multiplayerben is jo mokanak igerkezik (Xboxon meg foleg).
Elküldve: 2008. 04. 24. 12:25
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 11:52
Koszi, meghoztad a kedvemet 
Nembaj, majd biztos jön ki rá pöcs :Đ
Szerkesztette: Valdy 2008. 04. 24. 12:26 -kor
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2008. 04. 24. 12:27
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 13:24
Saját mp3 hallgatás már az elöző 2 részben is volt (pc-s verzió), szóval ez nem újdonság
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2008. 04. 24. 12:50
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 13:24
Heh, lol
Ja, most en is olvasgattam egy kicsit jatekrol.
) es tenyleg nem installal Xboxra semmit, de nem is akad (gondolom vinyoval nyomta az illeto is).
énmeg azt olvastam egy fejlesztőtöl hogy ugyanúgy néz ki csak ps3on valamivel "finomabb" a grafika a másféle renderelési mód(?) miatt.
JóSebesség
Elküldve: 2008. 04. 24. 12:57
1-2 oldalt visszaolvastam, de nem talaltam meg a valaszt, a 24 oldalt pedig most nem olvasnam vissza.
Ezert bocs elore is, ha mar szerepelt a kerdes: lesz-e PC-s verzio belole, es ha igen, akkor kb mikorra varhato az eljovetele? Koszi!
Elküldve: 2008. 04. 24. 12:59
Nincs bejelentve, semmi hivatalos nincs, max találgatnak, HA lesz is, akkor ebben az évben már szinte biztos, hogy nem.
JóSebesség
Elküldve: 2008. 04. 24. 13:04
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 12:59
Nincs bejelentve, semmi hivatalos nincs, max találgatnak, HA lesz is, akkor ebben az évben már szinte biztos, hogy nem.
Koszi! Akkor ez szamomra csak penztarca-kimeles az idei evben, akkor csak a Sacred 2: Fallen Angel-t fogom megvenni eredetiben.
Elküldve: 2008. 04. 24. 13:52
Bepe, vegyel Xbox-ot, arra lesz Sacred 2 akadasmentesen meg Fable 2 is 
Ja, mp3 lejatszas volt PC-n, de nekem az Xbox-on minden uj. Ez is.
Szerintem sem lesz nagy kulonbseg a ket verzio kozott, eleve egy evet kesett volna a jatek, ha mindket konzolra kulon csinaltak volna mindent (pont ezert is fog a PC-s verzio egy evbe telni).
Rakanyarodva a PC-s verziora: szerintem lesz, mivel ugysincs mas dolga a Rockstarnak (esetleg a letoltheto tartalmak eszkabalasa Xboxra), a merettel sincs gond (1 DVD az egesz, nyilvan nem lehet egy jatek 30-50 giga Blu-Ray ide vagy oda mert akkor eleg nehez lenne PC-s verziot csinalni tobb helyt igenylo, magasabb felbontasu texturakkal). Egyeduli problema talan a multiplayer lehet (amit mar fentebb is felhoztam) meg az Euphoria motor, ami nincs PC-re licencelve. Eddig legalabbis meg nem volt.
Billentyuzettel kocsit vezetni... bleh... :Đ
Ja, mp3 lejatszas volt PC-n, de nekem az Xbox-on minden uj. Ez is.
Szerintem sem lesz nagy kulonbseg a ket verzio kozott, eleve egy evet kesett volna a jatek, ha mindket konzolra kulon csinaltak volna mindent (pont ezert is fog a PC-s verzio egy evbe telni).
Rakanyarodva a PC-s verziora: szerintem lesz, mivel ugysincs mas dolga a Rockstarnak (esetleg a letoltheto tartalmak eszkabalasa Xboxra), a merettel sincs gond (1 DVD az egesz, nyilvan nem lehet egy jatek 30-50 giga Blu-Ray ide vagy oda mert akkor eleg nehez lenne PC-s verziot csinalni tobb helyt igenylo, magasabb felbontasu texturakkal). Egyeduli problema talan a multiplayer lehet (amit mar fentebb is felhoztam) meg az Euphoria motor, ami nincs PC-re licencelve. Eddig legalabbis meg nem volt.
Billentyuzettel kocsit vezetni... bleh... :Đ
Elküldve: 2008. 04. 24. 14:40
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 13:52
Euphoria motor, ami nincs PC-re licencelve. Eddig legalabbis meg nem volt.
Azért, mert nem mondják nem jelenti azt, hogy nincs
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
Elküldve: 2008. 04. 24. 17:45
Mondjuk én az összes gta-ban a beépített mp3-akat imádtam. Főleg a talk show-kat, betegesen jók voltak 
Pastor Richard Salvation Center :Đ
Pastor Richard Salvation Center :Đ
world, my finger, is on the button...
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2008. 04. 24. 18:12
Statue, nem?
Mikor begyujti a penzt a vallasosoktol, sajat magat abrazolo szobrot akar epiteni es kilovetni mindenkit az urbe, hogy elmenekuljenek az apokalipszis elol :Đ
It's been over 18 years since I was out in open sunlight. I only leave the house if it's raining, or if I need milk.
It's been over 18 years since I was out in open sunlight. I only leave the house if it's raining, or if I need milk.

Súgó
A téma zárva.