vettem valami tenda a3 hányadékot, én baromállat, mert pár ezres csak, de az istennek sem jön vele össze semmi. mint az istenverte jó nőkkel, csak ez épp egy nyomorú kínai kacat.
van egyszer universal repeater mód.
azt gondoltam, kapcsolódik az ap-hez (jelen esetben wireless-en keresztül a rúterhez), létrehoz egy másik hálózatot, aztán kapcsolódhatok ahhoz, mert annak az apukája erősebb, kalap-kabát.
ehhez képest internet, az pont nincs rajta, a beállítási lehetőségeket meg kimerítettem.
kapcsolódni kapcsolódik, ezt menüben látni is, látni látom a rúter eszközlistájában a mac címet, ip-t nem kap. adtam nekit fixet, továbbra sincs net azon a wifi hálózaton.
megpróbáltam wds módban, az ha jól értem, olyan h ua. ssid, csatorna, jelszó, faszom és automatikusan az erősebb csatornára mászna rá. úgy gyakorlatilag meg, ha megadom mindkét mac címet, sorrendtől függetlenül, akkor csak a rúteren keresztül kapcsolódik, ezt a szardarabot nem használja, ha csak ezét a fosét, akkor meg megint nincs továbbra sem net, ott röhög az a kurva felkiáltójel alul.
ha most visszaküldöm a vérbe, akkor buktam 2000 ft-ot. ideköltség, odaköltség, de legalább 8 napos elállás.
mondjuk tanulópénznek jó, h nem veszünk meg mindenféle lomot.
nézek valami olcsó tp-t vagy ánusz rútert, custom fw-el. kibaszott 1 órám ment erre a fosra rá oda neki abba a kurva annyába, de most itthagyom a faszba, mert összetaposom mingyá a gecibe.
egyébként ha bedugom a lanba, akkor adja wifin a netet, helyi hálót.
Szerkesztette: avmanster 2013. 10. 04. 14:00 -kor