Idézet: Taranis - Dátum: 2013. 10. 04. 20:56
gondoltam rá, mert nem a legújabb van fent, de akkor meg lehet azon rugóznak, h ha 8 napos visszaküldéssel visszagyakom a 'csába, h belenyúltam. pláne, h ha esetleg ez a szuperszar elroncsa magát frissítés közben... oszt akkor kicserélik nekem, és lehet rajtam ragad.
velem még nem izéltek, de ahogy olvasgattam, az iponnál is képesek hajmeresztő dolgokra.
áhh, tanulópénz megvolt, elszartam egy csomó időt vele, cserébe legalább tanultam valamit a hálózatokról...
közben nézem a letölthető anyagokat, kurva kevés fogalmuk van arról, mi az a wds. rádugják baszom egy pc-re a szarjukat, oszt odaírják fölé wds. hátö. szerintem nem.
ja, meg odaraktak egy rar-ba csomagolt képet, h image. első körben azt hittem, lehet valami beállítós cd képe. de nem, egy darab fénykép erről a CSODÁRÓL viccnek is roszz, oszt ez a valóság, mert komolyan gondolták.
kurva gyér egy társaság, kerüljétek a tendát, mint a pestist. odaraktam a soho zikszel, meg linksziszbájszkó bót báj belkíny mellé a sorba, illetve a dobogóra. ennél lejjebb szerintem nincs.
arra kellett volna, h egy szobában napi 10 percre adja egy tablettának a netet, mert kb. 1-2 megabit között képes elétni a két helyiséggel arrébb lévőt. aztán ráaggattam egy szvicsre, és irányítottam az antennát, még igy is jó lett volna, egészen addig a pillanatig, míg nem adtam a wifinek psk-t.
Szerkesztette: avmanster 2013. 10. 04. 20:10 -kor

Súgó
A téma zárva.