Idézet: Jahno - Dátum: 2013. 11. 30. 14:24
Megsértődsz ha azt mondom, inkább ne nyúlj hozzá? Ha a logot nem találod, akkor mi mást kezdenél egy szerverből? Ilyen figurát a szerverre sem engednék be, kap egy konzolt amivel usereket alap szintén nyomkodja és kész. Segíteni is lehetne, de ezek szerint alapok sem mennek, így kicsit nehezebb.
Nem sértődök meg.
Amúgy a régi szerveren volt amit a "rendszergazdai" srác nem tudott megoldani, s én igen a net segítségével. Ott spam leveleket küldözgettünk kifele.
Csak ott megtaláltam, hogy mások hogy oldották meg a problémát, ennél ilyent nem találtam, ezért írtam ide.
Mivel nem tanultam a suliban szerveres dolgokat, így csak annyit tudok amennyire magamtól rájövök.
Új szerver beállításánál én is részt vettem és csináltam mindent. Ezenkívül van 22 év számítógépes tapasztalatom, szerveren kívül nem volt olyan amit ne tudtam volna megoldani.
Kostoltam pár linux rendszert - kerner fordítást is csináltam régebben - szóval nem ijedek meg ha valami új nekem.
Szerverrel csak itt találkoztam - 7 éve - de nem ez a munkaköröm, csak ha valami probléma van, vagy bármi egyéb akkor az hozzám tartozik és elég kevés időt vesz el a megoldása, így nem látják értelmét külön rendszergazdát alkalmazni azért a pár óráért.
Utánanézni, nézegetni stb. csak ilyenkor van időm, amikor nem dolgozom.
Szóval olyan ötletnek örülnék, amit meg tudnék nézni, hogy mit lehetne másképp beállítani. Ha túl bonyolult, akkor tudjam közvetíteni a srácnak, hogy nézd meg ezt is... stb.