HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások VII - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások VII Értékeld a témát: -----

#2401 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 24. 19:38

Gyerekeim,és felnőttek.Megkérek minden T4EWER juzert hogy a chellos totyixba tisztelettel irogasson.
Ellenkező esetben megyek én is oda lámaságokat irkálni...
Nekünk akik itt irogatunk valamilyen perverz oknál fogva upc internetünk van  :offtopic:

/ON
Hosszútávon egyébként a chello plus 60Gibája is olykor olykor kevéshhhke szokik lenni.
Tehát várjuk a nagy örömhíreket Dömpertől..  :Đ

Mindenki annyit postol egyébként amennyi internet forgalma van és ameddig el nem kopik a klaviatúrája  :D

Szerkesztette: tikva 2007. 01. 24. 19:43 -kor

-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#2402 Felhasználó inaktív   DaMaGepy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 24. 19:46

NSD:
Nem tudod mi van Miskolcon a Tizeshonvéd utca környékén? Senki nem tud semmit, és már 3 napja nincs tv/net, azaz néha megjön 1-2 órára, aztán 6-7 órára megint elmegy az adás+net. Gondolom valamit szerelnek, na de 3 napig? Valami nagy probléma lehet ha ennyi ideig szórakoznak vele.

#2403 Felhasználó inaktív   NZIM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 19:51

Idézet: tikva - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 19:38

Mindenki annyit postol egyébként amennyi internet forgalma van és ameddig el nem kopik a klaviatúrája  :D

Hát ja, csak vannak akik úgy gyüjtik a postokat, mint más a frag-eket a q3-ban.  :omg:
Asus P5B ł Core 2 Duo E6300 ł Asus HD 2900XT 512MB ł 4GB 800MHz DDR2 RAM ł Chieftec cft620

"...há' nyálad se vót, ugy kellett a szádba köpni he'... "

Eladó Athlon 3500+ S939 ADA3500IAA4CN ára:5000Ft PÜ.

#2404 Felhasználó inaktív   minimize 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 19:59

persze.
Én is Törzsvendég akarok lenni, ezért (mind1,hogy kb.8sort írok/komment, de perverz is vagyok) nem győzök írogatni+szidni saját netszolgáltatóm egy erre a célra(is) nyitott topikba, jaja.
:up:
"Három dolog van az életben, ami nem érdekel: a politika, a rapzene, és a maga véleménye..."  -Airplane I.-ből szabadon...-
Juan Manuel Fangio&  the Maserati 250F
Pagani Zonda F.

Scuderia FERRARI
""Próbáltam Kimit meggyőzni arról, hogy a világbajnokság megnyerése csupán egy cím, amit nem feltétlenül a legjobb pilóta kap, s ezzel a szakma is tisztában van." -Ron Dennis csapatvezető Raikkonen-nek,2005-ben-

#2405 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 20:03

Frissítettem újra a jó öreg európai körkép UPC táblázatot. De mivel LGI kvázi már összes nyugat európai UPC céget eladta, ezért beleírtam a jogutódokat is meg még pár kábelnetes céget amik eszembe jutott. Lehet sasolgatni hol mennyi az annyi.

http://shania.fpn.hu/chello.htm

Azt azért nem szabad elfelejteni hogy minden piacon jellemzően a telco és kábel cégek versenyeznek az ajánlataikkal, amik azért olyan szignifikánsan nem térnek el. Ott ahol a telecom cég már ADSL2+on kínál up to 24Mbps-es ajánlatot, jellemzően ott vannak nagy kábelnet sebességek is. A nagyobb sebességek elérése után mindkét fél részéről kimerül az emelgetési hajlam, mert a technológia korlátok fölé "hazudott" PR névleges sebességeket már nehéz lenne a fogyasztóknak megmagyarázni.

Szerkesztette: shabba 2007. 01. 24. 20:05 -kor

#2406 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 20:04

Most lehet, hogy én vagyok a vak, de ha most váltani akarok Plus-ra, akkor ahogy olvastam 15.360 Ft lenne a havidíja.. 2 évre.

Szerkesztette: Hippo 2007. 01. 24. 20:05 -kor

Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#2407 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 20:09

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 20:04

Most lehet, hogy én vagyok a vak, de ha most váltani akarok Plus-ra, akkor ahogy olvastam 15.360 Ft lenne a havidíja.. 2 évre.

Igy van, a 12ezres ar az telefonelofizetessel egyutt van, de ahhoz telefonnal uj ugyfelnek kell lenned, mar amennyire en tudom.

Szerkesztette: repattila 2007. 01. 24. 20:15 -kor

#2408 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 20:28

Idézet: minimize - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 17:58

nem kötekedésként, de észérveket nem tudtál írni, ilyent pedig: "ha egyszer minden kapacitast egy vagy akarhany letoltesre hasznalsz, akkor bizony nem marad a bongeszesre, akar adsl, akar chello..." véletlenül se írj, mert a mondat folytatásában cáfolod Magad, ráadásul mint anno írtam, volt/van mindkét szolgáltatónál előfizetésem, teszteltem párszor a 8év alatt, elhiheted.....de szerintem inkább hagyjuk, mert értelmetlen "elégedettekkel" vitázni, főleg nyilvános fórumon. örülj, hogy nálad minden frankó, hogy Te azt kapod, amiért fizetsz, és ne feledd:
"...teljesen lenyegtelen, mert ugyebar mindenki leirhatja a velemenyet, ez egy ilyen forum...."
:o

anno szar csomagok voltak t-éknél, drágán, jött a upc, húdejó volt, lehetett kit fikázni. időközben t-ék "megrázták" magukat, most mindenki a upc-atyaistenhez imádkozik, hátha. időtöltésnek nem rossz végül is, az tuti, de páran elgondolkodhatnának azon, miért is olyan jó drágábban, korláttal böngészni-letölteni-következő hónap 1-jét várni...tisztelet azoknak, akiknél egyszerűen nincs mód másfajta elérésre pillanatnyilag. ha esetemben (is) nem ez lenne, topikközelbe nem jönnék szabad véleményt nyilvánítani, ill. fikázódni, de így....
:think:

ui.: ígérem, befejeztem.
negatívval bombázók spóroljanak, továbblépek a kommenteken, ez szabad fórum.
:)

Használhatnád az "Idézet" és/vagy "Válasz" gombot, ha valakit idézel, átláthatóbb lenne.
Itthon 6-7 éve használok chellot, de még nagyon ritkán volt olyan, hogyha a "poweruser" fiam DC-zett, akkor valami fennakadás lett volna a nethasználatban. (classic csomag)
Egyébként mindig adtak valami okot arra, hogy ne legyek elégedett a szolgáltatással.
(e-mail fiók, korlátozás stb...)
A cégnél t-online-s adsl van. Tegnap reggel még csak 2 megás, dél óta 6 megás.
A sebességteszt mutatja, hogy tényleg annyi.
De ha egy fájlcsere megy valakinek a gépén, másnál weboldalmegnyílási problémák vannak.
Az IP-telefon meg használhatatlan.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#2409 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 20:33

Idézet: mozesapo - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 9:42

Majd meglátod. Február elejétől már menni fognak a reklámok, hogy letöltés a 10-en  :eek: , stb.....
Bele kell törődni, hogy emelés március 1 előtt nem várható.  :think:

Baromira remélem hogy az emelésnek valami értelmesebb reklámja lesz, mert ami most megy az valami olyan szinten hányinger...Ahogy meghallom annak a hülyének a hangját kapcsolom el a tv-t.
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#2410 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 20:34

Idézet: tikva - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 19:19

Ha most váltasz 2év aláirása mellett ennyi.
CSÖCS MI?

Sztem nem szabad 2 évre aláírni. 1 évvel könnyebb utána lepattanni ha van máshol jobb akció.
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#2411 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 20:37

Már akinek van lehetősége netszolgáltatót választani :)
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#2412 Felhasználó inaktív   minimize 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 20:38

meglepő, de ugyan ezek a problémák nálam is előfordulnak szinte állandóan, hogy
"De ha egy fájlcsere megy valakinek a gépén, másnál weboldalmegnyílási problémák vannak.
Az IP-telefon meg használhatatlan."

fájlcsere nélkül, trójai, miegymás nélkül is 6-7sec/oldal a sebesség 1,5megával.
anno adsl-el no problem, skype ott ok, most upc-nél halott.
érdekes. :)
"Három dolog van az életben, ami nem érdekel: a politika, a rapzene, és a maga véleménye..."  -Airplane I.-ből szabadon...-
Pagani Zonda F.

Scuderia FERRARI
""Próbáltam Kimit meggyőzni arról, hogy a világbajnokság megnyerése csupán egy cím, amit nem feltétlenül a legjobb pilóta kap, s ezzel a szakma is tisztában van." -Ron Dennis csapatvezető Raikkonen-nek,2005-ben-

#2413 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 20:38

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 20:37

Már akinek van lehetősége netszolgáltatót választani :)

De ki tudja mi lesz 2 év múlva. Az nagyon sok idő.

#2414 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 20:52

Idézet: Peetie - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 20:38

De ki tudja mi lesz 2 év múlva. Az nagyon sok idő.

Hát reméljük gyorsuló tendencia van kialakulóban...  :D  :Đ  :)
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#2415 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 20:55

Idézet: Peetie - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 20:33

Baromira remélem hogy az emelésnek valami értelmesebb reklámja lesz, mert ami most megy az valami olyan szinten hányinger...Ahogy meghallom annak a hülyének a hangját kapcsolom el a tv-t.

Máris elérte a célját. Beszélsz róla, mert bosszant, tehát pontosan tudod, hogy melyik cégről van szó.

Ízlések és pofonok, de szerintem Badár rulez.
Papesz

#2416 Felhasználó inaktív   stark100 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 20:55

Idézet: minimize - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 21:38

meglepő, de ugyan ezek a problémák nálam is előfordulnak szinte állandóan, hogy
"De ha egy fájlcsere megy valakinek a gépén, másnál weboldalmegnyílási problémák vannak.
Az IP-telefon meg használhatatlan."

fájlcsere nélkül, trójai, miegymás nélkül is 6-7sec/oldal a sebesség 1,5megával.
anno adsl-el no problem, skype ott ok, most upc-nél halott.
érdekes. :)

Hát ez az! Neki az adsl-lel vannak ilyen gondjai. Akkor ki cáfol kit?

#2417 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 20:57

Idézet: Papesz - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 20:55

Máris elérte a célját. Beszélsz róla, mert bosszant, tehát pontosan tudod, hogy melyik cégről van szó.

Ízlések és pofonok, de szerintem Badár rulez.

Akkor neked Máónika is teccik?
/ON

4x kérdezem hátha NSD-Dömper uploader megszán és leirja ide:
Tényleg szükséges korlátozni az adatforgalmat konkrétan 2007-ben?

#2418 Felhasználó inaktív   minimize 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 21:00

nem cáfol senki senkit.
én ezt másfél mega/9ezerért kapom+15g korlát, a 7évvel ezelőtti szinten, igaz most három ezerrel "olcsóbban". ez lett volna a lényeg röviden.
amott bejönnek bakik, de gond nélkül emelnek, nem korlátoznak, errefelé ez nem ismert hozzáállás.
kinek korrekt, kinek nem-kinek muszáj, kinek nem, tudjátok!
:)

(konkrét példa, postom után 11másodpercig tartott az oldal frissítés.)

Szerkesztette: minimize 2007. 01. 24. 21:02 -kor

Pagani Zonda F.

Scuderia FERRARI

#2419 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 21:11

Idézet: tikva - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 20:57

Akkor neked Máónika is teccik?
/ON

Már kiveséztük mind a ht topicban topiconként minimum kétszer. Olvass, addig sem postolsz percenként.

#2420 Felhasználó inaktív   Zozo® 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 21:19

Idézet: tikva - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 20:57

Nem vagyok NSD, de ha megnézed a shabba linkjét, akkor látod, hogy nyugaton is van korlát, a nagy csomagoknál is, tehát a válasz: Igen.
De lehet csak én látom rosszul és jön valaki és megcáfol.
Linux For Human Beings

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.