Idézet: minimize - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 17:58
nem kötekedésként, de észérveket nem tudtál írni, ilyent pedig: "ha egyszer minden kapacitast egy vagy akarhany letoltesre hasznalsz, akkor bizony nem marad a bongeszesre, akar adsl, akar chello..." véletlenül se írj, mert a mondat folytatásában cáfolod Magad, ráadásul mint anno írtam, volt/van mindkét szolgáltatónál előfizetésem, teszteltem párszor a 8év alatt, elhiheted.....de szerintem inkább hagyjuk, mert értelmetlen "elégedettekkel" vitázni, főleg nyilvános fórumon. örülj, hogy nálad minden frankó, hogy Te azt kapod, amiért fizetsz, és ne feledd:
"...teljesen lenyegtelen, mert ugyebar mindenki leirhatja a velemenyet, ez egy ilyen forum...."
:o
anno szar csomagok voltak t-éknél, drágán, jött a upc, húdejó volt, lehetett kit fikázni. időközben t-ék "megrázták" magukat, most mindenki a upc-atyaistenhez imádkozik, hátha. időtöltésnek nem rossz végül is, az tuti, de páran elgondolkodhatnának azon, miért is olyan jó drágábban, korláttal böngészni-letölteni-következő hónap 1-jét várni...tisztelet azoknak, akiknél egyszerűen nincs mód másfajta elérésre pillanatnyilag. ha esetemben (is) nem ez lenne, topikközelbe nem jönnék szabad véleményt nyilvánítani, ill. fikázódni, de így....
ui.: ígérem, befejeztem.
negatívval bombázók spóroljanak, továbblépek a kommenteken, ez szabad fórum.

Használhatnád az "Idézet" és/vagy "Válasz" gombot, ha valakit idézel, átláthatóbb lenne.
Itthon 6-7 éve használok chellot, de még nagyon ritkán volt olyan, hogyha a "poweruser" fiam DC-zett, akkor valami fennakadás lett volna a nethasználatban. (classic csomag)
Egyébként mindig adtak valami okot arra, hogy ne legyek elégedett a szolgáltatással.
(e-mail fiók, korlátozás stb...)
A cégnél t-online-s adsl van. Tegnap reggel még csak 2 megás, dél óta 6 megás.
A sebességteszt mutatja, hogy tényleg annyi.
De ha egy fájlcsere megy valakinek a gépén, másnál weboldalmegnyílási problémák vannak.
Az IP-telefon meg használhatatlan.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"