HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3 II.

#601 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 09. 21:50

Gondolom a szokasossal, semmivel. Ez is csak a levegobe ment.

Egyebkent a jelenlegi jatekok az Xbox 360-at sem hasznaljak ki cseppet sem,  talan meg a Gears of War sem, szal ezt tok felesleges osszehasonlitgatni. Mar az is csoda, hogy a mar futo jatekokat ki tudtak hozni az oszre PS3-ra. Igaz allitolag a framerate szarabb, mint az xbox 360-on, a gyengebb megjelenites ellenere. De sebaj, lesz ez jobb is.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#602 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 21:53

Ahh, pont azt akartam kerdezni, hogy a GoW mennyire hasznalja ki a boxot... az bizti, hogy mindenki azt mondja, nehez lesz PS3-ra progizni, meg nehezebb mint PS2-re... pedig allitolag az se egy leanyalom. Boxot meg asszem dicserik, nem? (Ezt csak ugy hallomasbol, felfullel...)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#603 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 09. 21:54

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 20:50

Gondolom a szokasossal, semmivel. Ez is csak a levegobe ment.

Egyebkent a jelenlegi jatekok az Xbox 360-at sem hasznaljak ki cseppet sem,  talan meg a Gears of War sem, szal ezt tok felesleges osszehasonlitgatni. Mar az is csoda, hogy a mar futo jatekokat ki tudtak hozni az oszre PS3-ra. Igaz allitolag a framerate szarabb, mint az xbox 360-on, a gyengebb megjelenites ellenere. De sebaj, lesz ez jobb is.

Krinyo

azt azért tisztázzuk le hogy 1 évig progiztam ps2 devkitet fullasmban
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#604 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 12. 09. 21:54

Idézet: vers - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 21:45

nem kell elhinni, különben sem számit semmit már

nézd, egyrészt SFIJ valóban jól jellemezi a szokásaidat, sokszor semmiféle forrást vagy logikai levezetést nem hozol, csak dobálod be a kijelentéseket. ez is egy ilyen, hogy 50 százalékot használ ki. minek az 50 %-át? a chipek szaturációs pontjának 50 százalékát? hol és ki mérte ezt? vagy polifonikos fejlesztő nyilatkozta? vagy mivan? érdekelne egyébként, de tökre.

Szerkesztette: special 2006. 12. 09. 21:55 -kor

#605 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 09. 21:57

Idézet: special - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 20:54

nézd, egyrészt SFIJ valóban jól jellemezi a szokásaidat, sokszor semmiféle forrást vagy logikai levezetést nem hozol, csak dobálod be a kijelentéseket. ez is egy ilyen, hogy 50 százalékot használ ki. minek az 50 %-át? a chipek szaturációs pontjának 50 százalékát? hol és ki mérte ezt? vagy polifonikos fejlesztő nyilatkozta? vagy mivan? érdekelne egyébként, de tökre.

najo autos gémet fejlesztettünk ps2-re vettem devkitet, és 1 évig nyomtam
20 autot lazán vitt a ps2, najo nem lazán mert 10-szer irtam ujra az ngine-t .mert a cél a  gt3 legyalázása volt :)
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#606 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 22:01

én már csak azt nem értem akkor, hogy mi a fenéért szenvedsz játékkiadással, amihez bazi sok tőke kellene, és miért nem mész el inkább egy csapatba referenciát és ismeretséget szerezni? vagy az már megvolt?

#607 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 09. 22:06

Idézet: special - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 21:01

én már csak azt nem értem akkor, hogy mi a fenéért szenvedsz játékkiadással, amihez bazi sok tőke kellene, és miért nem mész el inkább egy csapatba referenciát és ismeretséget szerezni? vagy az már megvolt?

mert van jobb dolgom is mint  itthon megr@hadni havi 200-ér egy játékfejlesztöcégnél
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#608 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 22:45

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 21:50

Igaz allitolag a framerate szarabb, mint az xbox 360-on, a gyengebb megjelenites ellenere. De sebaj, lesz ez jobb is.

Krinyo

bazz nem mondod? annyit azert kene mutatnia mint egy x.360-nak szvsz.... ez azert telleg gaz.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#609 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 09. 22:57

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 21:45

bazz nem mondod? annyit azert kene mutatnia mint egy x.360-nak szvsz.... ez azert telleg gaz.

a sonynak mindig sikerül megkavarni ugy a hardvert hogy  jo messze legyen az ideálistol:D
osztott memoria, debuggolhattlan processzor, beágyazott memoria hiánya stb...
még szerencse nem a ps2 lett az ioproci

viszont  az nagyon tudna érdekelni hogy mikor az architecturát megtervezik milyen pozitiv tulajdoságokat sorolnak fel  mellé,vagy beszorják  egy kalapba és ahogy jön ugy puffan alapon megy ?
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#610 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 23:15

Idézet: vers - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 22:57

viszont  az nagyon tudna érdekelni hogy mikor az architecturát megtervezik milyen pozitiv tulajdoságokat sorolnak fel  mellé,vagy beszorják  egy kalapba és ahogy jön ugy puffan alapon megy ?

a külcsszó a trade-off. valamit valamiért. nyilvánvaló, hogy a sony-ibm és az nvidia a cell és a ps3 architektúrája esetében a hosszabb távon kiaknázható potenciálra cserélték a kezdetben esetleg nagyobb teljesítményt és könnyebb programozhatóságot. készíthettek volna ugyanekkora power és szilícium büdzséből mondjuk egy szimmetrikus 4-magos OOOE cuccot is, amely lehet, hogy most sokkal jobban szerepelne, de biztosan alulmarad egy jól kifuttatott Cellel szemben. a kérdés, mennyire jönnek be a számításaik, és a fejlesztői eszközök és a fejlesztők fel tudnak-e nőni a feladathoz időben, vagyis 1-2 év alatt, majd 3-4 év múlva pedig igazán kivillantani a hardver fogát.

#611 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 09. 23:19

Idézet: special - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 22:15

a külcsszó a trade-off. valamit valamiért. nyilvánvaló, hogy a sony-ibm és az nvidia a cell és a ps3 architektúrája esetében a hosszabb távon kiaknázható potenciálra cserélték a kezdetben esetleg nagyobb teljesítményt és könnyebb programozhatóságot. készíthettek volna ugyanekkora power és szilícium büdzséből mondjuk egy szimmetrikus 4-magos OOOE cuccot is, amely lehet, hogy most sokkal jobban szerepelne, de biztosan alulmarad egy jól kifuttatott Cellel szemben. a kérdés, mennyire jönnek be a számításaik, és a fejlesztői eszközök és a fejlesztők fel tudnak-e nőni a feladathoz időben, vagyis 1-2 év alatt, majd 3-4 év múlva pedig igazán kivillantani a hardver fogát.

alapjában  véve a cellel nincs bajom , a 2 fajta memoriát nem tudom megmészteni a mai napig sem
meg az rsx sincs a toppon

valahogy ezt ugy képzelem el hogy nekiálltak egy proci tervezésének, és kifogytak a zséböl  idöböl
igy nem maradt más választás  hozzá kllett hekkelni egy g71-et
de alapjában véve  a rambus ram is  egy baklövés igy utolag...
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#612 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 23:21

nem tudom, hogy honnan ered az "nvidiát utólag vonták be" dolog, de alaptalannak tűnik, legalábbis nvidiástól úgy hallottam, hogy a ps3 architektúrájához is sok közük volt, nemcsak az RSX-et tervezték.

#613 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 23:25

Idézet: vers - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 23:19

alapjában  véve a cellel nincs bajom , a 2 fajta memoriát nem tudom megmészteni a mai napig sem
meg az rsx sincs a toppon

valahogy ezt ugy képzelem el hogy nekiálltak egy proci tervezésének, és kifogytak a zséböl  idöböl
igy nem maradt más választás  hozzá kllett hekkelni egy g71-et
de alapjában véve  a rambus ram is  egy baklövés igy utolag...

jó, a cell-alternatíva csak egy példa volt. ha megnézed a 360 felépítését, akkor látszik, hogy ők a potenciál helyett az egyszerűséget preferálták mind szofter, mind gyártási oldalról. a kérdés az, hogy a ps3 képes lesz-e a drágáb, és nagyobb teljesítményt leadni képes hardverét piacilag realizálni. nem mondom, hogy igen, részemről várakozó állásponton vagyok, bizonyára vannak olyanok, akik szerint nemnemnem, mások meg azt mondják, hogy a ps3 csúnyán elveri majd a boxot.

#614 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 23:26

Idézet: vers - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 23:19

Ezt most nem vagom... amikor kiderult, hogy az X360 egyfele memoriat hasznal akkor a PS3 volt az istencsaszar az XDR memoriajaval, amivel a szar X360 nem versenyezhet...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#615 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 09. 23:27

Idézet: special - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 22:21

nem tudom, hogy honnan ered az "nvidiát utólag vonták be" dolog, de alaptalannak tűnik, legalábbis nvidiástól úgy hallottam, hogy a ps3 architektúrájához is sok közük volt, nemcsak az RSX-et tervezték.

annak  hogy a cell nem éri el a gddr memoriákat  hekkelés szaga van
oka van annak hogy nem merik  kitenni az rsx felépitését,valoszinü a box gpu-ja odaver neki
és nem szeretnének  leépitö kritikákaat
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#616 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 09. 23:29

Idézet: Samott - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 22:26

Ezt most nem vagom... amikor kiderult, hogy az X360 egyfele memoriat hasznal akkor a PS3 volt az istencsaszar az XDR memoriajaval, amivel a szar X360 nem versenyezhet...

Samott

ha  visszakeresed a cell bemutatásakor mekkorátkat vakitottak akkor megérted mi a különbség a valos helyzethez képest
80 GB/sec-röl szolt a fáma
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#617 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 09. 23:31

Idézet: special - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 22:25

jó, a cell-alternatíva csak egy példa volt. ha megnézed a 360 felépítését, akkor látszik, hogy ők a potenciál helyett az egyszerűséget preferálták mind szofter, mind gyártási oldalról. a kérdés az, hogy a ps3 képes lesz-e a drágáb, és nagyobb teljesítményt leadni képes hardverét piacilag realizálni. nem mondom, hogy igen, részemről várakozó állásponton vagyok, bizonyára vannak olyanok, akik szerint nemnemnem, mások meg azt mondják, hogy a ps3 csúnyán elveri majd a boxot.

a csunyán elverést kétlem, nem mondom hogy  nem lehetne, de  nemkicsit kéne optimizálni
és ma már az nagyon nem divat
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#618 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 23:45

Idézet: special - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 23:25

a kérdés az, hogy a ps3 képes lesz-e a drágáb, és nagyobb teljesítményt leadni képes hardverét piacilag realizálni. nem mondom, hogy igen, részemről várakozó állásponton vagyok, bizonyára vannak olyanok, akik szerint nemnemnem, mások meg azt mondják, hogy a ps3 csúnyán elveri majd a boxot.

Szerintem mire elernek az X360 korlatait, es a PS3 tulnohetne rajta, na kb. akkor jon majd az X360 utoda... (tipp: a jelenlegi 3 helyett 6-8 mag vektorprocikkal kiegeszitve + a gpu feldolgozo egysegei meg ketszerezve haromszorozva, kiegeszitve a jelenlegi 10 meganal joval nagyobb memoriaval - mivel alapjaiban hasonlo lesz a jelenlegihez, megmarad a kompatibilitas + bekerul a gyoztes formatumu "nextgen" drive) (az X360 ettol fuggetlenul gyartasban marad, az lesz az "olcso" konzol) a jelenlegi generacioval egal lesz az elterjedseg, de a sony sokat fog vesziteni (anyagilag) rajta (mig a microsoft hamarosan uzemi nyereseggel futtatja a projectet)... mire nyeresegbe fordulna a PS3 ecosystem mar az ellenfel uj modellel jelentkezik, ami egyertelmuen superior lesz a PS3-hoz kepest. A sony nem lesz kepes megfinanszirozni a kovetkezo konzoljat... ami megmarad beloluk azt megveszi a samsung. A nintendot a gyartasban maradt X360 atpozicionalasaval fogja szorongatni a microsoft... hogy oket is legyurik az meg kerdeses, kicsik konnyebben kiternek, reagalnak. Lehet hogy a handheld piacra szorulnak.

Uff en beszeltem... :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#619 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 23:51

Idézet: vers - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 23:27

oka van annak hogy nem merik  kitenni az rsx felépitését,valoszinü a box gpu-ja odaver neki
és nem szeretnének  leépitö kritikákaat

valószínűleg így van, a xenost "ők" is fejlettebbnek tartják némileg. architekturálisan viszont meg vannak róla győződve, hogy a ps3 übereli a 360-at.

#620 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 09. 23:51

Idézet: Samott - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 22:45

Szerintem mire elernek az X360 korlatait, es a PS3 tulnohetne rajta, na kb. akkor jon majd az X360 utoda... (tipp: a jelenlegi 3 helyett 6-8 mag vektorprocikkal kiegeszitve + a gpu feldolgozo egysegei meg ketszerezve haromszorozva, kiegeszitve a jelenlegi 10 meganal joval nagyobb memoriaval - mivel alapjaiban hasonlo lesz a jelenlegihez, megmarad a kompatibilitas + bekerul a gyoztes formatumu "nextgen" drive) (az X360 ettol fuggetlenul gyartasban marad, az lesz az "olcso" konzol) a jelenlegi generacioval egal lesz az elterjedseg, de a sony sokat fog vesziteni (anyagilag) rajta (mig a microsoft hamarosan uzemi nyereseggel futtatja a projectet)... mire nyeresegbe fordulna a PS3 ecosystem mar az ellenfel uj modellel jelentkezik, ami egyertelmuen superior lesz a PS3-hoz kepest. A sony nem lesz kepes megfinanszirozni a kovetkezo konzoljat... ami megmarad beloluk azt megveszi a samsung. A nintendot a gyartasban maradt X360 atpozicionalasaval fogja szorongatni a microsoft... hogy oket is legyurik az meg kerdeses, kicsik konnyebben kiternek, reagalnak. Lehet hogy a handheld piacra szorulnak.

Uff en beszeltem... :)

Samott

valoszinüleg a m$  ezt teszi, csak kérdés sikerül e neki, a sony  képtelen generácios ugrásra 2013-ig
amit leirtál az locsöcs , ennyi meg se látszana a  játékban, viszont valami speci irányitoval  behülyithetik a népet és ugy  elmegy ez az upgrade ala nintendo

Szerkesztette: vers 2006. 12. 09. 23:54 -kor

M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

Téma megosztása:

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32