PlayStation 3 II.
Elküldve: 2007. 03. 08. 12:23
Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 9:40
A LittleBigPLanet viszont iszonyatosan jopofa es hangulatos, a dizajn nagyon ott van...
http://kotaku.com/gaming/littlebigplanet/c...anet-242305.php
http://kotaku.com/gaming/littlebigplanet/c...anet-242305.php
giccs
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2007. 03. 08. 12:30
Idézet: special - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 12:16
nextgen a grafika technikai színvonala és a fizika. ezt egy ps2-n nem tudod így megcsinálni, csak utánozni.
Na jó, de én egy nextgennek nevezett valamitől nem éppen ezt várom. Ezt még a konkurencia előző konzolja is simán hozná úgy érzem.
Idézet
mondjuk a gépet nem ez a játék hajtja ki, az biztos.
Fogalmazhatunk így is.
A másik, ami még eszembejutott. Ez így mind szép és jó, mert ismerik a pályákat. De vajon akkor is ilyen hangulatos és pörgős lesz, ha egy utcáról állítanának be egy usert?
Szerkesztette: Daedalus 2007. 03. 08. 12:31 -kor
Daedalus is the Internet
Elküldve: 2007. 03. 08. 13:03
Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 13:23
giccs
A PS Home egy "bukás", az LBP egy giccs, kezdesz röhejes lenni ezzel az örökös fikázásoddal, az elvakult X fanboyságnak is van egy ésszerű határa.
Elküldve: 2007. 03. 08. 13:36
A PS Home-ot en egy kiterjesztett kezelofeluletnek latom, gyakorlatilag ugyanazt ered el, amit a menuk segitsegevel, csak egy virtualis vilagba ultetve. Bukasnak semmikeppen sem neveznem.
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2007. 03. 08. 13:45
számomra az látszik, kezd érződni kutaragi elmozdítása, és a hirai által vezetett új, jobban szoftverközpontú irány. szerintem a home kifejezetten ígéretes, a lilbigplanet pedig egyszerűen aranyos, és pont ez volt a prezentáció célja. asszem régóta nem volt a sonynak ilyen pozitív pr-ja.
Elküldve: 2007. 03. 08. 14:10
Idézet: special - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 14:45
kezd érződni kutaragi elmozdítása
Szerintem ez nem megy ennyire gyorsan, a Home is, a LBP is egy hosszú fejlesztés eredménye kell, hogy legyen, erre utal egy 2005-ös! fórumkomment is.
Posted on 5-27-2005:
PS3 Online service will make
"SCEA and SOE are developing MMORPG (something similiar to ffxi) style online service for PS3 right now. It will have online pack which it comes with HDD and the online software. You can go online and chat with people like mmorpg style. Your stats will have the list of games you have and scores(or ranks) for each game, and other great things. And if you want to look for someone to play online for certain game, you have to go to this certain area(or town) for that specific game or the game will automatically takes you to that town. Sony thinks "hyper links" technology is a history. They want to create a "virtual world" for PS3 online service where people can actually interact each other like mmorpg style. There are more great details, but this is all I can get for now. I'm not expecting you to believe me ."
http://boardsus.playstation.com/playstatio...scending&page=1
Persze lehet, hogy tévedek és egész másról volt szó.
Szerkesztette: UNREG 2007. 03. 08. 14:15 -kor
Elküldve: 2007. 03. 08. 14:39
Idézet: UNREG - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 14:10
Szerintem ez nem megy ennyire gyorsan, a Home is, a LBP is egy hosszú fejlesztés eredménye kell, hogy legyen, erre utal egy 2005-ös! fórumkomment is.
Posted on 5-27-2005:
"SCEA and SOE are developing MMORPG (something similiar to ffxi) style online service for PS3 right now. It will have online pack which it comes with HDD and the online software. You can go online and chat with people like mmorpg style. Your stats will have the list of games you have and scores(or ranks) for each game, and other great things. And if you want to look for someone to play online for certain game, you have to go to this certain area(or town) for that specific game or the game will automatically takes you to that town. Sony thinks "hyper links" technology is a history. They want to create a "virtual world" for PS3 online service where people can actually interact each other like mmorpg style. There are more great details, but this is all I can get for now. I'm not expecting you to believe me ."
Posted on 5-27-2005:
az rendben van, viszont hogy nem készült el a rajtra, az azt jelzi, hogy nem kapott elég erőforrást, figyelmet: nem volt prioritás. pedig szerintem egyetértenénk abban, hogy el kellett volna, hogy nagyobbat üssön a ps3, ahogyan több és jobb játéknak, szolgáltatásnak is. ki tudja, én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy jegelték egy időre a kérdést. szerintem a prezentáció stílusa és fókusza jelzi hirait - azért eltelt már 3 hónap. kutaragi egy megalomán hardveraddikt.
Elküldve: 2007. 03. 08. 14:54
Sztem ez a Home-os megközelítés is megalomán... afféle geek-álom ez az egész rendszer, nem a munka után fáradtan kikapcsolódni vágyó embernek való. Az MMO jellegű dolgokban SZVSZ a potenciális közönség 10%-a se érdekelt, és így nagyon kockázatos rengeteg erőforrást ölni valamibe, amivel kapcsolatban legalábbis kérdéses az érdeklődés.
Ha arra kéne fogadni, hogy mi lesz a lemaradandóbb ebből a generációból, hát én még mindig inkább a Wiimote-ra tippelnék.
Ha arra kéne fogadni, hogy mi lesz a lemaradandóbb ebből a generációból, hát én még mindig inkább a Wiimote-ra tippelnék.
LY
Elküldve: 2007. 03. 08. 15:05
Azért a japánoknál az ilyen "közösségi dolgok", chat vagy ilyen vataros virtuális találkozó, sokkal nagyobb figyelmet kap és nagyobb igény van rá, hiszen abban az országban annyira nem megy az ilyesmi élőben, hogy a házasságok 3/4-e még mindíg ilyen szülök által háttérben szervezett gerillaakció. Viccen kívűl annyit gebednek melóban, hogy rá se érnek ismerkedni meg ilyesmi ...
Más kérdés a jó öreg Európában vagy USA-ban mennyit fog számítani?
Más kérdés a jó öreg Európában vagy USA-ban mennyit fog számítani?
.:: Close the World . . . Open the nExt ::.
Elküldve: 2007. 03. 08. 15:47
most ez nem a kulturális vita helye, de japánban inkább csak a férfiak dolgozzák gyógyosra magukat. egy igazi business samurai felesége nevelgeti a gyereket otthon, majd a barátnőivel a belvárosban esznek, vásárolnak. a "hol ismerkedjek?" szingli jelenség az usa megapoliszaiból indult ki tudtomnmal.
Elküldve: 2007. 03. 08. 19:56
Idézet: special - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 15:47
de japánban inkább csak a férfiak dolgozzák gyógyosra magukat.
[off]
Én azt hallottam, hogy nem dolgoznak sokat, csak sokáig vannak a melóhelyen, mert ez a szokás/elvárás. A metrón pedig azért alszanak el a mukik, mert a melóhelyen unaloműzésből piálnak.
[/off]
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen
Elküldve: 2007. 03. 08. 20:00
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2007. 03. 08. 20:00
Idézet: Dead6nail - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 19:56
[off]
Én azt hallottam, hogy nem dolgoznak sokat, csak sokáig vannak a melóhelyen, mert ez a szokás/elvárás. A metrón pedig azért alszanak el a mukik, mert a melóhelyen unaloműzésből piálnak.
[/off]
[/off]
Megyek oda dolgozni :Đ
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2007. 03. 09. 09:31
Zsííííír.
System seller lesz ez a game. Csicsa, lol 
http://kotaku.com/gaming/gdc07/gdc07-the-l...tion-242766.php
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2007. 03. 09. 09:43
Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 9:31
Zsííííír.
Ez nagyon kész van. Narancs, itt a haverom, nagyon kedves.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
Elküldve: 2007. 03. 09. 10:00
Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 8:31
Zsííííír.
Sold!
Elküldve: 2007. 03. 09. 13:27
Idézet: UNREG - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 13:03
A PS Home egy "bukás", az LBP egy giccs, kezdesz röhejes lenni ezzel az örökös fikázásoddal, az elvakult X fanboyságnak is van egy ésszerű határa.
Elküldve: 2007. 03. 09. 13:31
Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 13:36
A PS Home-ot en egy kiterjesztett kezelofeluletnek latom, gyakorlatilag ugyanazt ered el, amit a menuk segitsegevel, csak egy virtualis vilagba ultetve. Bukasnak semmikeppen sem neveznem.
ezzel semmi gond nem lenne alavetoen, csakhat ugye az ilyen vilagokban valo mozgasra egy gamepad, megha sixaxis is merselkelten alkalmas, kenyelmetlen. masreszt meg ha te nemis, de en bizony latom benne a second-life iranyultsagu elmozdulast, ami ertelemszeruen be fog kovetkezni, mert hihetelen nagy zse van benne, ha meg tudjak hasznalhatora csinalni...
Szerkesztette: SFIJ 2007. 03. 09. 13:58 -kor
Elküldve: 2007. 03. 09. 13:34
Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 14:54
Sztem ez a Home-os megközelítés is megalomán... afféle geek-álom ez az egész rendszer, nem a munka után fáradtan kikapcsolódni vágyó embernek való. Az MMO jellegű dolgokban SZVSZ a potenciális közönség 10%-a se érdekelt, és így nagyon kockázatos rengeteg erőforrást ölni valamibe, amivel kapcsolatban legalábbis kérdéses az érdeklődés.
csak meg annyit, hogy a second life es tonkeppen MMO es mar aztis 5-6 millioan jaccak. Tisztes csaladanyak is, akik kieleik azt, milyen lett volna, ha kurva lettem volna
Szerkesztette: SFIJ 2007. 03. 09. 13:36 -kor

Súgó
A téma zárva.