HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#2141 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:29

Idézet: Zsul - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 11:24

Legalább jól látod, azért ez nem rossz kezdet...  :up:  :)

A külsőmmel pl. nincs különösebb gond, mert nem egy csaj nézeget meg az utcán, vagy bárhol, ahol járkálok. :)
Csak belül van gebasz a felfogásommal, és a bátorságommal.

Szerkesztette: Breakbeat 2009. 07. 30. 11:30 -kor

#2142 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:40

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 11:29

Csak belül van gond, mégpedig a felfogásommal, és a bátorságommal.

Nem akarok ötleteket adni, de talán bele kéne csapnod a lecsóba...  :think: :D

Pár jótanács:

-A csajok csak látszatra magabiztosabbak, belül több bennük a kétség mint a pasikban...
-Egy 'fasság, hogy a csajok a szemét pasikat szeretik, a jófiúkat meg letojják - Ezt általában az unalmas pasik híresztelik ha lelép a nőjük egy motorossal  :omg:  :D
-Természetesnek és normálisnak kell lenni. Még ha a csaj próbál is eljátszani valami szerepet, fel fog vele hagyni ha látja, hogy nincsen rá igény
-Ne próbálj nagydumás lenni, ha nem vagy az. Inkább a humor hatásos (nem viccmesélés! :Đ)
-Ne érezze rajtad a csaj, hogy már eltervezted vele az életedet az első randin mert el fog futni...
-Ha nem érzi rajtad, hogy erőlködsz akkor egy idő után ő is kaparni fog egy kicsit utánnad
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#2143 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 12:06

Idézet: Zsul - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 11:40

Nem akarok ötleteket adni, de talán bele kéne csapnod a lecsóba...  :think: :D

Pár jótanács:

-A csajok csak látszatra magabiztosabbak, belül több bennük a kétség mint a pasikban...
-Egy 'fasság, hogy a csajok a szemét pasikat szeretik, a jófiúkat meg letojják - Ezt általában az unalmas pasik híresztelik ha lelép a nőjük egy motorossal  :omg:  :D
-Természetesnek és normálisnak kell lenni. Még ha a csaj próbál is eljátszani valami szerepet, fel fog vele hagyni ha látja, hogy nincsen rá igény
-Ne próbálj nagydumás lenni, ha nem vagy az. Inkább a humor hatásos (nem viccmesélés! :Đ)
-Ne érezze rajtad a csaj, hogy már eltervezted vele az életedet az első randin mert el fog futni...
-Ha nem érzi rajtad, hogy erőlködsz akkor egy idő után ő is kaparni fog egy kicsit utánnad

Hát igen, a ,,szemét" pasik időnként valamit jobban csinálnak, mint a jófiúk. :D
Nagydumás nem vagyok, de humorom végülis van. Viszonylag ritkán eresztem el, és többnyire véletlenszerűen, de akkor tényleg nevetnek is körülöttem. :)
A szerepjátszás meg hmm. Találkoztam én már olyasvalakivel, aki másnak állította magát előttem, mint amilyennek leírja magát iwiwen. :think:

Szerkesztette: Breakbeat 2009. 07. 30. 12:08 -kor

#2144 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 30. 12:31

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 8:23

... A férfiak olyan testi 'hibákon' (inkább sajátosság) képesek stresszelni, amin tök fölösleges.

Hja van is az a mondás, hogy a férfi csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél  ;)

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2145 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 16:20

Pár "jótanács" ja....

-A csajok többsége nem látszatra magabiztos, hanem egészen egyszerüen fingja nincs arról, hogy mit szeretne,hogy amit szeretne azt hogy közölje, csak ködösit, meg utalgat, vagy egyszerüen azt se, csak találd ki, ha meg nem megy, bunkó vagy, meg figyelmetlen meg ki tudja még mi.

-A szemét pasi dologban, ez sok nőnél életkori sajátosság, soknak meg élete végéig az kell, hogy valaki határozott legyen, határozottan megmondja hogy takarodj a konyhába, vagy bármi tetszőleges. Az meg amelyiknek nem ez kell, hanem a figyelem, annak a 99%a otthon penészedik karcos lábbal meg egy vödör fagyival, és ha nem találod meg időben véletlenül, akkora lesz mint egy csőrös zil. Az unalmasság is relativ, mert nem mindenkinek az kell hogy bungee kötéllel ugorjál be az ablakán egy szál orchideával a szemgödrödben.

-nagydumásság, azt érezni kell, kivel mit lehet. Az ha nyílt az ember, és minden égő vagy akármilyen szitujáról tud beszélni, és erre a másikat is bátoritja, az igencsak jó tud lenni, a későbbiekben meg aztán pláne ha valami miatt tényleg szólni kell.

-tervezni egyáltalán nem kell szerintem, csak adott alkalomra, hogy mi lesz legközelebb meg hogy alakul, az meg hadd legyen a jövő dolga. Persze nagyon link fasznak se érdemes lenni egy bizony kor után, mert akkor meg az a baj.

-ez az erőlküdés, kaparás, ez nagyon relativ, sosem tudhatod, mikor kell az a nüansznyi plusz hogy összejöjjön. Ha nagyon leszarod az se jó, mert van aki akkor se kapar, ha megdöglik érted, inkább szenved. És nem lehet rá azt se mondani hogy ezt érezni kell, legalábbis, én sose éreztem, és nagyon sokan mások se akiket ismerek. Inkább a mázli dönt, egy helyzet, egy szám, egy megvilágitás, egy akármi. Sose tudhatja az ember, mit dob a gép.

#2146 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 16:37

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 17:20

-nagydumásság, azt érezni kell, kivel mit lehet. Az ha nyílt az ember, és minden égő vagy akármilyen szitujáról tud beszélni, és erre a másikat is bátoritja, az igencsak jó tud lenni, a későbbiekben meg aztán pláne ha valami miatt tényleg szólni kell.

Ja, aztán meg ha elmesél a húzósabb dolgokat, akkor az elkezd őrült módon extrapolálódni és teljesen más képet fest magáról a meséléssel, mint amilyen valójában. :)

#2147 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 17:06

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 16:20

Megkérdezi a csaj, hogy volt/van-e barátnőm, és én azt válaszolom rá, hogy szűz vagyok, nem volt még senkim, az is jó szempont a csaj szemében? Mert van egy olyan érzésem, hogy csak lealacsonyítanám magam előtte, bár az se jó, ha titkolózok, és később pofára esek, mert ígyis-úgyis kibukik a tapasztalatlanság. :)

#2148 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 17:07

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 16:20

Pár "jótanács" ja....

Te tumi, ne tanítsál meg csajozni légyszives :Đ Tudom, hogy a friss élmény motiváló, de akkor se :omg:  :D

Nyilván amiket leírtam nem lehet mindenkire alkalmazni, de hidd el nem úgy gugliztam össze...  :cool:

Én pl tipikusan az a pali vagyok, aki baszik udvarolni hanem inkább megvárom amíg a csaj már nem bírja tovább és megpróbál felszedni. És eddig életem 2 évét leszámítva volt is bőven jelentkező. :D  Eddig kétszer kellett megdumálnom csajt, pont ez a kettő volt akkora kapufa, hogy győztem magamhoz térni.  :o Meg felesleges is ezt túlbonyolítani, ez nem matekpélda bármennyire is ezt gondolják páran.

Idézet

fingja nincs arról, hogy mit szeretne,hogy amit szeretne azt hogy közölje, csak ködösit, meg utalgat, vagy egyszerüen azt se,

Mert téged meg lehet vezetni ilyen dumával... Egy ilyen hozzáállás után szépen hazavinni aztán együttérző pillantással elbúcsuzni és közölni, hogy keressen majd ha összeszedte magát. Gyorsabban fog érdeklődni mint képzelnéd ;)

Idézet

A szemét pasi dologban, ez sok nőnél életkori sajátosság

Nem. A nők is jobban szeretik az izgalmas/sportoló/magabiztos/stb pasikat mint aki pipogya. És hát igen, ezért az érzelmi oldalból képesek kicsit leadni...  :D  Az a pasi vesse rájuk az első követ akit mindíg a "belső értékek (aranyfog :Đ) érdekeltek elsősorban egy nőnél... khmmm...

#2149 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 17:38

Idézet: Zsul - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 16:07

Az a pasi vesse rájuk az első követ akit mindíg a "belső értékek (aranyfog :Đ) érdekeltek elsősorban egy nőnél... khmmm...

Én ezt az elméletet mindig inkább úgy fogalmazom meg, hogy van egy határ, ami után elkezdem értékelni a belső értékeket is. :) Persze ez a határ mindenkinél más :p

#2150 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 17:39

Idézet: Capri - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 17:38

Én ezt az elméletet mindig inkább úgy fogalmazom meg, hogy van egy határ, ami után elkezdem értékelni a belső értékeket is. :) Persze ez a határ mindenkinél más :p

:up: Így valahogy, csak erről sokan hajlamosak megfeledkezni ha magukat kell vígasztalni :Đ

#2151 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 18:04

Idézet: Zsul - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 12:40

te zsul, te hány nőt láttál már belülről?  :think:  :Đ
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#2152 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 18:07

Idézet: anyaanya - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 18:04

te zsul, te hány nőt láttál már belülről?  :think:  :Đ

Néha beugrok rendelni a nőgyógyászatra ha az orvosok nem érnek rá :o  :Đ

Öreglányoknak elég ha kinyújtják a nyelvüket... :nevet:

#2153 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 19:51

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 22:58

Az még érthető, ha valaki 16-17 évesen hátrál meg, na de 21 évesen manapság már kicsit cinkesnek számít, úgy érzem. :confused:
Mindig megkapom azt másoktól, hogy el fog jönni az én időm is, és csak várok, várok, és várok a megfelelő alkalomra. Már kezdem teljesen szégyellni, hogy a legtöbben 16-17 éves korukban már átesnek a ,,tűzkeresztségen" is, csak én vagyok annyira tutyimutyi alak, hogy idáig se jutottam el. A csókról nem is beszélve. Gyakran azon rágódok, kinek fogok én kelleni szinte nulla tapasztalattal, arról nem is beszélve, hogy a bőrömön is van jó pár szépséghiba. De pontosabban fogalmazok: részben egy ótvar hízás tette striássá a hasamat, és most hiába fogytam le 102 kilóról 83ra, és a striákat leszámítva hiába vagyok elégedett a külsőmmel, ha belül még nem egészen vagyok rendben. Későn érő típus vagyok. :(

21 évesen igen kezd kicsit cink lenni, pláne hogy a nők az ilyesmit nem tolerálják*. De NE nyugtasson meg a tudat, hogy vannak nálad sokkal idősebbek is ugyanebben a cipőben.

Ha rám hallgatsz, akkor hazudj erről a témáról, eleinte mindenképp, de ha idővel komolyra fordul a dolog (értsd: szex közeli állapot), akkor viszont nem fogod bírni úgysem és el fogod mondani. Tehát mindenképp halogasd kicsit a témát ameddig tudod, hogy minél jobban megkedveljen a csajszi és akkor talán nem hagy ott a picsába amikor kiderül az igazság. Viszont ha kiderült akkor viszont cselekedned kell minél elöbb, mert ha sokáig húzod (magyarán félsz) akkor szintén otthagy a rákba.

Ezt a "várj és eljön a te időd is" rendszerint olyanok mondják akiknek van valakijük, ne hallgass rájuk semmiképp! Ne várj hanem lépj, ha úgy látod, tetszel a csajnak. Neked kell odamenni, mert ő nem fog. Az élet nem egy amerikai film.

*vannak olyan lányok akik saját bevallásuk szerint szeretnének szűz fiúval lenni, de ez ne tévesszen meg, mert ők olyan szűz fiúval akarnak lenni aki belepasszol az férfiideáljukról alkotott képbe. Azok meg többnyire nem ronda pasik szoktak lenni. Pedig ilyen idősen nem sok jól kinéző szűz férfi rohangál a világban.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2154 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 19:53

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 12:12

Érdekes módon könnyen haverkodok csajokkal is, de ennél tovább menni nem merek még.

Te nem mersz tovább menni vagy ők nem akarnak többet?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2155 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 19:58

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 18:06

Megkérdezi a csaj, hogy volt/van-e barátnőm, és én azt válaszolom rá, hogy szűz vagyok, nem volt még senkim, az is jó szempont a csaj szemében? Mert van egy olyan érzésem, hogy csak lealacsonyítanám magam előtte, bár az se jó, ha titkolózok, és később pofára esek, mert ígyis-úgyis kibukik a tapasztalatlanság. :)

Egyik sem jó. Én azt vallom legyél mindig őszinte, hiszen a hazugság mindig kiderül előbb vagy utóbb és az akkor sokkal szarabb lesz. Azonban ez egy "speciális téma", és itt azt mondom, hogy nincs más lehetőség mint hazudni erről, mert bizony nem kedvelik a szűz pasikat.
Tudom, most jöhet erre olyan reakció, hogy ha igazán kedvel a csaj akkor nem számít hogy szűz vagy, de ez tapasztalataim alapján nem igaz.

#2156 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 05:33

Szerintem ez ugyan olyan mint ferfiaknal. Egyaltalan nem baj az, ha neked/neki kell "betorni" a masikat. Mar nem aze, de inkabb egy szuz csaj mint akin mar 20-an atmentek, szerintem. Es ez forditva is igaz. Ugy legalabb tudod (legalabbis biztosabb vagy benne), hogy nincs semmilyen nemi betegsege amit mastol kaphatott volna el.

#2157 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 07:20

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 6:33

Szerintem ez ugyan olyan mint ferfiaknal. Egyaltalan nem baj az, ha neked/neki kell "betorni" a masikat. Mar nem aze, de inkabb egy szuz csaj mint akin mar 20-an atmentek, szerintem. Es ez forditva is igaz. Ugy legalabb tudod (legalabbis biztosabb vagy benne), hogy nincs semmilyen nemi betegsege amit mastol kaphatott volna el.

...meg tapasztalata, önismerete és fantáziája se sok... :)

#2158 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 07:34

Oke ennyi erovel mindenki kurvazzon hisz ok a legtapasztaltabbak es leg onismerobbek :rolleyes:
Valahol valamikor mindenkinek el kell kezdenie, ha most azert fuuu valaki mert szuz hat akkor menjen a francba a csaj/csavo.

#2159 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 07:38

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 8:34

Oke ennyi erovel mindenki kurvazzon hisz ok a legtapasztaltabbak es leg onismerobbek :rolleyes:
Valahol valamikor mindenkinek el kell kezdenie, ha most azert fuuu valaki mert szuz hat akkor menjen a francba a csaj/csavo.

Nem ezt mondom. :) Mindennek megvan az előnye és hátránya, ki-ki döntse el, melyik kell neki.

A betegség meg nem (csak) a korábbi partnerek számától függ, hanem az illető komolyságától és felelősségtudatától is.

#2160 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 07:41

Nyilvan. Bar azert relacio all font a partnerek szama es a komolytalansag kozott, szerintem aki komoly az nem pattog ide-oda kapcsolatbol-ba es fekszik le heti 3 kulonbozo arccal.

SZ: es azert azt is vegyuk figyelembe, hogy milyen korosztalyrol beszelunk (17-22 kb). Szoval nyilvan aki 30 evesen mar nem szuz es volt 5 parkapcsolata (szexualis) az oke, de aki ugyan ezt a merleget uti 18 evesen, na az mar elgondolkoztato.

Szerkesztette: Cellular 2009. 07. 31. 07:43 -kor

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.