Elküldve: 2009. 07. 30. 16:20
Pár "jótanács" ja....
-A csajok többsége nem látszatra magabiztos, hanem egészen egyszerüen fingja nincs arról, hogy mit szeretne,hogy amit szeretne azt hogy közölje, csak ködösit, meg utalgat, vagy egyszerüen azt se, csak találd ki, ha meg nem megy, bunkó vagy, meg figyelmetlen meg ki tudja még mi.
-A szemét pasi dologban, ez sok nőnél életkori sajátosság, soknak meg élete végéig az kell, hogy valaki határozott legyen, határozottan megmondja hogy takarodj a konyhába, vagy bármi tetszőleges. Az meg amelyiknek nem ez kell, hanem a figyelem, annak a 99%a otthon penészedik karcos lábbal meg egy vödör fagyival, és ha nem találod meg időben véletlenül, akkora lesz mint egy csőrös zil. Az unalmasság is relativ, mert nem mindenkinek az kell hogy bungee kötéllel ugorjál be az ablakán egy szál orchideával a szemgödrödben.
-nagydumásság, azt érezni kell, kivel mit lehet. Az ha nyílt az ember, és minden égő vagy akármilyen szitujáról tud beszélni, és erre a másikat is bátoritja, az igencsak jó tud lenni, a későbbiekben meg aztán pláne ha valami miatt tényleg szólni kell.
-tervezni egyáltalán nem kell szerintem, csak adott alkalomra, hogy mi lesz legközelebb meg hogy alakul, az meg hadd legyen a jövő dolga. Persze nagyon link fasznak se érdemes lenni egy bizony kor után, mert akkor meg az a baj.
-ez az erőlküdés, kaparás, ez nagyon relativ, sosem tudhatod, mikor kell az a nüansznyi plusz hogy összejöjjön. Ha nagyon leszarod az se jó, mert van aki akkor se kapar, ha megdöglik érted, inkább szenved. És nem lehet rá azt se mondani hogy ezt érezni kell, legalábbis, én sose éreztem, és nagyon sokan mások se akiket ismerek. Inkább a mázli dönt, egy helyzet, egy szám, egy megvilágitás, egy akármi. Sose tudhatja az ember, mit dob a gép.