HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2231 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 05. 12:45

Idézet: leslie - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 12:39

Pasinál nem a szokásos nyári egyszezonos strandizomzatra gondoltam, hanem mondjuk 20-25kg izomra, ez mondjuk nem is 5 év, de ez lenne a lényeg. :)
Vékonyabb nőkön nyilván hamarabb meglátszik az eredmény.

Én nem oda tartozom. :Đ
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2232 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 13:09

Idézet: blabla* - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 12:27

Mi a különbség az italos és kapszulás között? :think: Elvileg az italosnak még gyorsabban fel kéne szívódnia...

Egy ilyen ital 350-400ft.
Ha napi 1-el számolsz csak az 1 hónapban már ~8 ezer ft.
Ezzel szemben a kapszulás 90dbos kerül 5700-ba, ami nem 1 hónapig tart. :up:
Felszívódás miatt kell 1 órával edzés előtt bevenni kapszulát.
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#2233 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 13:53

Tud valaki olcsóbban szerezni Atlas fekpadot?

#2234 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 01. 05. 13:56

Idézet: blabla* - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 12:43

Ez becsapós lehet, attól függ milyen napszakban méree, mennyit ettél előtte stb. Másrészt az sem mindegy hogy a kézi mérővel vagy mérleggel méred. A kézi mérős általában magasabb értéket mutat (főleg nőknél) mert a felsőtesten több a zsír mint a lábakon. Úgy rémlik hogy a kettő átlaga lenne a legpontosabb... :think:

Mennyit edzel egyébként és mióta?

_7 pontos testzsír% mérés_

#2235 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 14:26

mérleggel mértem, nem kézivel... :(

7. hónapja, hogy járok edzeni, spiningelek, heti 3-4 alkalommal. Másfél óra, ezalatt kb 10-13km-t tekerünk,  ebben van sprint, hegy, csípőkitartással (ezeket állva), sima tekerés közben kézi súlyzózás. 60 perc tekerés után 15 perc hasizomgyakorlatok (természetesen ez már talajon). Edzés alatt van rajtam termo-naci, kb olyan mintha be lennék tekercselve, nagyon jól izzaszt. Edzés közben BioTech L-karnitint fogyasztok, eddig meg ReFormot is szedtem.

Nem mondom, a karomon, mellkasomon, vállamon szépen látszik is, formás és némi izom is kezd kilátszódni, a zsír kezd onnan eltűnni. A combomon is alakul, feszesebb, formásabb, popsiból fogytam is, az is sokkal formásabb. Bár ennyi idő után nagyobb eredményre számítottam volna, de aki a kicsit nem becsüli... Izom is azóta kezd látszódni, mióta edzés után vacsi helyett Whey protein 100% fehérje turmixot iszom.

Most 1 számmal kisebb naci jó lenne már rám, de hasból nem igen megy le, és emiatt még marad a régi naci, igaz a popómon meg a combomon lóg már, de nem baj, várok még.

Lehet megpróbálom amit te mondasz, lehet a kapszulás karnitin jobban hat, vagy nem is tudom.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2236 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 14:51

Ha ennyit mozogsz, és továbbra sem eszel husit, akkor simán bepróbálhatsz napi 3 adag fehérjét is... :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2237 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 14:55

Meg növihormont, szemestakarmánnyal.
/Grat, hogy ilyen kitartó vagy! :respect:/
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2238 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 15:18

Idézet: leslie - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 15:51

Ha ennyit mozogsz, és továbbra sem eszel husit, akkor simán bepróbálhatsz napi 3 adag fehérjét is... :)

eszem azért husit mostmár, rajta vagyok, ha más nem pulykasonkát, ilyesmit.

Köszönöm, csak azért vagyok ennyire kitartó, mert szeretem az edzést...és ez nagyon sokat számít azt hiszem
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2239 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 12:15

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 14:26

Most 1 számmal kisebb naci jó lenne már rám, de hasból nem igen megy le, és emiatt még marad a régi naci, igaz a popómon meg a combomon lóg már, de nem baj, várok még.

kocogni szoktál? próbáld ki hogy hetente 1x a spinninget lecseréled ugyanolyan időtartamra kocogásra. ne fuss gyorsan... ha nincs pulzusmérő órád akkor 6-7 km/h tempót ajánlok. Fontos hogy egy órán keresztül csináld, ha lehet behúzott hassal. ;) 20 percenként lehet 2-3 percen keresztül erős gyaloglótempót tartani.

a kocogás sokkal jobb zsírégető mint a bringázás és a hasat is jobban edzi. hasizomra egyébként szerintem nincs jobb gyakorlat mint ha hosszú időn keresztül behúzva tartod. :D de a kocogás önmagában is jobb rá mint a felülések.

én otthon szoktam tekerni (szintén kargyakorlatokkal közben, 1 óra + 20 perc talaj, többnyire hasizom). tegnap viszont szép idő volt és kimentem kocogni. most minden porcikám fáj, úgyhogy nekem sem ártana a futás, de konditerembejárásra nem bírom rávenni magam. :Đ

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2240 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 12:26

Sztem egy nőnek sem szabadna futnia... vagy elfogy a melle vagy szo szerint szakad belul minden és elkezd logni...
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2241 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 12:36

Idézet: Sniper - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 12:26

Sztem egy nőnek sem szabadna futnia... vagy elfogy a melle vagy szo szerint szakad belul minden és elkezd logni...

:confused: én nem így tapasztaltam :Đ vannak nagyon jó sportmelltartók, lehet hogy az segít. semilyen negatív tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban, igaz hogy nem szoktam gyorsan futni. mindig zsírégető tartományban, vagy felette kicsivel 10-20 percen keresztül max.

hasonlókat már hallottam más sportokkal kapcsolatban, sőt csak sima diétázástól is. nálam a folyamatos diétázás sokkal rosszabb hatással volt mint a sport. :)

#2242 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 12:48

Belső szervekről van szó alapvetően. A futás kifejezetten egészségtelen, kicsit gúglizz rá. (Ezért sincs 4 lábunk)

#2243 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 12:57

Idézet: leslie - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 12:48

Belső szervekről van szó alapvetően. A futás kifejezetten egészségtelen, kicsit gúglizz rá. (Ezért sincs 4 lábunk)

ez új  :confused: nem gondolnám hogy egészségtelenebb mint porokon élni, vagy nagy súlyokat emelgetni. némi pro és kontra érdekelne, de majd lehet hogy rákeresek...

#2244 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 13:26

Idézet: blabla* - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 13:57

ez új  :confused: nem gondolnám hogy egészségtelenebb mint porokon élni, vagy nagy súlyokat emelgetni. némi pro és kontra érdekelne, de majd lehet hogy rákeresek...

Igen, sajna ez a "porokon élés" a legtobbekben idegenként/rosszként él... instant kaja  :Đ  vegulis ja, en is utalom az instant kávét meg az instant levest is (bár osszetetelre ezek szemetek, osszehasonlitani egy minosegi taplalekkiegeszitovel csak mint por por lehet)...  tullépve ezen ha megnezed az osszetetelt (vagy ha nem hiszel a cetlinek beviszed egyetemre bevizsgalják 15ezer huf magasságában) akkor látod, hogy biza meg kéne enned adott esetben pl 2kilo tonhalat 1kilo ezt fel kilo azt, hogy ugyan azt be tudd vinni... gyorsabb, konnyebben emeszti a gyomor (gyomormutetek, gyomormosás utan proteines turmixot itatnak a paciensel pl)...

Abszolutte nem egeszsegtelen, legfeljebb idegen....

Másik oldal, futás: egesz egyszeruen nem erre van kitalalva az ember genetikája, olyan szogben all a gerinc, a láb ecetera, hogy kopnak/rosszul terhelodnek az izuleteid futas kozben (kicsit szelesebb csipovel rendelkezo holgyemeny eseteben még deformálodik is nem csak kopik)... nem beszelve arrol, hogy konnyu szarul csinalni, és meg nagyobb kárt okozni magadban (nem rovidtávon persze, de akár ugy is), plussz a belso szervek razkodasa... nem spirázom, olvass utána (van cikk futás mellett is ellen is... en csak annyit mondok nezz meg egy hossztáv futot hogy nez ki... talan egyedul a tudore és a verkeringesre/szivre van jotekony hatassal, de ha már tudo meg sziv akkor inkabb lemegyek a tenger alá edzeni ezeket minthogy fussak :) )

Szerkesztette: Sniper 2009. 01. 26. 13:29 -kor

"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2245 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 05:52

Hát én most átálltam az 5km-es kvázi tempósabb futásról (19 perc 30 mp alatt megvan) a 10km lassabb futásra, de még ezt sem nevezném kocogásnak, azért annál gyorsabb az iram (futópadon 14km/h a sebesség) így ez a táv 43 perc alatt sikerál.
Jó lenne nyáron egy félmaratont behúzni, de hát mellette edzeni is kell :)

Szvsz ha vki szeretne formásodni és zsír leadni hasról, fenékről, a futásnál nincs jobb, főleg nyáron kellemes 30+ fokban, szigeten, ahahaa :respect:
Amúgy meg nekem eddig ha bármi kehem volt edzés miatt, húzódás, izomláz vagy vmi megfájdult, egy jó futás eddig MINDIG rendbe tett!!

Futás éllettani hatása...

Szerkesztette: laragirl83 2009. 01. 27. 05:56 -kor

ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#2246 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 07:49

Sajnos nekem a futás nem megy, mert a térdeim rögtön oda vannak, a bringázás jó, mert nem gyepálja őket annyira. Szerencsére most néhány szer hatására alakulok, már leginkább az úszógumi az, ami zavar, fenék, comb kezd rendbe lenni. Persze az edzés végi negyed órás hasazást kellene megemelnem szerintem. Bár volt, aki azt mondta, hogy amég nem égetem le a zsírt róla, addig nem is lenne szabad hasizmot erősíteni, valóban???

#2247 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 07:53

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 7:49

Bár volt, aki azt mondta, hogy amég nem égetem le a zsírt róla, addig nem is lenne szabad hasizmot erősíteni, valóban???

Hasazni két esetben érdemes:
-ha gyenge a hasizmod, és vmilyen okból kifolyólag ez zavar
-ha már nagyon minimális zsír van rajta, és szeretnéd a kockákat előhozni

Hasazástól nem fog a pocak lemenni, csak tönkremegy a derekad. Haver volt, h heti 4x 1 órát hasazott, mégis ott maradt a pocak. Genetika, étrend.

#2248 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 10:42

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 5:52

Hát én most átálltam az 5km-es kvázi tempósabb futásról (19 perc 30 mp alatt megvan) a 10km lassabb futásra, de még ezt sem nevezném kocogásnak, azért annál gyorsabb az iram (futópadon 14km/h a sebesség) így ez a táv 43 perc alatt sikerál.
Jó lenne nyáron egy félmaratont behúzni, de hát mellette edzeni is kell :)

Szvsz ha vki szeretne formásodni és zsír leadni hasról, fenékről, a futásnál nincs jobb, főleg nyáron kellemes 30+ fokban, szigeten, ahahaa :respect:
Amúgy meg nekem eddig ha bármi kehem volt edzés miatt, húzódás, izomláz vagy vmi megfájdult, egy jó futás eddig MINDIG rendbe tett!!

Futás éllettani hatása...

Most nézem  :Đ

Húzódásra nagy okosság plusz terheléssel próbálni gyógyulni :nevet:

Remélem nem testnevelésire jársz. Nem szeretnék leendő manókáimnak olyan edzőbát, aki sérülésre rádolgoztat  :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2249 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 10:43

Idézet: leslie - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 7:53

Hasazástól nem fog a pocak lemenni, csak tönkremegy a derekad. Haver volt, h heti 4x 1 órát hasazott, mégis ott maradt a pocak. Genetika, étrend.

+ zsírégetés. nem? :think:

#2250 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 12:09

jó, zsírégetés...a diéta megy, megy is lefele mindenhonnan csak onnan nem. Genetikára nem fognám, mert senki nem volt "hasas" a családban.

Akkor hogy is kellene a zsírégetést kimondottan ezen a területen? Mert a tablettákat nem merem tovább szedni, mert a mellem fogy, nem az, aminek kellene

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.