HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2211 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 14. 14:39

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. nov. 14., péntek - 14:48

csak szép, formás, feszes, kicsit izmos alak ennyit szeretnék csak

:wub:  :lollypop:

;)
tesa

#2212 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 14. 16:26

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. nov. 14., péntek - 13:48

csak szép, formás, feszes, kicsit izmos alak ennyit szeretnék csak

Az csak 4-5 év komoly edzés. Meglátjuk. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2213 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 14. 18:30

én sem gondoltam, hogy fél év alatt olyan lesz...csak egy pici kis eredményt akarok látni, ami motívál....de nem adom fel, márcsak azért sem, mert szeretek lejárni edzeni.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2214 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 14. 20:22

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. nov. 14., péntek - 18:30

én sem gondoltam, hogy fél év alatt olyan lesz...csak egy pici kis eredményt akarok látni, ami motívál....de nem adom fel, márcsak azért sem, mert szeretek lejárni edzeni.

Olyan eredmény, amire más is mondja, h látszik, az 3 év. Pasiknál 4-5 év, mire nem azt kérdezik, h mit edzel, hanem maguktól tudják, h gyúr az ember. De én már csak azt mondom, h sakkozom, és sárkányt eregetek. :)

#2215 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 14. 20:42

Nem bírom. :omg:

A történet lényege annyi, hogy mostanában vadi új kamionokat hozok MO-ra. LINK Marha laza munka, minden héten új szerelvénnyel furikázok haza. Az utóbbi hónapokban kifejezetten szarul érzem magam. Eszek (ergo szemetet - értsd: kolbász, kenyér, májkrém, győri édes keksz, zsokis nápolyi, 80 forintos narancs lófax üdítő).. nem kell folytatnom, szerintem világos.

Érzem, hogy szarul vagyok. Nem gyenge, és nem is erőtlen, csak szimplán kurvamoslék a közérzetem. Vége.

Lejárok újra a terembe. Heti kétszer, péntek / szombat napokon. Utána majd a kocsiba lesz idő regenerálódni köv. hét csütörtökig. Viszek magammal rendes fehérjét, meg vizet. Mer' mocskos hamar tönkre lehet menni, érzem. 1 éve nem voltam teremben, és szarrá vágom / vágtam magam. Pedig csak dolgozok. Érdekes.

Mindegy, gondoltam leírom. Tanuljatok belőle!

Szerkesztette: Papa 2008. 11. 14. 20:42 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2216 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 14. 21:26

csak nem az 51-es fele járkálsz papa? :)

egyél rendszeresebben, szerintem ha úton vagy akkor is próbáld beosztani hogy reggeli-ebéd-vacsi...
ja meg szedjél vitamint, simán lehet mondjuk B vitamin hiányod, meg egy dózis C se árthat... !
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2217 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 08:11

Idézet: tasp - Dátum: 2008. nov. 14., péntek - 22:26

csak nem az 51-es fele járkálsz papa? :)

egyél rendszeresebben, szerintem ha úton vagy akkor is próbáld beosztani hogy reggeli-ebéd-vacsi...
ja meg szedjél vitamint, simán lehet mondjuk B vitamin hiányod, meg egy dózis C se árthat... !

A traktort NL-ben (vagy B-ben / Gent), a pótot pedig D-ben veszem magamhoz.
D-ből Dortmund/Düsseldorf/Köln környékén rakok valamit, és azzal jövök haza végig az A3-ason.

Összesen 2000 km. Nagyjából két nap alatt.  ;)
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2218 Felhasználó inaktív   Bade 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 04. 21:54

Eladók a következő tápkiegek.mind bontatlan:

UNIVERSAL Animal Pak 88pak. 15000Ft
Plasma Jet 11000Ft
MHP Anadrox Pump & Burn 224cp 11000Ft
MHP Trac Orange 425gr 5000Ft
Muscletech Musclebuilding Stack Hardcore(Leukic,Gakic,Creakic 244kapszulás) 20000Ft

Kép
Érd.:
bade@freemail.hu

Szerkesztette: Bade 2008. 12. 04. 21:55 -kor

#2219 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 07:19

gondoltam adok egy kis helyzetjelentést hogy is állok.

szedtem egy levél adipexet, semmi különösebb hatását nem éreztem (edzések alatt jobban izzadtam), ezen kívül elkezdtem vacsi helyett protein turmixot inni, ilyen hozzáadott zsírégetőset.

Ez meg most 3 hete és jelentem, hogy pár centivel vékonyabb vagyok, végre valahára valami kis eredmény. Az adipexet nem fogom folytatni, az edzések mellé eljárok januártól aerobicra is, és majd kiderül mi lesz.

Mondjuk ami aggaszt, hogy megmérettem a testzsír szintem és 28% lett (165cm/65kg) és az elég sok, a táblázat szerint 17-22% lenne a normális. :(
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2220 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 08:20

Ugye a fejlődés 40%-a a cucc, másik 40%-a a kaja, és a maradék 20% maga az edzés. :)

#2221 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 09. 12:20

hát a kajátban a szénhidrátot visszafogtam amennyire csak lehet, maximum csak délelőtt, reggelire péksüti. Utána sovány husi, meg párolt zöldség, nagyon ritkán tészta vagy rízs, este semmi csak a turmix. Fél liter, abból 3 deci 0,1%os tej a többi víz. A gyomrom tök össze van szűkülve már nem is éhezem annyira, bár most bele tudnék harapni a monitorba :D
a cuccról leállok csak a fehérje marad, meg a minimum kaja meg +2 nap edzés

#2222 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 07:54

Xenadrine zsírégetőről valaki valami tapasztalatot tud mondani?
Köszi

#2223 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 09:10

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 7:54

Xenadrine zsírégetőről valaki valami tapasztalatot tud mondani?
Köszi

nem ismerem.
Viszont próbáltam pár dolgot, azokról tudok mondani személyes tapasztlatot.
Előszőr pár éve thermo-x kapszula, edzés alatt érezhetően fűtött, rendesen égtem, mintha lázas lennék vagy vmi, de amúgy drámai változás nem volt.
Aztán kipróbáltam reformot (azt mondják ez a legjobb), hát ez sem nagyon vált be.
Ami viszont nekem működött, illetve amire érezhetően jól és láthatóan reagált a szervezetem az a carnitin, előbb a sima 500as később illetve ma napig ha veszem Mega Carni-X (1000mgos kapszulák).
Na ez fogyásban nekem no.1 :up:

Szerkesztette: laragirl83 2009. 01. 05. 09:12 -kor

ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#2224 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 10:45

carnitines italt fogyasztok 500mg/üveggel. nagy hatását nem érzem mondjuk, lehet, hogy tabletta formájában kéne nekem is próbálkoznom. Írtad, hogy a ReFormot szedted, azt szedtem idáig, nem mondom, van most kis eredmény, bár nem biztos, hogy ennek hatására. Ami viszont érdekes, hogy azóta elállt a 2 éve tartó hajhullásom (!!).

valami ütősebb cucc kellene, mert sajnos a zsír nagyon ragaszkodik hozzám.

#2225 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 12:00

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 10:45

carnitines italt fogyasztok 500mg/üveggel. nagy hatását nem érzem mondjuk, lehet, hogy tabletta formájában kéne nekem is próbálkoznom. Írtad, hogy a ReFormot szedted, azt szedtem idáig, nem mondom, van most kis eredmény, bár nem biztos, hogy ennek hatására. Ami viszont érdekes, hogy azóta elállt a 2 éve tartó hajhullásom (!!).

valami ütősebb cucc kellene, mert sajnos a zsír nagyon ragaszkodik hozzám.

Italos felejtős szvsz, kapszulás megoldás, 1 órával edzés előtt aztán hajrá! :up:

Kemény kardio edzés, futás, taposás, és sok-sok hasazás, illetve a napi 5 étkezés, és ugye nem többet mint eddig, de mondjuk szétbonatni, azonos mennyiséget 5 étkezésre.
Én így csinálom: reggeli, tízórai, ebéd első fele, ebéd második fele, vacsi.
2-3 óra van a kajálások között így. Nekem maximálisan bevált. Sosincs teltség érzet, vagyis nem eszed magad dögrovásig, a szervezet pedig tudja hogy megfelelően biztosított a táplálék bevitel, így nem a zsírt raktározza hanem égeti. :up:
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#2226 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 12:27

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 12:00

Italos felejtős szvsz, kapszulás megoldás, 1 órával edzés előtt aztán hajrá! :up:

Mi a különbség az italos és kapszulás között? :think: Elvileg az italosnak még gyorsabban fel kéne szívódnia...
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2227 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 12:32

Idézet: leslie - Dátum: 2008. nov. 14., péntek - 20:22

Olyan eredmény, amire más is mondja, h látszik, az 3 év. Pasiknál 4-5 év, mire nem azt kérdezik, h mit edzel, hanem maguktól tudják, h gyúr az ember. De én már csak azt mondom, h sakkozom, és sárkányt eregetek. :)

Lehet hogy tök más a mércénk de nálam már 1-1,5 hónap után - ha tényleg rendszeres az edzés -látványos az eredmény... ez persze nem izomhegyeket jelent, de sokkal formásabb, feszesebb leszek, és kérdezgetik hogy fogytam-e. :) (Amit persze nem, de az összahatás sokkal jobb. :)) Az a baj csak hogy ha abbamarad a rendszeres edzés akkor nagyon gyorsan (kb 3 hét után) visszaáll a korábbi állapot. Ááááá, így ünnepek után ne is beszéljünk erről. :fear:

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2228 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 12:38

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 12:00

Kemény kardio edzés, futás, taposás, és sok-sok hasazás, illetve a napi 5 étkezés, és ugye nem többet mint eddig, de mondjuk szétbonatni, azonos mennyiséget 5 étkezésre.
Én így csinálom: reggeli, tízórai, ebéd első fele, ebéd második fele, vacsi.
2-3 óra van a kajálások között így. Nekem maximálisan bevált. Sosincs teltség érzet, vagyis nem eszed magad dögrovásig, a szervezet pedig tudja hogy megfelelően biztosított a táplálék bevitel, így nem a zsírt raktározza hanem égeti. :up:

nekem nem vált be ez a szigorúan betartott napi 5x étkezés. 3 óránként jelzett a gyomrom hogy kaját kér, ami gyakran nem oldható meg és bazi kényelmetlen. másrészt állandó kajálhatnékom lett tőle és a végére (az edzések ellenére is) inkább híztam egy kicsit mint fogytam... most is kb 3-5x eszem egy nap, de ebből csak 1 főétkezés (ebéd) a többi meg inkább csak amolyan nasizás... persze ez legytöbbször gyümölcs vagy joghurtot, és olykor csoki :) és akkor sem halok éhen ha 1-1 kimarad.

#2229 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 12:39

Idézet: blabla* - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 12:32

Lehet hogy tök más a mércénk de nálam már 1-1,5 hónap után - ha tényleg rendszeres az edzés -látványos az eredmény... ez persze nem izomhegyeket jelent, de sokkal formásabb, feszesebb leszek, és kérdezgetik hogy fogytam-e. :) (Amit persze nem, de az összahatás sokkal jobb. :)) Az a baj csak hogy ha abbamarad a rendszeres edzés akkor nagyon gyorsan (kb 3 hét után) visszaáll a korábbi állapot. Ááááá, így ünnepek után ne is beszéljünk erről. :fear:

Pasinál nem a szokásos nyári egyszezonos strandizomzatra gondoltam, hanem mondjuk 20-25kg izomra, ez mondjuk nem is 5 év, de ez lenne a lényeg. :)
Vékonyabb nőkön nyilván hamarabb meglátszik az eredmény.

#2230 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 12:43

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. dec. 9., kedd - 7:19

Mondjuk ami aggaszt, hogy megmérettem a testzsír szintem és 28% lett (165cm/65kg) és az elég sok, a táblázat szerint 17-22% lenne a normális. :(

Ez becsapós lehet, attól függ milyen napszakban méree, mennyit ettél előtte stb. Másrészt az sem mindegy hogy a kézi mérővel vagy mérleggel méred. A kézi mérős általában magasabb értéket mutat (főleg nőknél) mert a felsőtesten több a zsír mint a lábakon. Úgy rémlik hogy a kettő átlaga lenne a legpontosabb... :think:

Mennyit edzel egyébként és mióta?

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.