HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2871 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 19. 21:55

Idézet: cyberde - Dátum: 2010. febr. 19., péntek - 22:36

Képzeld el mi történhetett volna akkor, ha komoly súlyokat emelgetnél.  :eek:  :Đ

A vicc, h pont azon az edzésen egyeztünk meg a haverral, h nem megyünk most 140 fölé, merthát öregszünk.  :omg: Erre tessék, ha 160-al nyomom lehet nincs bajom.  :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2872 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 19. 22:01

Idézet: leslie - Dátum: 2010. febr. 19., péntek - 21:55

A vicc, h pont azon az edzésen egyeztünk meg a haverral, h nem megyünk most 140 fölé, merthát öregszünk.  :omg: Erre tessék, ha 160-al nyomom lehet nincs bajom.  :Đ

Hát akkor marad az, hogy bemelegítés a rúddal, a szériákhoz meg egy-egy 5 kilós kalmopirin. :cool:  :Đ

#2873 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 19. 23:58

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2010. febr. 19., péntek - 19:18

Minden esetre a kezdeti sikerek megvannak, az eddig eltelt három hét (8 edzés) alatt feljött majd 4 kiló, szemre izomnak tűnik - na nem mintha túl sok változást lehetne egyelőre látni, de azirány jónak tűnik -, az viszont biztos, hogy erősebbnek érzem magam, gördülékenyebben mennek a gyakorlatok (hosszabb ideig ki tudom tartani).

Csak keményen. :)
Bár abból a 4 kilóból szerintem talán 1 kiló lehet izom, vagy annyi se, a többi zsír+víz.
Wherever you go, go with all your heart.

#2874 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 08:13

Idézet: Dorien - Dátum: 2010. febr. 20., szombat - 0:58

Csak keményen. :)
Bár abból a 4 kilóból szerintem talán 1 kiló lehet izom, vagy annyi se, a többi zsír+víz.

Valószínű, de nem eresztettem pocakot, úgyhogy - szerintem - jó irányba haladok.
Végre kezdek elégedett lenni, persze még messze cél... :)

Szerkesztette: _DooM_ 2010. 02. 20. 08:18 -kor

<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#2875 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 08:37

Idézet: cyberde - Dátum: 2010. febr. 19., péntek - 23:01

Hát akkor marad az, hogy bemelegítés a rúddal, a szériákhoz meg egy-egy 5 kilós kalmopirin. :cool:  :Đ

:)

Visszatérő sérülés. Már volt ilyen kb 2 éve, megint nem nyomok felkve 2-3 hetet. :(

#2876 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 18:17

Idézet: leslie - Dátum: 2010. febr. 20., szombat - 8:37

:)

Visszatérő sérülés. Már volt ilyen kb 2 éve, megint nem nyomok felkve 2-3 hetet. :(

Pihend ki rendesen, különben nem regenerálódik rendesen, és jobban hegesedhet. Amitől később könnyebben lesérülhetsz.
2-3 hét múlva még csak tényleg kis súlyokkal terheld, csak a mozgatás miatt. (Ha tényleg annyira komoly a sérülés)
Persze ilyenkor nehéz nem nekiesni az edzésnek, amikor az ember úgy érzi, hogy már OK.

Jól bemelegítettél előtte? (Pont jótól kérdezem :) )
140 kg :respect:
Én csak a guggolást csinálom ennyivel, abban is csak rövid szériákat ... pedig tavaly ilyenkor még 10-et guggoltam bele könnyen ...
Talán rossz volt az edzésterv. Meg mostanában sok volt a futás, aztán elvitte az erőt :(

Szerkesztette: Sparow2 2010. 02. 20. 18:18 -kor

#2877 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 18:21

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2010. febr. 20., szombat - 8:13

Valószínű, de nem eresztettem pocakot, úgyhogy - szerintem - jó irányba haladok.
Végre kezdek elégedett lenni, persze még messze cél... :)

Persze, nem csak hasra megy a zsír, hanem egész testre eloszlik.
Havi 1-1,5 kg-t lehet felszedni aránylag száraz izomtömegnek, afölött már zsírosodik az ember.
Persze ez is függ az ember alkatától (meg a kajájától is), de 3 hét alatt 4 kg, az biztos, hogy nem mind izom, de még fele se.

#2878 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 20:29

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2010. febr. 20., szombat - 18:21

Persze, nem csak hasra megy a zsír, hanem egész testre eloszlik.
Havi 1-1,5 kg-t lehet felszedni aránylag száraz izomtömegnek, afölött már zsírosodik az ember.
Persze ez is függ az ember alkatától (meg a kajájától is), de 3 hét alatt 4 kg, az biztos, hogy nem mind izom, de még fele se.

Havi 1-1,5 kiló izmot, csak durva koxolással tudsz felszedni, azt is csak ideig óráig. :smoker:

Naturálban, nagyon jól belőtt étrenddel + edzéstervvel, max évi 6 kilót.  :)  Ennél többet csak a scitec reklámokban szereplők tudnak. :nevet:

#2879 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 22:08

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2010. febr. 20., szombat - 19:17

Pihend ki rendesen, különben nem regenerálódik rendesen, és jobban hegesedhet. Amitől később könnyebben lesérülhetsz.
2-3 hét múlva még csak tényleg kis súlyokkal terheld, csak a mozgatás miatt. (Ha tényleg annyira komoly a sérülés)
Persze ilyenkor nehéz nem nekiesni az edzésnek, amikor az ember úgy érzi, hogy már OK.

Jól bemelegítettél előtte? (Pont jótól kérdezem :) )
140 kg :respect:
Én csak a guggolást csinálom ennyivel, abban is csak rövid szériákat ... pedig tavaly ilyenkor még 10-et guggoltam bele könnyen ...
Talán rossz volt az edzésterv. Meg mostanában sok volt a futás, aztán elvitte az erőt :(

Most mellre semmit, de másra edzek természetesen. :)

Melegítettem, hogyne, lóbáltam a kezem, utána kis súlyokkal, majd rúddal, 50kg, 70kg, 90kg, 110kg, 130kg.

Kicsivel kéne írnom, 2 hónapja kezdtem el megint lábazni haverral, most 110-120-al csinálom. :) Nevetséges, h mellre ez a súly lazán megy.

#2880 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 22:22

Idézet: cyberde - Dátum: 2010. febr. 20., szombat - 21:29

Naturálban, nagyon jól belőtt étrenddel + edzéstervvel, max évi 6 kilót.  :)  Ennél többet csak a scitec reklámokban szereplők tudnak. :nevet:

Na, azok kurvára nem naturálban szedik fel azt a súlyt. Haver is szerepelt az újságban, persze, h koxolt, ha már a fehérjét, ilyesmit szponzorálták. :)

#2881 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 23:21

Idézet: cyberde - Dátum: 2010. febr. 20., szombat - 20:29

Havi 1-1,5 kiló izmot, csak durva koxolással tudsz felszedni, azt is csak ideig óráig. :smoker:

Jó, hát azért optimális esetre értettem.
Meg nem növel az ember egész évben, csak kb. felében, esetleg 3/4-ében ...

Nekem tavaly volt 10 kg növekedésem tömegben, és erőben is jól erősödtem (már a többi évhez képest, mert pl. Leslienek volt 6 hónapig havi 5 kg emelés a súlyokon ... az kész csoda).
Persze biztos volt a 10 kg-ban sok zsír is, nem tiszta izom volt. De azért nagy része izom lehett, az erő növekedése miatt. Akivel előző évben edzettem, amikor átjött egy edzésre, meg volt döbbenve, azt mondta, dupla akkora vagyok, mint előző évben voltam.
És még fehérjét se ettem pluszban, egész évben 2 doboz 3 kg-os Volumass35-öt vettem, meg egy 600 grammos kreatint. Ezeket is akkor, amikor már nyár közepe/vége volt, és kezdtem picit visszaesni.
Mondjuk kaját azt toltam, mentek le a rántott húsok, sonkák, tojások, sült húsok, meg minden finomság :)

Ehhez képest idén meg elmúlt a tél, és gyengébb vagyok, mint tavaly tél végén :(
És még ennek is örülök, mert volt rosszabb is közben.
Tolok is be gyorsan valami kaját ....

#2882 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 10:48

Kinek mi a célja a testépítéssel?
Nekem egy ilyesmi fizikum felépítése:

Kép

Kép

(Azzal megbékéltem, hogy a hajam sosem lesz már ilyen hosszú... :D )

#2883 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 12:27

Idézet: Dorien - Dátum: 2010. febr. 21., vasárnap - 11:48

Power. Itthon ha építkezek, akkor van, h ilyen 70-80 kilós gerendákat, 100 kilós ablakot egyedül kell beépítenem. :)

#2884 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 12:47

Idézet: Dorien - Dátum: 2010. febr. 21., vasárnap - 10:48

Nekem egy ilyesmi fizikum felépítése:

Kép

Kép

(Azzal megbékéltem, hogy a hajam sosem lesz már ilyen hosszú... :D )

Amiket belinkeltél, azokhoz inkább csak szálkásítani kell, a felső képhez még azt se, jó zsíros a pasas hasa ... Az én hasam is, mint egy zsírdisznóé, de azért ennyire nagyon nem zsíros a köldököm körül.
De az alsó kép, az szép, száraz, legalábbis a könyöke belső felét nézve (viszont ér nem látszik se a vállán, se a karjában, de aztán van, aki szálkásan sem eres annyira).

Viszont ha ilyen lehetnék, akkor odaadnám a lelkemet. Persze ez teljesen más kategória.
Kép

Kép

Szerkesztette: Sparow2 2010. 02. 21. 12:50 -kor

#2885 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 12:53

Mekkora gatya kell már az utolsó képen lévő palinak :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2886 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 15:27

Idézet: JonesC - Dátum: 2010. febr. 21., vasárnap - 12:53

És milyen mozgékony lehet. :)

#2887 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 16:10

Idézet: JonesC - Dátum: 2010. febr. 21., vasárnap - 12:53

Éppen akkora, mint az utolsó előtti képen lévőnek :)
Na meg mekkora póló, meg mekkora öltöny ... :)

Idézet: Dorien - Dátum: 2010. febr. 21., vasárnap - 15:27

És milyen mozgékony lehet. :)

Ne legyél telhetetlen :)
Egyszerre minden nem lehet.

Egyébként vannak ekkorában egész mozgékonyak is, legalábbis ahhoz képest, hogy mekkorák:
Kép

Kép

Szerkesztette: Sparow2 2010. 02. 21. 16:13 -kor

#2888 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 18:32

Jah, de monnyuk Hulk Hogan majdnem két méter magas, és annak megfelelően nagydarab, széles a csípője, baszom széles a válla. Szal ő nem egy sima konfekcióméretre gyúrta rá a gumilabdákat. Teccikérteni.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2889 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 19:54

Idézet: JonesC - Dátum: 2010. febr. 21., vasárnap - 18:32

Jah, de monnyuk Hulk Hogan majdnem két méter magas, és annak megfelelően nagydarab, széles a csípője, baszom széles a válla. Szal ő nem egy sima konfekcióméretre gyúrta rá a gumilabdákat. Teccikérteni.

Persze, nem mindegy, hogy 195 cm-rel 140 kg valaki, vagy 175 cm-rel.
De általában azért az ekkora emberek lomhák.
Van haver, 2 m magas, 135 kg ... hát ő minden, erős, mint egy bivaly, csak egy nem: nem mozgékony :)

(Meg a pankrációhoz se kell olyan hű de nagy dinamizmus és állóképesség. Már amit a Hoganék csináltak/nak. Baromi nagy fizikai erő kell, hogy egy ekkora embert emelgess, van, hogy a válladig, vagy a fejed fölé is néha, meg ledobják egymást, jól kell esni is azért, és aláírom, hogy nagyon megerőltető sport, de aztán nagyon sokszor az volt, hogy 1/2 perc akció után 2 percig ment a "műsor", hogy annyira fáj, hogy fel se bír kelni, úgyhogy sokszor van idő lihegni és pihenni is)

#2890 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 21:03

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 23:54

(Egyébként nem állhoz húzásra gondoltam, hanem derékig. Elemelésnek is mondják. Lehajolsz, megfogod, felállsz, karjaid lógnak lefelé.)

Hogy a derekad ne készüljön ki, kell erősíteni a gerincet tartó izmokat is:

Na abba menne tönkre a háta... deadliftnél nem szabad hajolni, lábból kell mozogni; a hát szálegyenes, különben halál.

Amúgy ennek meg a guggolásnak és társainak az a legfőbb értelme, hogy minél nagyobb izomtömeget stimulálsz, annál erősebb a szervezet reakciója (kb jobban épül az izom). A combokon meg elég sok izom van... Volt erre kísérlet is, akik csak guggoltak, jobban izmosodtak bicepszre mint azok akik minden mást csináltak csak guggolást nem ;)

Törzset erősíteni meg statikus gyakorlatokkal lehet: elülső és oldalsó hídtartás 30-40-60-x másodperc.
Vagy ott a kettlebell, ami szintén marha jó... Bár nagyon mások a célok meg az edzések, aki ki akarja magát gyúrni annak önmagában aligha tetszene.
LY

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.