HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#3281 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 10. 30. 14:41

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2012. 10. 29. 21:30

Nezegettem a honlapokat ahol ezeket lehet venni de a szokasos marketing vaker szerint ezektol egy honap alatt Chuck Norris is lehetnek ;)

Az a növi. :)

Szerintem első körben le kéne járni rendesen heti legalább 4x 1 órát. Kajálást rendbehozni, fehérjebevitel nagyjából meglegyen. Oszt ha ez megy 3-5 éve, és még van benned potenciál, akkor érdemes gondolkodni ilyesmin.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3282 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 15:25

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 10. 30. 14:41

Szerintem első körben le kéne járni rendesen heti legalább 4x 1 órát. Kajálást rendbehozni, fehérjebevitel nagyjából meglegyen. Oszt ha ez megy 3-5 éve, és még van benned potenciál, akkor érdemes gondolkodni ilyesmin.

Szteroid nélkül a növitől sem nősz nagyra. Az izom fehérjeszintézisét (az izomnövekedést) azt a tesztoszteron végzi. A növi, az leginkább a növekedés (testmagasság) és az anyagcsere folyamatait segíti.

A kettő együtt, az a királyság! :cool:

#3283 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 15:27

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 10. 30. 14:41

Uhm, szoval aszondod a meki, bk, chips, kola, csoki, turorudi azt nem kifejezetten egy jo ut ehhez kajaugyileg?
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#3284 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 15:36

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 10. 30. 15:25

A kettő együtt, az a királyság! :cool:

Három, mert ehhez már doki sem árt, aki rendszeresen figyuzza a vérképet. :)

#3285 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 15:38

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2012. 10. 30. 15:27

Uhm, szoval aszondod a meki, bk, chips, kola, csoki, turorudi azt nem kifejezetten egy jo ut ehhez kajaugyileg?

Ehetsz ilyesmit is, csak kevés benne a fehérje. Úgy sakkoz, h ha vagy mondjuk 75kg, akkor kell naponta mondjuk 150g fehérje. Fehérjét pedig nem tud a szervezet tárolni, úgyhogy ezt az adagot szétosztva kb 3 óránként kellene vhogy bevinned, ideális esetben.

De akármit is csinálsz/eszel, ha lejársz edzeni, az úgyis meg fog látszódni.

#3286 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 10. 30. 15:38

Ehetsz ilyesmit is, csak kevés benne a fehérje. Úgy sakkoz, h ha vagy mondjuk 75kg, akkor kell naponta mondjuk 150g fehérje. Fehérjét pedig nem tud a szervezet tárolni, úgyhogy ezt az adagot szétosztva kb 3 óránként kellene vhogy bevinned, ideális esetben.

De akármit is csinálsz/eszel, ha lejársz edzeni, az úgyis meg fog látszódni.

Nyilvan
3 naponta 2-3 napig raerek igazabol sokszor
Regebben evekig heti 1-2x 2 orat focizgattam teremben, de azt nem birja a terdem mar meg a bokam, kene vmi mas
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#3287 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2012. 10. 30. 15:44

Nyilvan
3 naponta 2-3 napig raerek igazabol sokszor
Regebben evekig heti 1-2x 2 orat focizgattam teremben, de azt nem birja a terdem mar meg a bokam, kene vmi mas

Vannak elég jó izületvédő cuccok, érdemes lenne pár hónapig szedni. :) És nem is vészes, pár ezres/hó.

#3288 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 16:16

Ti szedtek vmi vitamin cuccot, ha igen mit?
Megjött a vérképem többi része is, minden ok, csak a D-vitamin kevés... De gondolom a többi vitaminnal se állok annyira jól, így valami komplex vitamin nem árthat :)

Szerkesztette: WiZARD 2012. 10. 30. 16:16 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#3289 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 16:52

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2012. 10. 30. 16:16

Ti szedtek vmi vitamin cuccot, ha igen mit?
Megjött a vérképem többi része is, minden ok, csak a D-vitamin kevés... De gondolom a többi vitaminnal se állok annyira jól, így valami komplex vitamin nem árthat :)

Biztos ami biztos alapon. :cool:

#3290 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 17:15

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 10. 30. 16:52

Az jó, de én beelegeltem abból, h kibontom a csomagocskát, és van benne 13db tabi. Szedtem én is, csak besokalltam. Most ilyen alap 4-5eft/1-2 havi multivitamin pakkot eszek, plusz vmi szájtek izületvédőt, már csak fél adagot, azt is megelőzésképpen. Szalagra úgyse jó, de legalább izület ne fájjon.

Izomszakadásra mi a jó? (Csecsemben visszatérő vendég vmi retardát fájdalom, amikor megeröltetem. Mintha szakadna efele.)

#3291 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 10. 30. 17:15

Az jó, de én beelegeltem abból, h kibontom a csomagocskát, és van benne 13db tabi. Szedtem én is, csak besokalltam. Most ilyen alap 4-5eft/1-2 havi multivitamin pakkot eszek, plusz vmi szájtek izületvédőt, már csak fél adagot, azt is megelőzésképpen. Szalagra úgyse jó, de legalább izület ne fájjon.

Izomszakadásra mi a jó? (Csecsemben visszatérő vendég vmi retardát fájdalom, amikor megeröltetem. Mintha szakadna efele.)

Műtét. :-)

Gondolom, csak vmi részleges szakadás lehetett. (ha leszakadás, vagy elszakadás lett volna akkor már nyilván megműtöttek volna)

Az a baj a részleges szakadással, hogy a szakadt rostok helyére csak kötőszövet nő, (kvázi lesz egy heg az izomrostban) ami nem nyúlik és nem rövidül. Azaz, ha erőlteted a hegesedett izmot, az fájni fog. :-)

Sokat, fokozatosan kell nyújtani, alaposan bemelegíteni, akkor elvileg tünetmentessé tehető.

Én egyébként izületre is animal flexet szedek, de már csak ha fáj. Meg persze cataflamot. :-)

Nekem a scitec cuccok összetételei, meg dózisai elég gagyinak tűnnek. Ebben pl van anyag. Ha ettől nem javul egy izület, akkor ott valszeg már csak az amputálás segít. :-D

#3292 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 19:43

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 10. 30. 17:42

Műtét. :-)

Gondolom, csak vmi részleges szakadás lehetett. (ha leszakadás, vagy elszakadás lett volna akkor már nyilván megműtöttek volna)

Az a baj a részleges szakadással, hogy a szakadt rostok helyére csak kötőszövet nő, (kvázi lesz egy heg az izomrostban) ami nem nyúlik és nem rövidül. Azaz, ha erőlteted a hegesedett izmot, az fájni fog. :-)

Sokat, fokozatosan kell nyújtani, alaposan bemelegíteni, akkor elvileg tünetmentessé tehető.

Én egyébként izületre is animal flexet szedek, de már csak ha fáj. Meg persze cataflamot. :-)

Nekem a scitec cuccok összetételei, meg dózisai elég gagyinak tűnnek. Ebben pl van anyag. Ha ettől nem javul egy izület, akkor ott valszeg már csak az amputálás segít. :-D

Jaja, biztos, h vmi részleges szakadás volt, mert alapvetően minden ok. Csak a terembe visszajött egy erőemelő srác, oszt a haver, akivel fekvenyomok, kitalálta, h mi is tudunk ám 180-ba nyomkodni... A 130kg-os szériázások után. Ez meg a tökömnek hiányzott, pláne, h befájdul megint. Volt, h 50kg-ba nem tudtam nyomni, akkor volt egy laza 3 hónapos kihagyás. Azóta nem eröltetem annyira, össze is szakadtam, de nem érdekel, mert nem fájt. Melegíteni melegítünk bőven, nyújtás viszont max annyi van, amennyi reggel a nyújtózkodásból jön. :)
Ez simán csak eröltetéstől jön elő, vagy vmi tápanyag/vitamin, vagy vmi hiánytól?

Szájtek gagyi, szerintem ezt mindenki tudja. Viszont én nem szánok ilyesmire 2x annyit. Skót vagyok. :)

#3293 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 20:21

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 10. 30. 19:43

Jaja, biztos, h vmi részleges szakadás volt, mert alapvetően minden ok. Csak a terembe visszajött egy erőemelő srác, oszt a haver, akivel fekvenyomok, kitalálta, h mi is tudunk ám 180-ba nyomkodni... A 130kg-os szériázások után. Ez meg a tökömnek hiányzott, pláne, h befájdul megint. Volt, h 50kg-ba nem tudtam nyomni, akkor volt egy laza 3 hónapos kihagyás. Azóta nem eröltetem annyira, össze is szakadtam, de nem érdekel, mert nem fájt. Melegíteni melegítünk bőven, nyújtás viszont max annyi van, amennyi reggel a nyújtózkodásból jön. :)
Ez simán csak eröltetéstől jön elő, vagy vmi tápanyag/vitamin, vagy vmi hiánytól?

Szájtek gagyi, szerintem ezt mindenki tudja. Viszont én nem szánok ilyesmire 2x annyit. Skót vagyok. :)

Én már régóta nem vagyok menő! Azt az érzést meghagyom a 70kilós kezdőknek, meg a nerobolos kancigányoknak. Lengessék azok a nagy súlyokat. Basszák el ők az izületeiket. :-D

Múltkor du mentem edzeni, (egyébként reggel járok) odamankózik hozzám egy sosemlátott csávó, segítsek már neki a fekvenyomásban. Felrakatott velem 100kilót, azzal gyorsan bemelegített, aztán csak raktam-raktam a tárcsákat. 220nál, mondtam neki, hívjon vmi combosabb segítőt, mert nekem a 200 beadásánál megfájdult a derekam. Belevert 11et. :eek:

8. lett a londoni paralimpián :cool:

ps: amig 100kilós vagy és rendszeresen jársz edzeni, addig a legtöbb fájdalom inkább fizikai jellegű, mint hiánybetegség. :-)

Szerkesztette: cyberde 2012. 10. 30. 20:31 -kor

#3294 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 20:55

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 10. 30. 20:21

Én már régóta nem vagyok menő! Azt az érzést meghagyom a 70kilós kezdőknek, meg a nerobolos kancigányoknak. Lengessék azok a nagy súlyokat. Basszák el ők az izületeiket. :-D

...

ps: amig 100kilós vagy és rendszeresen jársz edzeni, addig a legtöbb fájdalom inkább fizikai jellegű, mint hiánybetegség. :-)

Szóval, erre csak 1 szó van: öregszem. Én is így edzegetek már, szemrebbenés nélkül leveszem a súlyt, leszarom, h régen mennyivel ment. Nem látom értelmét copatni magam. :)

#3295 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 21:11

végül nem volt kedvem utánajárni vitaminnak, rohangálni érte mindenfelé stb, barátnőm miatt muszáj volt menni plazaba, ott szembejött Biotech bolt, és ott vettem vitamint :)
Multivitamin for men a neve, bajom nem lesz tőle, max ha elfogy, akkor köv hónapban mást veszek, ha nagyon lefikázzátok :)
milyenek ezek a biotech cuccok amúgy?

(barátnőm is kapott egy multivitamin for woment, ő nem gyúr, csak futni jár heti 4x a szigetre, kíváncsi vagyok esti fáradtságán változtat-e valamit ez)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#3296 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 22:02

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2012. 10. 30. 21:11

végül nem volt kedvem utánajárni vitaminnak, rohangálni érte mindenfelé stb, barátnőm miatt muszáj volt menni plazaba, ott szembejött Biotech bolt, és ott vettem vitamint :)
Multivitamin for men a neve, bajom nem lesz tőle, max ha elfogy, akkor köv hónapban mást veszek, ha nagyon lefikázzátok :)
milyenek ezek a biotech cuccok amúgy?

(barátnőm is kapott egy multivitamin for woment, ő nem gyúr, csak futni jár heti 4x a szigetre, kíváncsi vagyok esti fáradtságán változtat-e valamit ez)

Ha eddig semmit nem szedtél, akkor annál bármi jobb. :-)

Jó ez is, főleg ha szedsz belőle napi 4-5 tablettát, meg mellé kalciumot, meg magnéziumot, meg c vitamint, meg omega3-at, meg lecitint. Esetleg Q10-et. :cool:

#3297 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 31. 00:39

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 10. 30. 21:21

Múltkor du mentem edzeni, (egyébként reggel járok) odamankózik hozzám egy sosemlátott csávó, segítsek már neki a fekvenyomásban. Felrakatott velem 100kilót, azzal gyorsan bemelegített, aztán csak raktam-raktam a tárcsákat. 220nál, mondtam neki, hívjon vmi combosabb segítőt, mert nekem a 200 beadásánál megfájdult a derekam. Belevert 11et. :eek:

Ez tisztán lehetséges? 200 kilóval 11-et?

#3298 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 31. 08:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2012. 10. 31. 00:39

Ez tisztán lehetséges? 200 kilóval 11-et?

Gondolom ez költői kérdés volt. :Đ

#3299 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 31. 09:42

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 10. 31. 09:10

Gondolom ez költői kérdés volt. :Đ

Há' de már a paralimipán is kokszolnak? :)
Én piramisban szoktam szériázni, az utolsó széria 120 kilóval 8 nyomás, de ez a 200 kilóval 11 "kicsit" durvának tűnik.

#3300 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 31. 11:10

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 10. 30. 22:02

Ha eddig semmit nem szedtél, akkor annál bármi jobb. :-)

Jó ez is, főleg ha szedsz belőle napi 4-5 tablettát, meg mellé kalciumot, meg magnéziumot, meg c vitamint, meg omega3-at, meg lecitint. Esetleg Q10-et. :cool:

jah, meg egy animal pakot is mellé, nem? :)

na majd meglátom.
ahogy a builderen nézegettem a leírásokat, az ilyen 1 tablettás cuccok közül talán a jobbak közé tartozik. majd kitalálom kell-e nekem animalpak meg társai, vagy e mellé a többi...

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.