Idézet: leslie - Dátum: 2012. 10. 30. 17:15
Az jó, de én beelegeltem abból, h kibontom a csomagocskát, és van benne 13db tabi. Szedtem én is, csak besokalltam. Most ilyen alap 4-5eft/1-2 havi multivitamin pakkot eszek, plusz vmi szájtek izületvédőt, már csak fél adagot, azt is megelőzésképpen. Szalagra úgyse jó, de legalább izület ne fájjon.
Izomszakadásra mi a jó? (Csecsemben visszatérő vendég vmi retardát fájdalom, amikor megeröltetem. Mintha szakadna efele.)
Műtét.
Gondolom, csak vmi részleges szakadás lehetett. (ha leszakadás, vagy elszakadás lett volna akkor már nyilván megműtöttek volna)
Az a baj a részleges szakadással, hogy a szakadt rostok helyére csak kötőszövet nő, (kvázi lesz egy heg az izomrostban) ami nem nyúlik és nem rövidül. Azaz, ha erőlteted a hegesedett izmot, az fájni fog.
Sokat, fokozatosan kell nyújtani, alaposan bemelegíteni, akkor elvileg tünetmentessé tehető.
Én egyébként izületre is animal flexet szedek, de már csak ha fáj. Meg persze cataflamot.
Nekem a scitec cuccok összetételei, meg dózisai elég gagyinak tűnnek.
Ebben pl van anyag. Ha ettől nem javul egy izület, akkor ott valszeg már csak az amputálás segít.