HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2081 Felhasználó inaktív   Lumpy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 09. 14:28

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2008. okt. 9., csütörtök - 11:14

Ez tudod arra példa, amit már korábban is leírtam.

Kalóriadeficittel testalkattól függetlenül le fog fogyni mindenki.

Ektomorf meg akármi, az már ezen belül egy másodlagos kérdés. Ha valaki nem fogy, akkor nem zsírégetőt kell enni, hanem kalória-bevitelt csökkenteni.
Az megint egy más kérdés, hogy megéri-e x dologról lemondani azért, hogy lemenjen az a pár kiló... Mert lehet hogy tényleg keményen koplalnia kell egy 55 kilós testsúlyhoz valakinek, és akkor ez az önsanyargatás már komolyan rossz hatással lehet a közérzetére.

Teljesen rendben van hogy szükséges a fogyáshoz a kalóriadeficit.
Ezért is írtam, hogy Csuvi remélem rendesen eszel, vagyis odafigyel, hogy többet ne vigyen be a kelleténél, inkább kevesebbet.

A haláltáboros hasonlat pedig azért gáz, mert ahogy most már te is írod rámegy az egészsége.

Szoktam hallani: fogyózóm, tök jó reggel éhesen 8 kilométert futok tök jó.... >Csak ezzel a koplalással is a szívét terheli....

Szerkesztette: Lumpy 2008. 10. 09. 15:07 -kor

#2082 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 09. 15:13

Idézet: Lumpy - Dátum: 2008. okt. 9., csütörtök - 15:28

A haláltáboros hasonlat pedig azért gáz, mert ahogy most már te is írod rámegy az egészsége.

A haláltáboros hasonlat szándékosan túlzó, és egyébként nem hiszem hogy ne találkoztál volna vele.
Egyébként én voltam a Buchenwaldi táborban berendezett múzeumban, szóval nem teljesen a levegőbe beszélek...
LY

#2083 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 10. 06:03

rendbes műzlit eszem, bioboltban veszem, nincs benne semmi E. Meg még szeretem a bio köles-golyókat meg a bulátát. Csak abban rengeteg a szénhidrát, szóval abból csak ebénél és nagyon keveset. Viszont az emésztésnek nagyon jót test.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2084 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 10. 07:44

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. okt. 10., péntek - 5:03

rendbes műzlit eszem, bioboltban veszem, nincs benne semmi E. Meg még szeretem a bio köles-golyókat meg a bulátát. Csak abban rengeteg a szénhidrát, szóval abból csak ebénél és nagyon keveset. Viszont az emésztésnek nagyon jót test.

E-mizérára csak annyit írnék ,hogy nem kell mindent elhinni, mert sominden csak reklám, téársadalami beetetés.

CSak annyit, E948-nak utánanézhetsz és rájöhetsz, hogy az létszükségleted. Ugyanis az az oxigén.

Hogy On is legyek. Szerintem a sok rizs is segíthet. Kövér kínait nem nagyon láttam, pedig sokan élnek ott. Ezt nem viccnek szántam. Nem azt mondom, hogy napi 1 kg rizst most együnk meg, csak, hogy az is segíthet a telítettségérzetben

Szerkesztette: Szacsoka 2008. 10. 10. 07:45 -kor

[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#2085 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 10. 10:11

a rízs szeretem, pl ebédre opál-rízst eszem, meg főtt karfiolt. Aztán lehet, hogy mire hazaértek éhen halok :D
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2086 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 10. 14:49

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. okt. 10., péntek - 10:11

a rízs szeretem, pl ebédre opál-rízst eszem, meg főtt karfiolt. Aztán lehet, hogy mire hazaértek éhen halok :D

Rizhez egyél halackát. Frisszen ész capkodósszan. :D
Wherever you go, go with all your heart.

#2087 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 10. 23:00

Annyi forintom lenne, ahány kövér kínai van  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2088 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 12. 18:17

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. okt. 10., péntek - 22:00

Annyi forintom lenne, ahány kövér kínai van  :Đ

Mert már ott is van meki supersize-zal. De a nagy nyugati "hősök" beköszönte előtt, nem nagyon láthattál.
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#2089 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 12. 18:33

Idézet: Szacsoka - Dátum: 2008. okt. 12., vasárnap - 19:17

Mert már ott is van meki supersize-zal. De a nagy nyugati "hősök" beköszönte előtt, nem nagyon láthattál.

Én sokat nem látok, de van bőven, nefélj. Mindenen meg lehet hízni, csak megfelelő mennyiséget kell enni belőle.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2090 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 06:24

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. okt. 12., vasárnap - 19:33

Én sokat nem látok, de van bőven, nefélj. Mindenen meg lehet hízni, csak megfelelő mennyiséget kell enni belőle.

tévedés. Kb 17 éves koromig 42 kiló voltam, de akkora mennyiségben fogyaszthattam bármit, amennyit akartam. Éjjel fél 2kor haverral ketten leültünk és megettünk egy b52es pizzát, majdbem fele-fele arányban és semmi. Csak elkezdtem a fogamzásgátlót, azóta meg csak szenvedek a súlyommal....

#2091 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 10:12

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. okt. 13., hétfő - 7:24

tévedés. Kb 17 éves koromig 42 kiló voltam, de akkora mennyiségben fogyaszthattam bármit, amennyit akartam. Éjjel fél 2kor haverral ketten leültünk és megettünk egy b52es pizzát, majdbem fele-fele arányban és semmi. Csak elkezdtem a fogamzásgátlót, azóta meg csak szenvedek a súlyommal....

Ahogy öregszel egy idő után tabletta nélkül is elkezdesz hízni. Mondjuk én még most 34 évesen se növesztek zsírpárnákat, bármiből bármennyit eszek, igaz, mozgok is  :cool:

És nem csak a 17 év alatti kínaiakról volt szó  :Đ

Idézet

#2092 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 12:23

köszi, 23 vagyok, azt még nem gondolom öregnek...nővérem azt mondja 30 felett öregszik csak az ember... :D

#2093 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 23:12

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. okt. 13., hétfő - 13:23

köszi, 23 vagyok, azt még nem gondolom öregnek...nővérem azt mondja 30 felett öregszik csak az ember... :D

Ez így van, 30 környékétől könnyebben hízol, könnyebben megárthat az edzés, továbbá - nemtom nőknél hogy van - ami fejről lemegy haj, az megjelenik máshol szőrként :)

De mindegyik orvosolható probléma...
LY

#2094 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 06:09

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2008. okt. 15., szerda - 0:12

továbbá - nemtom nőknél hogy van - ami fejről lemegy haj, az megjelenik máshol szőrként :)

.

:nevet2:  :nevet2:  :nevet2:

#2095 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 17. 13:25

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. okt. 13., hétfő - 6:24

szerintem nem attól híztál el, hanem valószínű más lett az életviteled.
lehet kevesebb stressz, normálisabb kaják, másabb életvitel.
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2096 Felhasználó inaktív   Bade 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 18. 11:38

Sziasztok!
van eladó Muscletech Musclebuilding Stackem,az új Hardcore technológiás
(Gakic HC,Leukic HC,Creakic HC)
Nálnk ezt a fajtát még nem árulják.
Ha érdekel írj a bade@freemail.hu-ra
Musclebuilding Stack

#2097 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 20. 06:59

Idézet: tasp - Dátum: 2008. okt. 17., péntek - 14:25

szerintem nem attól híztál el, hanem valószínű más lett az életviteled.
lehet kevesebb stressz, normálisabb kaják, másabb életvitel.

nem hiszem. Semmivel nem változott meg. A kaják ugyanazok, az életvitel ugyanolyan 5 szabad percem sincs fajta, stressz van bőven, lehet több is.

Azót apróbálok a kajára figyelni, amióta nem tudok fogyni...

#2098 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 20. 08:01

akkor egyszerű.
elmúltál 18 :)
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2099 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 21. 06:36

Idézet: tasp - Dátum: 2008. okt. 20., hétfő - 9:01

akkor egyszerű.
elmúltál 18 :)

sajnos... :(

#2100 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 21. 08:18

sportolni kell :)

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.