HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2401 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 20. 08:10

Elvileg izületvédőt 25-30 felett, és rendszeres mozgás esetén folyamatosan ajánlott szedni.

Az ilyen pezsis történetek csak parasztvakításnak jók, annál már egy alapabb multivitamin bogyesz is többet tud. Talán még olcsóbban is.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2402 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 20. 08:46

a 25-be már -sajnos- majdnem beleesek. A rendszeres mozgás az heti 7 edzést jelent, 2 pihinappal. Egy edzés alatt 12 km-t tekerek, szóval valahol nemcsoda, hogy a térdem kicsit fáj.

És ilyen alapabb multivitamin bogyeszt lenne érdemes szedni? Olyat, amitől azért nem lesz olyan farkasétvágyam, hogy az íróasztalba is beleharapnék? :D
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2403 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 20. 16:08

A 25 az még szinte gyerek. :) Simán 5 évet adnék az életemből ha annyi lehetnék. :)

Vitamintól nem leszel éhes, max kissé sárgát csurrantassz. :) Én szedem, ha más nem a placebó hatás miatt. Meg anyagilag sem tétel.

#2404 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:31

és milyen multivitamint szedsz?
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2405 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 20:05

Picsaba, hogy nem lehet itt semmit beszerezni.
Sehol nincs hdx2 vagy sdng. Válság.. :down:

Szerk.: Nincs mese, mehet tovább a zab bőr alá.  :Đ

Szerkesztette: Papa 2009. 03. 21. 20:05 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2406 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 22:16

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. márc. 21., szombat - 19:31

és milyen multivitamint szedsz?

A fene tudja, vmi 3 rugós scitec alap, a shop.builder.hu-n lőttem.

#2407 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 20:07

Ma voltam reumán. Dokinő nézi, tekergeti, mondom neki ettől nem fog fájni. Kitalálta, h megeröltettem (zseni), nem gyulladás (mivel 3 hétig szedtem rá gyulladáscsökkentőt, és nem lett jobb), felírt rá vmi pakolást, csuklószorítózzam, kalap. Max 5 percet szánt rám...
Szal most keresek vmi magán dokit, aki legalább egy röntgenre elküld vele. Vkinek vmi ismerőse?

#2408 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 10:13

Idézet: leslie - Dátum: 2009. márc. 23., hétfő - 20:07

Ma voltam reumán. Dokinő nézi, tekergeti, mondom neki ettől nem fog fájni. Kitalálta, h megeröltettem (zseni), nem gyulladás (mivel 3 hétig szedtem rá gyulladáscsökkentőt, és nem lett jobb), felírt rá vmi pakolást, csuklószorítózzam, kalap. Max 5 percet szánt rám...
Szal most keresek vmi magán dokit, aki legalább egy röntgenre elküld vele. Vkinek vmi ismerőse?

Lassan írom, hogy megértsd.  :D

Pihentetés, kímélés. Ez rá a hivatalos gyógymód. (Az izületi felszínnek, mivel nagyon kicsi a vérér hálózata, olyan rossz az anyagcseréje, hogy csak relatív, hosszú idő alatt regenerálódik)

Azért nem küldött röntgenre, mert azon nem sok minden látszana. Valszeg nincs eltörve a csuklód, mert a két orvos valamelyike, azt, talán röntgen nélkül is észrevette volna. :)

Amit én csinálnék a helyedben. Elmennék egy párezer forintos maszek ultrahang vizsgálatra. (_nem kevés lehetőség van_) Ott esetleg többet is mondanak, egyrészt a csuklód állapotáról, másrészt a lehetséges gyógymódokról.
Utána (ezzel a lelettel) visszamennék a reumára és kierőszakolnék vmi fizikoterápiás beutalót, amivel elcsattognék egy olyan maszek welness intézménybe, amelyik ezt elfogadja, azaz szerződésben áll a tb-vel. Ők aztán majd kitalálják, mivel tudják felgyorsítani a felgyorsíthatatlant. Ha mást nem, legfeljebb lazítasz egyet a brűgben.  :cool:
Írtam már, hogy a meszesedést (ami az izületek megerőltetésre adott reakciója), esetleg az ultrahang kezelés tudja kissé fellazítani, de lehet bohóckodni mindenféle masszázzsal, iszappakolással, ráolvasással is. Talán nálad, valamelyiktől gyorsul a javulás.

Mondok én neked ismerős reumatológust, (még jól is néz ki :wub: ) de egyrészt "ing/gatya/hotel" kategória, másrészt ugyanazt fogja mondani, mint a körzeti doki, harmadrészt, ő biztos nem fog szteroidot szurkálni a kicsit megerőltetett, de különben egészséges csuklódba.

#2409 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 10:31

Egyébként röggenre még mindig egy állatorvos a leggyorsabb  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2410 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 12:57

Ott szarom le ahol van. Most, h tudom semmi baja, pénteken megyek is edzeni. :)

Szerk: milyen fájdalomcsillapítót érdemes nyomatni? :)

Szerkesztette: leslie 2009. 03. 26. 13:00 -kor

#2411 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 05:40

No.

Maszek ultrahang: az egyik alkar csontom tetején a csukló felé van egy 4x2x2.2mm-es mész púp, ami bassza az izületet. Ortopéd doki szerint beüthettem, volt egy kis gyulladás, és utána alakult. A doki gratulált, h még a nagyon komoly fizikai munkát végzőknél sem alakul ki ilyen korban hasonló. :)

Most még elmegyek körzetihez, beutaltatom magam röntgentre, mert azon jobban látzsik a púp, ezzel visszamegyek, és kapok szurit bele.  :cool:

Mindenesetre a reumás hiéna bekaphatja, mert erre kb még 50 évet kellett volna pihennem, h rendbejöjjön. Az ultrahang csak egy 10-es volt.

#2412 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 08:36

Mondtam a röggent :)

Jobbulást!
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2413 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 08:48

Mindenesetre az ember elgondolkodik, h mi a fasznak fizet tb-t. Egyedül a körzetinél nem fizetek, oda mondjuk 10 évben 2x megyek. Fizető a fogorvos, és ezek szerint ez is...

#2414 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 09:56

Idézet: leslie - Dátum: 2009. ápr. 2., csütörtök - 9:48

Mindenesetre az ember elgondolkodik, h mi a fasznak fizet tb-t. Egyedül a körzetinél nem fizetek, oda mondjuk 10 évben 2x megyek. Fizető a fogorvos, és ezek szerint ez is...

ezen, hogy minek fizetem én is el szoktam gondolkodni.
A fogamzásgátlón nincs tb támogatás, a nődokim, a fogorvosom mind magán, a háziorvos kb annyit is ér...

#2415 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 07:37

Rtg megvolt, megerőstítette a meszesedést. Ezzel ilyenkor mit lehet csinálni? Szike, és lekaparják?

#2416 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 08:17

Idézet: leslie - Dátum: 2009. ápr. 2., csütörtök - 9:48

csodálkozol ? nekem az ortopéd szakrendelőben nem tudták megállapítani, hogy keresztszalag-szakadásom (teljes!) van a térdemben. még jó, hogy a kórházban dolgozó osztályvezető szakorvost ismerem, így nála voltam magánrendelésen, aki 2 mozdulatból megállapította, hogy ebből augusztusban (annó) műtét lesz, és hogy ő el is vállalja. szal az sztk meg ilyen "tömegrendelések" elmehetnek a ...
hja, és ezzel a szakadt térdszalaggal edzettem tovább (kosárlabda), 3 hónapig. magándoki szerint csoda, hogy most nem platina van a térdemben a terhelés miatt. :omg:

-C0pp3rM!n3-

#2417 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 04. 08. 14:14

Kezdődik megint a humorfesztivál.  :cool:

Megjött a jóidő, érkeznek a terembe a szépen felhízott buflákok. Készülnének a strandra, de rájöttek, hogy az alakjuk szabira ment és olyanok lettek, mint a bogarak. Nem maradt más, csak fej-tor-potroh. :Đ

Viszont az optimizmusuk addig töretlen, amíg rá nem döbbennek, hogy két hónap alatt nem lesz olyan a testük, mint egy Adonisznak. Sőt! Akkor persze egyből rákérdeznek a gyorsabb eredmény elérését segítő, akár illegális szerekre is.  :omg:
Na és akkor, szoktak kapni olyan ívet, hogy leginkább soha többet nem jönnek. :nevet:

#2418 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 05:22

Nekünk is sok az ilyen, de én csak napköziseknek hívom őket. :)

Na, kaptam egy szteroidos szurit a csuklómba. Doki aszondja, h a rtg megerősítette a meszet, de ez nem indokolja, h fáj. Vmi gyulladás lehet, ami nem reagált a bogyókra. Meglássuk.

#2419 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 06:14

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. ápr. 8., szerda - 15:14

Kezdődik megint a humorfesztivál.  :cool:

Megjött a jóidő, érkeznek a terembe a szépen felhízott buflákok. Készülnének a strandra, de rájöttek, hogy az alakjuk szabira ment és olyanok lettek, mint a bogarak. Nem maradt más, csak fej-tor-potroh. :Đ

Viszont az optimizmusuk addig töretlen, amíg rá nem döbbennek, hogy két hónap alatt nem lesz olyan a testük, mint egy Adonisznak. Sőt! Akkor persze egyből rákérdeznek a gyorsabb eredmény elérését segítő, akár illegális szerekre is.  :omg:
Na és akkor, szoktak kapni olyan ívet, hogy leginkább soha többet nem jönnek. :nevet:

Igen, most nálunk is minden nő bepánikolt, hogy így hogy vesz fel fürdőruhát.
De nem baj, én ennek örülök, mert legalább az edzéseim teltházasak

Tegnap jelentem, 3 számmal kisebb nadrágot kellett már vennem...olyan boldog voltam :D

#2420 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 06:53

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 7:14

Tegnap jelentem, 3 számmal kisebb nadrágot kellett már vennem...olyan boldog voltam :D

Jaja, én is rövidgatyában járok már.  :Đ

Szerk: így szuri után meddig érdemes kímélni a csuklóm?

Szerkesztette: leslie 2009. 04. 09. 06:53 -kor

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »