Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 15:37
Valamelyik nap találkoztam az egyik régi ismerőssel. Már jópárszor rászánta magát, hogy elkezdi a gyúrást, el is ment, de nem járt tovább soha 1-2 hónapnál. Ez egyfajta hirtelen fellángolás volt nála.
Na és 1 év után ismét találkoztunk az utcán. Szóbaesett a gyuras is. Mondta, hogy elfogja kezdeni ujra, de mivel nem akar szarozni, ezért ő dianabollal kezdi.
"Nekem nincs időm erre, én elkezdem szedni, hogy rögtön dobjon rajtam."
Vicces volt

Amíg nem állt rá a szervezet az edzésre, addig csak vizesít a dianabol.
Ha szedni kezdi, akkor sokkal több edzés kell, mint anélkül. De nem 2 hónap edzés után kell elkezdeni. Kezdőnek totál nem ajánlott, fejlődik eleget anélkül is.
A jövő héten edzeni kezdek, de már ma tolom a kokszot, nonszensz.
Fontos, hogy az ember kiismerje magát, hogy milyen edzésre hogyan reagál a szervezete (nincs két egyforma ember). Mi az amire figyelnie kell. Mitől növekszik jobban. Ha nem jó valami, akkor időben fel kell ismernie. Ezeknek a kitapasztalása évekbe telik. Sokszor későn veszi észre az ember,hogy valami nem jó, és túl sok tömeget veszít, mert nem korrigál időben, és akkor már késő. Volt olyan év az első időkben, hogy nyáron 1 hónap alatt 10 kg-t fogytam és rengeteget gyengültem, pedig zabáltam amit csak bírtam. Túlzásba vittem a nyári szálkásítást, és későn vettem észre.
Én pl. minden koksz nélkül felszedtem 8 kg-t a tavalyi évben, és erőben is növekedtem. Még tápkieget se vettem, csak idén egy 3 kg-s Volumasst + 600 gramm kreatin monohidrátot, amikor volt egy kis visszaesés. Pedig már június vége van.
Pedig volt olyan év, hogy én is nyomtam dianabolt (persze akkor már legalább 5-6 éve edzettem), és akkor sem növekedtem 8 kg-t, de azért majdnem. Persze edzettem is hozzá, mint állat, 2 órás kemény edzéseket, néha hosszabbat is. Utána toltam fehérjéket meg HMB-t, hogy ne veszítsek izomtömeget. Mikor abbahagytam nem ment le rólam 2 kg sem, azaz nem vizesedtem fel szinte alig. Ez a kemény edzéstől volt, ami kiszorította a vizet.
Ma már olyan szerek és étrend kiegészítők kaphatóak legálisan, amiknek a hatása van olyan jó, mint a dianabolnak, és nincs olyan mellékhatásuk, hogy pl. megzavarják a hormonháztartást, nem vizesítenek, stb. (Persze mivel a hatásmechanizmusuk teljesen más, ezért a kettőt kombinálva még jobb hatás érhető el) És szedhetőek folyamatosan, nem csak 3 hónapig egy évben.
Jó, mondjuk amíg egy dianabol kúra kijön mondjuk 3e ft-ból, addig a tápkiegészítőkre simán rá lehet költeni havi 20-30e-t (kezdetnek, aztán a határ a csillagos ég)
Nem rossz szer a koksz, de csak ésszel szabad használni! Nagyon utána kell járni, hogy milyen hatásai vannak, milyen mellékhatásai, mikre kell figyelni. Különben több kárt okozhat, mint hasznot.
És nem kezdőnek!