Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. júl. 1., szerda - 22:28
A fogyáshoz inkább futás, vagy bármi mozgás ami jól lihegtet (kardio) nagyon jó.
A súlyok emelgetésének elsősorban nem a fogyás szokott lenni a célja. Bár ezzel is kalóriát használsz el, de futással többet fogynál.
Legjobb ha kardio edzéshez párosul súlyzós edzés is. Előbb a súlyzós és nem fordítva, ha nem lehet időben elkülöníteni. Viszont a súlyzózás önmagában sztem több kalóriát igényel, ezért jobb.
Csajoknál még megértem, hogy nézik a mérleget, de köztudott, hogy nincs férfi 100kg alatt

Szóval én leszarom mennyit mutat a mérleg, a lényeg, hogy a testzsírszázalék legyen alacsony, ezen dolgozom most.
Mert egy 120kilós testépítőre se tudod azt mondani, hogy bázmeg ez tuti dagadt geci állat, közben meg szálkásabb mint egy egész kárászraj. (c trópusi vihar).
Volt itt szó a kreatinról is. Ma hallottam a terembe, két csávó erről beszélgetett. Az egyiknek még az árnyéka is félelmetes, a másik lájtosabb volt. Utánaolvastam, hogy izomtömeget lehet vele növelni, mivel az izmok alkotórésze. De én mindig parázok ilyenekbe belefogni és kipróbálni mert mivan ha nem találom el a megfelelő mennyiséget. A másik amin régóta filózok az a dextróz. Nem, nem a fórumtársunk, hanem a szőlőcukor. Állítólag jó ha edzés után megnöveljük dextrózzal a cércukorszintet ami inzulint eredményez ami lebontja a faszomat is. Nemtom egyáltalán jól látom e dolgot és érdemes e ilyet szedni edzés után.
Mivel az egyszerű szénhidrátok, cukrok felhasználás nélkül azonnal zsírrá alakulnak át, ezért kicsit érdekednek tartom hogy edzés után mégis ilyet vigyek be. Viszont látom,hogy csomóan edzés közben is szedik. Azt én kicsuknám mert akkor nem az elraktározott kalóriákat használnám fel, hanem azt amit akkor beveszek.
Jah heti 2-ről áttértem heti 3as edzésre, amióta elkezdtem az egészet kb 1.5-2x nagyobb súlyokat mozgatok. Jópár gépnél elértem már a max szintet is, meg elkezdtem egyre több gépen dolgozni,nemcsak néhány alapgépen.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno