HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2601 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 09. 17:26

Idézet: Nevermore - Dátum: 2009. júl. 8., szerda - 19:49

Szerintem is így van, s mellette meg kell nézni mit eszel s mikor, de szerintem ebben a topikban gondolom ez már leírták már páran ezt :) . Én régen se ettem túl sokat, csak az volt a bajom, hogy későn kb. 8 óra fele...

Miért lényeges, hogy az ember este ne egyen, reggelre is van ilyesmi szabály? Tudtok esetleg erről egy jó cikket? (Nem olvasom régóta a topikot sorry)

Egyébként én 85-ről kb 80-ra fogytam, de a hasam nekem is marad olyan, amilyen, és én se tudom az okát...

Szerkesztette: spidey 2009. 07. 09. 17:27 -kor

#2602 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 09. 19:29

Idézet: spidey - Dátum: 2009. júl. 9., csütörtök - 18:26

Miért lényeges, hogy az ember este ne egyen, reggelre is van ilyesmi szabály? Tudtok esetleg erről egy jó cikket? (Nem olvasom régóta a topikot sorry)

Egyébként én 85-ről kb 80-ra fogytam, de a hasam nekem is marad olyan, amilyen, és én se tudom az okát...

Szénhidrátot nem szabad enni, ugyanis azt, ha nem használja fel a szervezet, (márpedig éjszaka jóval kevesebbet használ) akkor zsírként elraktározza.

Reggelire, elvileg bármiből bármennyit ehetsz. (persze csak az ésszerűség határain belül)

#2603 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 09. 19:41

Basszus, hülyeség ellen nincs orvosság :cool:

Fertőtlenítés nélkül meg nem szúrunk, még kocsmában se  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2604 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 10. 06:48

Annak mi lehet az oka, hogy iszonyú mértékben vizesedem?

A lábfejem tegnap akkora volt, hogy a papucsba nem fért már bele, a kézfejeim is, nehéznek éreztem a végtagjaimat és lüktettek. Sajnos ez nem először fordult elő. Elkezdzem utána olvasni, de sehol semmit nem találtam. Annyit, hogyha benyomom a bőröm és egy pillanatra ott marad az ujjam helye akkor vizes vagyok. Az oldalamon benyomtam és vagy 20 másodpercig ott volt az ujjam helye :think:

Ez lehet valami szervi bajnak vagy betegségnek is a jele? Vagy egyszerűen most nyár van és ennyi? A fehérjétől gondolom nem lehet, napi 1-2 gramm l-carnitint fogyasztok, gondolom attól sem. Iszom eleget, pisilek is annyit, amennyi a normális.  Edzéseken viszont úgy izzadom, hogy olyat ritkán látni. Úgy folyik rólam a víz, mintha zuhannyal locsolnának.

Volt valakinek hasonló panasza?
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2605 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 10. 08:50

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. júl. 10., péntek - 6:48

...

A nátrium köti meg a vizet.
Tengeri sót használj, és abból is csak keveset.
Wherever you go, go with all your heart.

#2606 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 10. 08:53

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. júl. 10., péntek - 7:48

Keringési probléma, menj el dokihoz. Vérnyomás, stb.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2607 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 07. 10. 09:30

Terhes nem vagy?  :think:  :D

#2608 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 10. 09:39

... napi 1-2 gramm l-carnitint fogyasztok, gondolom attól sem. Iszom eleget, pisilek is annyit, amennyi a normális.  Edzéseken viszont úgy izzadom, hogy olyat ritkán látni. Úgy folyik rólam a víz, mintha zuhannyal locsolnának.

Próbálj meg sokkal többet inni. Az L-Carnitine gyorsítja az anyagcserét. Az, hogy te úgy érzed eleget iszol, még nem biztos, hogy úgy van, hiszen a vizesedés oka lehet az is, hogy kevés a folyadékbeviteled, viszont magas a leadásod, ezért a szervezeted megpróbálja a vizet raktározni.

Megfelelő folyadékbevitel esetén, (az akármennyi izzadás mellett is) min. napi 2l vizeletet kell produkálni. :)

#2609 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 13. 06:32

Terhes nem vagyok, ezt ki tudom zárni.

A keringés vagy vérnyomás...hát ez jó kérdés. Ezt meg kellene nézetnem, de a háziorvos szerint a meleg miatt van, és hogy már nem vagyok tizenéves, a korral jár (23 vagyok).

Tengeri sót használok és tényleg csak keveset a főzéshez.

Inni tuti, hogy iszom eleget, nyáron a napi 3 liter is simán megvan. Munkahelyen 1 liter víz, edzés közben 1.5 liter meg amit otthon is megiszok...

Mondjuk ennyit azért nem pisilek, szóval nem többet, mint régen, amikor fél liter víz elég volt egész napra....
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2610 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 13. 06:48

Hát ha a 23 év az sok, akkor én egy matuzsálem vagyok. :)

#2611 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 13. 13:15

Idézet: leslie - Dátum: 2009. júl. 13., hétfő - 7:48

Hát ha a 23 év az sok, akkor én egy matuzsálem vagyok. :)

Igen, erre céloztam. Szerintem a 23 év nem olyan kor, hogy megindokolná. Mert hogy anyámnak 56 évesen azt mondaná, hogy azért vizesedsz, mert a korral jár...még valahol azt mondom, hogy ok.

#2612 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 13. 14:36

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. júl. 13., hétfő - 14:15

Igen, erre céloztam. Szerintem a 23 év nem olyan kor, hogy megindokolná. Mert hogy anyámnak 56 évesen azt mondaná, hogy azért vizesedsz, mert a korral jár...még valahol azt mondom, hogy ok.

Nincs neked semmi bajod! /dr cyberde  :cool:

Igyál többet!  :)

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. júl. 13., hétfő - 7:32

Inni tuti, hogy iszom eleget, nyáron a napi 3 liter is simán megvan. ...

Nyáron/melegben, az ember, átlag napi izzadság mennyisége 1l. Ha az edzésen úgy izzadsz, mint ahogy írod, akkor ott min. +1l, de inkább több vizet elhasználsz. A légzés közben is távozik átlag, napi 0,3l, ha sport közben lihegsz, akkor 0,5l. A normális széklet, legalább fele, is víz. Ehhez jön még a min. napi 0,5l vizelet.

Nyilván van az ételeknek is folyadéktartalma, de ha a fentieket összeadod akkor is az derül ki, hogy pont a határon vagy.

Próbáld ki, ha kell erőltesd, hogy napi min. 1l-el többet iszol, vagy nem izzadsz annyit az edzés alatt  :D és egy hét, 10 nap múlva, nem fogsz vizesedni.

#2613 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 13. 21:53

Vége a vizsgaidőszaknak, hazaköltöztünk, nekiálltunk termet keresni. Ejj, de szép világ volt régen, mikor terem kipróbálása még ingyen volt. Most megvettették a napijegyet.  :smoker:

Átmozgató edzés volt, mert néhány hónapot kihagytam, tenisz és úszás volt helyette. Sajnos túlerőltettem a bal térdem, most fáj.

Jár innen valaki a miskolci M1fitness-be?

#2614 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 15. 15:58

Idézet: leslie - Dátum: 2009. júl. 9., csütörtök - 9:37

Mér' kell ilyet linkelni, majdnem lecsandáztam a monitort...  :reklamacio:

Amúgy mi a tököt csinált, h ez lett vele?

commentekben írják is mi ez.
synthol-nak hívják, olaj amit beinjekciózott az izomba csak nem jött össze..
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2615 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 15. 16:47

Idézet: tasp - Dátum: 2009. júl. 15., szerda - 16:58

commentekben írják is mi ez.
synthol-nak hívják, olaj amit beinjekciózott az izomba csak nem jött össze..

Gondolod olvastam?  :omg: Ismerem azt a szart, jó nagy faszság.

#2616 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 09:56

up  :up:

nem tud valaki scitech vagy biotech fehérjét szerezni olcsón?  :cool:
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2617 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 11:07

Idézet: tasp - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 10:56

up  :up:

nem tud valaki scitech vagy biotech fehérjét szerezni olcsón?  :cool:

BT Milk&Egg csokis 15k/3kg  :)

#2618 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 11:39

talán 1.5 hónapja vettem 10k-ért whey pro-t 3kg-osat tescoban. akkor ott 11k volt a milk&egg - most nézelődöm neten de sehol se látok hasonlót...

Szerkesztette: tasp 2009. 09. 04. 11:39 -kor

#2619 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 01. 21:35

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. júl. 1., szerda - 22:28

A fogyáshoz inkább futás, vagy bármi mozgás ami jól lihegtet (kardio) nagyon jó.
A súlyok emelgetésének elsősorban nem a fogyás szokott lenni a célja. Bár ezzel is kalóriát használsz el, de futással többet fogynál.

Legjobb ha kardio edzéshez párosul súlyzós edzés is. Előbb a súlyzós és nem fordítva, ha nem lehet időben elkülöníteni. Viszont a súlyzózás önmagában sztem több kalóriát igényel, ezért jobb.

Csajoknál még megértem, hogy nézik a mérleget, de köztudott, hogy nincs férfi 100kg alatt  :cool: Szóval én leszarom mennyit mutat a mérleg, a lényeg, hogy a testzsírszázalék legyen alacsony, ezen dolgozom most.
Mert egy 120kilós testépítőre se tudod azt mondani, hogy bázmeg ez tuti dagadt geci állat, közben meg szálkásabb mint egy egész kárászraj. (c trópusi vihar).

Volt itt szó a kreatinról is. Ma hallottam a terembe, két csávó erről beszélgetett. Az egyiknek még az árnyéka is félelmetes, a másik lájtosabb volt. Utánaolvastam, hogy izomtömeget lehet vele növelni, mivel az izmok alkotórésze. De én mindig parázok ilyenekbe belefogni és kipróbálni mert mivan ha nem találom el a megfelelő mennyiséget. A másik amin régóta filózok az a dextróz. Nem, nem a fórumtársunk, hanem a szőlőcukor. Állítólag jó ha edzés után megnöveljük dextrózzal a cércukorszintet ami inzulint eredményez ami lebontja a faszomat is. Nemtom egyáltalán jól látom e dolgot és érdemes e ilyet szedni edzés után.
Mivel az egyszerű szénhidrátok, cukrok felhasználás nélkül azonnal zsírrá alakulnak át, ezért kicsit érdekednek tartom hogy edzés után mégis ilyet vigyek be. Viszont látom,hogy csomóan edzés közben is szedik. Azt én kicsuknám mert akkor nem az elraktározott kalóriákat használnám fel, hanem azt amit akkor beveszek.
Jah heti 2-ről áttértem heti 3as edzésre, amióta elkezdtem az egészet kb 1.5-2x nagyobb súlyokat mozgatok. Jópár gépnél elértem már a max szintet is, meg elkezdtem egyre több gépen dolgozni,nemcsak néhány alapgépen.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#2620 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 01. 22:08

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. okt. 1., csütörtök - 22:35

...Utánaolvastam, hogy izomtömeget lehet vele növelni, mivel az izmok alkotórésze. De én mindig parázok ilyenekbe belefogni és kipróbálni mert mivan ha nem találom el a megfelelő mennyiséget. A másik amin régóta filózok az a dextróz. Nem, nem a fórumtársunk, hanem a szőlőcukor. Állítólag jó ha edzés után megnöveljük dextrózzal a cércukorszintet ami inzulint eredményez ami lebontja a faszomat is. Nemtom egyáltalán jól látom e dolgot és érdemes e ilyet szedni edzés után.
Mivel az egyszerű szénhidrátok, cukrok felhasználás nélkül azonnal zsírrá alakulnak át, ezért kicsit érdekednek tartom hogy edzés után mégis ilyet vigyek be. Viszont látom,hogy csomóan edzés közben is szedik. Azt én kicsuknám mert akkor nem az elraktározott kalóriákat használnám fel, hanem azt amit akkor beveszek.
....

Erről még azért olvasgass többet!  :D

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. okt. 1., csütörtök - 22:35

...Jópár gépnél elértem már a max szintet is, meg elkezdtem egyre több gépen dolgozni,nemcsak néhány alapgépen.

Akkor most próbáld meg szabályosan végezni a gyakorlatokat!  :)  Akkor lehet, hogy a 30% is sok lesz.  :D

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.