HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2621 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 01. 22:18

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. okt. 1., csütörtök - 23:08

Erről még azért olvasgass többet!  :D

Akkor most próbáld meg szabályosan végezni a gyakorlatokat!  :)  Akkor lehet, hogy a 30% is sok lesz.  :D

Erről elduműlunk a következő kocsmázásnál.

Szabályosan végzem, odafigyelve a célizomra ;)
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#2622 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 00:24

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. okt. 1., csütörtök - 21:35

A másik amin régóta filózok az a dextróz. Nem, nem a fórumtársunk, hanem a szőlőcukor. Állítólag jó ha edzés után megnöveljük dextrózzal a cércukorszintet ami inzulint eredményez ami lebontja a faszomat is.

Pontosan! Kép
Wherever you go, go with all your heart.

#2623 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 04:49

Versenyszeruen sportoltam es szolocukor tablettakat (legalisan kaphato barmelyik elelmiszerboltban) kellett (ajanlott volt) ennem verseny elott, hogy energiat adjon. Most en is jarok terembe es ott a trener ember nem emlitette, hogy utolag kene cukrot vinni a szervezetbe, inkabb elotte. Ha igazad van es valoban lebontja a nemkivanatos cuccokat akkor tenyleg elotte lenne jobb, hiszen akkor egyidejuleg gyursz, egeted a mocskot, es emellett meg a dextroz is bontogat. 2 in 1.

#2624 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 06:45

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. okt. 1., csütörtök - 23:08

Akkor most próbáld meg szabályosan végezni a gyakorlatokat!  :)  Akkor lehet, hogy a 30% is sok lesz.  :D

Legtöbb helyen tényleg nevetségesen kis súlyokat lehet felpakolni, én sem értem, h milyen ropiknak terveznek ilyet. Pl evező gép, 100 kiló a max.  :think: Gyerekgép.  :Đ Vagy női.

Szénhidrát elötte is, utána is. Hacsak nem az a cél, h fogyj. :)

Szerkesztette: leslie 2009. 10. 02. 06:45 -kor

Az nevet utoljára, aki először üt.

#2625 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 07:02

Lehet olyan gepen dolgozik ami tobb atteteles. Pl en is tapasztaltam, hogy az egyik duplas emiatt ketszer akkora sulyt birok folemelni vele mint a masikkal, azonos gyakrolat soran. Emiatt nyilvan ketszer olyan hamar is ersz a max szintre :)

#2626 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 07:10

Idézet: leslie - Dátum: 2009. okt. 2., péntek - 7:45

Szénhidrát elötte is, utána is. Hacsak nem az a cél, h fogyj. :)

Hát de az a cél, közben meg izomtömeg növelés :) Mármint mit értesz fogyás alatt? Én nem a kilókat akarom lejjebb vinni,hanem a testzsírszázalékot. Eddig edzés után ettem többnyire fehérjét. Főtt tojás, csirkemell, esetleg hozzá zőccség, vagy rízs. Eddig egész jól hatott,de most kicsit mintha megrekedt volna a dolog.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#2627 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 07:11

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. okt. 2., péntek - 5:49

Ha igazad van es valoban lebontja a nemkivanatos cuccokat akkor tenyleg elotte lenne jobb, hiszen akkor egyidejuleg gyursz, egeted a mocskot, es emellett meg a dextroz is bontogat. 2 in 1.

Háde én inkább csak a saját készletemet bontom le, minthogy még ledolgozzam a szőlőcukrot is. Ha előtte enném akkor több energiát juttatnék be amivel jobban menne az edzés.
BMWパワー
Kép

#2628 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 07:44

nagyjából május óta sikerül tartanom magam a heti 3 edzéshez, és egy pár napos betegséget leszámítva asszem 1 alkalmat se hagytam ki. 2 hete sikerült heti 2*1 óra teniszezést is összehozni, remélem ezt is tudom tartani.
eredménye is van némi, páran mondják hogy látszik, meg 1-2 ingen érzem hogy eléggé szűkös lett, bár én nem nagyon látom magamon...
súlyban nem nagyon változtam. (94 körül voltam amikor elkezdtem, betegség alatt fogytam 3 kilót. most meg 91)
súlyokban kb 25%-ot fejlődtem

kaja: én edzés előtt szoktam kajálni fél órával, edzés után meg 1 tömegnövelő turmix...

dedócikk maltodextrinről és társairól

Szerkesztette: WiZARD 2009. 10. 02. 07:48 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2629 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 08:05

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. okt. 1., csütörtök - 23:18

Erről elduműlunk a következő kocsmázásnál.

Szabályosan végzem, odafigyelve a célizomra ;)

Mosz már átmehetsz a felnőtt gépekhez, akkor  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2630 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 12:06

Én 1 hónapja szedem a BioTech aminosav tabiját az st5300-at.
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Edzés közben sokkal később kezdem fáradtnak érezni az izmaimat, edzés után veszek be mégegyet, másnap ha nagyon túlzásba is esek akkor sem akar leszakadni a karom/lábam.
Plussz, igen intenzív szálkásodás vette kezdetét!!! Nagyon bejött, csak ajánlani tudom.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2631 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 12:14

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. okt. 2., péntek - 9:05

Mosz már átmehetsz a felnőtt gépekhez, akkor  :Đ

Mondod ezt a játékautódból  :Đ
BMWパワー
Kép

#2632 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 12:17

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. okt. 2., péntek - 13:14

Mondod ezt a játékautódból  :Đ

:omg: Elférne a bömbid az árnyékában az autómnak  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2633 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 12:18

Idézet: WiZARD - Dátum: 2009. okt. 2., péntek - 8:44

Köszi ez hasznos volt!
BMWパワー
Kép

#2634 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 14:24

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. okt. 2., péntek - 7:10

Hát de az a cél, közben meg izomtömeg növelés :) Mármint mit értesz fogyás alatt? Én nem a kilókat akarom lejjebb vinni,hanem a testzsírszázalékot. Eddig edzés után ettem többnyire fehérjét. Főtt tojás, csirkemell, esetleg hozzá zőccség, vagy rízs. Eddig egész jól hatott,de most kicsit mintha megrekedt volna a dolog.

Zsírégetés meg izomtömeg növelés egyszerre nem nagyon szokott menni.
El kell dönteni, hogy mi az elsődleges cél: Tömegnövelés vagy diéta. Előbbinél zsír is megy rád, utóbbinál izmot is vesztesz. Tömegnövelés alatt mehet a cukor edzés után/közben, diéta alatt nem.
Wherever you go, go with all your heart.

#2635 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 14:27

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. okt. 2., péntek - 15:06

Én 1 hónapja szedem a BioTech aminosav tabiját az st5300-at.
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Edzés közben sokkal később kezdem fáradtnak érezni az izmaimat, edzés után veszek be mégegyet, másnap ha nagyon túlzásba is esek akkor sem akar leszakadni a karom/lábam.
Plussz, igen intenzív szálkásodás vette kezdetét!!! Nagyon bejött, csak ajánlani tudom.

Mennyire egeszseges egy ilyen amugy? Ez a "kesobb kezdek el faradni" nekem tok ugy hangzik, mint amikor valaki Red Bull-t vedel es ugy erzi nem is faradt, holott a teste mar osszeesik csak eppen az elme nem erzekeli ezt. Aztan mikor mar vegleg kesz akkor jon a 48 oras regeneralodas es alvas. Szerintem szer nelkul jobb az edzes, mert ugy legalabb valoban erzed a tested teljesitokepessegenek hatarait. Ez olyan mint az a dupla atteteles edzogep pelda amit korabban irtam. Ugyan az a gyakrolat de a dupla attetelessel megy az 50 kilo is, holott valojaban te csak 25-ot birsz emelni, csak eppen a gep nem mutatja a realis valosagot.

#2636 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 15:01

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. okt. 2., péntek - 14:27

Mennyire egeszseges egy ilyen amugy? Ez a "kesobb kezdek el faradni" nekem tok ugy hangzik, mint amikor valaki Red Bull-t vedel es ugy erzi nem is faradt, holott a teste mar osszeesik csak eppen az elme nem erzekeli ezt. Aztan mikor mar vegleg kesz akkor jon a 48 oras regeneralodas es alvas. Szerintem szer nelkul jobb az edzes, mert ugy legalabb valoban erzed a tested teljesitokepessegenek hatarait. Ez olyan mint az a dupla atteteles edzogep pelda amit korabban irtam. Ugyan az a gyakrolat de a dupla attetelessel megy az 50 kilo is, holott valojaban te csak 25-ot birsz emelni, csak eppen a gep nem mutatja a realis valosagot.

Teljesen más a hatása és a működése, mint a Red Bull.
A fehérjék a regenerálódást gyorsítják. Ezért fordulhat elő, hogy aki "nagyon le van merülve", az helyrejön, és a következő edzésen nem annyira fáradt, mint nélküle.
Ettől még ugyanúgy érzed a teljesítőképességed határait (amit különben egyáltalán nem érez jól az ember, mert kezdőknél nagyon gyakori a túledzés: nem tud regenerálódnia szervezet a következő edzésig.)

Itt egy rövid leírás róla.

#2637 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 15:05

Kosz az infot!

#2638 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 15:26

Idézet: Dorien - Dátum: 2009. okt. 2., péntek - 15:24

Zsírégetés meg izomtömeg növelés egyszerre nem nagyon szokott menni.
El kell dönteni, hogy mi az elsődleges cél: Tömegnövelés vagy diéta. Előbbinél zsír is megy rád, utóbbinál izmot is vesztesz. Tömegnövelés alatt mehet a cukor edzés után/közben, diéta alatt nem.

Igen, ez rendben is van. Csak ha én súlyzós edzéseket csinálok akkor nem fog izomveszteség fellépni, viszont az étrend odafigyelésre meg a zsír lecsökken. Meg nemmindegy hogy minek a tömegét növeled. :)

Szerkesztette: blueboi69 2009. 10. 02. 15:26 -kor

BMWパワー
Kép

#2639 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 16:09

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. okt. 2., péntek - 15:26

Igen, ez rendben is van. Csak ha én súlyzós edzéseket csinálok akkor nem fog izomveszteség fellépni, viszont az étrend odafigyelésre meg a zsír lecsökken. Meg nemmindegy hogy minek a tömegét növeled. :)

Hidd el, egyszerre vagy izmosodsz + zsírosodsz is, vagy fogy rólad a zsír + az izom is.
A két folyamat egyszerre működik, mondhatni közös rúgók hajtják.
Ezért is van a profi testépítőknek is külön tömegelő időszakuk (amikor próbálják minimalizálni az izomtömeggel együtt feljövő zsírt) meg külön szálkásító időszakuk (amikor próbálják minimalizálni a zsírral együtt lemenő izomtömeget is). Mert egyszerre a kettő nem megy, mivel két ellentétes folyamat.
Különben egész évben tömegelnének meg szálkásítanának egyszerre, és full szálkás izmot pakolnának magukra, ha lehetne.

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. okt. 2., péntek - 15:26

... ha én súlyzós edzéseket csinálok akkor nem fog izomveszteség fellépni ...

Már az edzés során izomveszteség lép fel, mert az izomszövetekben mikroszkopikus sérülések keletkeznek. Az izomnövekedés nem edzésen történik, hanem utána, a regenerálódási időben. (Ezért is van, hogy aki túledzi magát, az veszít az izomtömegéből, gyengül, mert az edzésen az izom "rombolódik", majd utána a pihenéstől fejlődik)

Nagyon fontos még a táplálék, attól is sok függ.
Megfelelő edzéssel és táplálékokkal elérhető, hogy minimális zsír mellett izom jöjjön Rád, vagy fordítva, hogy minimális izomveszteséggel zsírt fogyj le. De egyszerre a kettő nem fog menni.

#2640 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 03. 17:35

http://www.getripped...o.com/plan2/a1/

:think:
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.