Idézet: leslie - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 12:21
Nem.
A sok cuccos arc is morgott, h kizárt, ezt cucc nélkül nem lehet, meg mit szúrhatunk. Ilyen 5x6-ot toltunk 120-ba a végén szűken, 5x6-ot 45 fokon, fekvenyomás meg olyan volt, h 180kilóig, oszt akkor voltam 92kg. Haver ilyen 86kg volt, és a csúcsa volt 195kg. Mondjuk 2 óra volt egy mell edzés. Elötte tábla csoki, 2 banánból turmix+fehérje+kreatin.

Most irigyellek nagyon!
Én sajna éppen gyengülök, mindenből kellett levennem 5-10 kg-t, még azt se bírom el, amit eddig bírtam, nem hogy még felrakjak pluszt

Minden évben van egy hullámvölgy rajtam, bár mostanában nem volt nagy szerencsére. Kopp, kopp, kopp.
Nekem a felhúzás ment egyszer idén tavasz környékén 180 kg-val, nemhogy a fekvenyomás. De az se szériában, csak csúcsban (csúcsot ritkán csinálok). Le a kalappal előtted! 90-92 kg között vagyok, de van rajtam egy zsírréteg a bőröm alatt, az ereim nem látszódnak, épp csak sejtődnek.
Mondjuk én elég hátrányból indultam, mert amikor elkezdtem anno, akkor voltam nem egészen 60 kg, és 50 kg-t nem bírtam kinyomni, meg 30 kg-val csináltam a fekvenyomás szériákat, meg a guggolást is. És volt haver, aki lejött, és simán belenyomott fekve 80 kg-ba.
És úgy voltam vele, hogy ha egyszer kinyomok 100 kg-t fekve, aznap abba is hagyom az edzést

Persze én magam nem is hittem volna el, hogy egyszer annyit ki bírok nyomni, csak amolyan poénból mondtam. És nagyon jó emberek voltak ott, mondták dehogy, ha odáig eljutsz, akkor nem fogod abbahagyni, mert többet fogsz akarni. És valóban.
Pedig idén nyáron is erősödtem, és tömegre is növekedtem, annyira örültem.
De most ez van. Majd télen remélem összekapom magamat.
Idézet: leslie - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 12:21
Most januárban voltam vagy 109kg, és úgy toltam bele a 200-ba, szal gyakorlatilag gyengébb lettem. Most meg tuti a csuklóm miatt.

Le a kalappal Előtted!
Gondolom Te nem vagy vele elégedett (legalábbis az jön le az írásodból), de én odaadnám a lelkemet is érte, ha ennyi erőm volna.
Szerkesztette: Sparow2 2009. 11. 06. 12:50 -kor