HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#3421 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 12. 04. 22:39

Ez utóbbi ez hány kilónál? Mert annó edzéses az újonnan érkezettek is huszasával tolták (4-5x). Aztán másnap nem bírták kiegyenesíteni a karjukat. :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#3422 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2013. 12. 05. 05:11

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2013. 12. 04. 18:02

-fekvőtámasz
-húzódzkodás
-ásványvizekkel bicepzezés

Pont úgy fogsz kinézni, mint egy cigány sittesgyúrós!

csőváll, nagybicepsz, nulla tricepsz, pipaszárláb, lehet még a szókincsed is leredukálódik 200ra. :-D

:D bazz akkor inkább hagyom.
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#3423 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 05. 18:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2013. 12. 05. 05:11

:D bazz akkor inkább hagyom.

Télen, szar időben mássz le konditerembe, nyáron valami szabadtérit nézz, ha az jobban fexik. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3424 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 05. 21:22

Tanácsot kérnék.
Nyílt egy konditerem itt velünk szemben és ez felvetette a lehetőségét, hogy lejárjak, ha már más mozgás nem nagyon fér bele mostanság. Viszont fogalmam sincs, mit mivel hogyan. Konditeremmel annyi tapasztalatom van, hogy koliban még lejárogattam néha haverokkal, de a fekvenyomáson, hasgépen kívül nem nagyon csináltam semmit, gépek sem nagyon voltak.

Tehát mit ajánlatok úgy, hogy kvázi nulláról indulok, cél az, hogy kicsit megmozgassam magam, és esetleg kicsit leadja a zsírtömegből. Bár alapvetően inkább az, hogy az irodai munkában elkezdődött eltunyulást megállítsam.
Futás nem nagyon játszik, bár lehet tavasszal arra is rá lehet venni.

Neten találok valami ajánlott edzéstervet, vagy valamit, amin el tudok indulni?

Tapasztalatatok szerint inkább reggel, vagy este érdemes, tehát mondjuk 6-7 között, vagy 20 óra után?
KomposztWC

#3425 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 05. 22:36

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 12. 04. 22:39

Ez utóbbi ez hány kilónál? Mert annó edzéses az újonnan érkezettek is huszasával tolták (4-5x). Aztán másnap nem bírták kiegyenesíteni a karjukat. :)

Nem az, hogy hány kg-nál, vagy hogy elsőre izomláza lett.
Hanem hogy azt hiszik, hogy ilyen napi 5-10 fekvőtámasszal majd egy hónap alatt oda jutnak, hogy 100 megy egyszerre.

#3426 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 05. 22:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 12. 05. 22:36

Nem az, hogy hány kg-nál, vagy hogy elsőre izomláza lett.
Hanem hogy azt hiszik, hogy ilyen napi 5-10 fekvőtámasszal majd egy hónap alatt oda jutnak, hogy 100 megy egyszerre.

Hát egy hónap alatt simán el lehet jutni oda, de nem érdemes megállni napi tíznél meg ilyesmi szerintem.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#3427 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 05. 22:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2013. 12. 05. 21:22

Tanácsot kérnék.
Nyílt egy konditerem itt velünk szemben és ez felvetette a lehetőségét, hogy lejárjak, ha már más mozgás nem nagyon fér bele mostanság. Viszont fogalmam sincs, mit mivel hogyan. Konditeremmel annyi tapasztalatom van, hogy koliban még lejárogattam néha haverokkal, de a fekvenyomáson, hasgépen kívül nem nagyon csináltam semmit, gépek sem nagyon voltak.

Tehát mit ajánlatok úgy, hogy kvázi nulláról indulok, cél az, hogy kicsit megmozgassam magam, és esetleg kicsit leadja a zsírtömegből. Bár alapvetően inkább az, hogy az irodai munkában elkezdődött eltunyulást megállítsam.
Futás nem nagyon játszik, bár lehet tavasszal arra is rá lehet venni.

Neten találok valami ajánlott edzéstervet, vagy valamit, amin el tudok indulni?

Tapasztalatatok szerint inkább reggel, vagy este érdemes, tehát mondjuk 6-7 között, vagy 20 óra után?

Hát ... valai ismerősöd nincs, aki már edzeget egy ideje? Hogy tudjon segíteni.
Amúgy tesztoszeron.hu-n vannak edzéstervek, nézegess ott valami kezdőknek valót, sok gyakorlatról is van kis mozgókép, hogy hogyan kell csinálni.
A lényeg a fokozatosság.

Meg kérdés, hogy mit akarsz, inkább izmosodni; vagy inkább szikárabbnak lenni, több állóképességgel; vagy csak simán fogyni?

Hány órakor, az csak tőled függ. Legtöbb ismerős este szokott edzeni, van aki késő este.
Én egy időben kipróbáltam, hogy hajnalban felkeltem korán, de pár hónap után abbahagytam. Van ismerős nőci, aki hajnalban csinálja mindig, neki az jött be.

#3428 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 05. 22:49

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 12. 05. 22:39

Hát egy hónap alatt simán el lehet jutni oda, de nem érdemes megállni napi tíznél meg ilyesmi szerintem.

Á. Egy hónap az kevés erre. Kivéve ha már 97-et csinálsz :)
Első időben van hirtelen fejlődés, ha valaki mondjuk alapban 20-at csinál, akkor csinálni fog mondjuk 35-40-et egy hónap múlva, oszt' ott kb. el is akad, mert csak ennyi súllyal csinálja. De messze nem 100-at.

Ez ugyanaz, mint haver, hogy átjön edzeni.
Mondom, gyere. Erre hogy ő 2 hónap múlva 100 kg-val fog fekve nyomni. Mondom jó, gondoltam, biztos régebben csinálta annyival vagy többel, és most vissza kell szoknia.
Erre ilyen 60 kg-kat bírt el, persze hogy nem lett abból 100 kg 2 hónap múlva.

#3429 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 05. 23:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 12. 05. 22:49

Á. Egy hónap az kevés erre. Kivéve ha már 97-et csinálsz :)
Első időben van hirtelen fejlődés, ha valaki mondjuk alapban 20-at csinál, akkor csinálni fog mondjuk 35-40-et egy hónap múlva, oszt' ott kb. el is akad, mert csak ennyi súllyal csinálja. De messze nem 100-at.

Ez ugyanaz, mint haver, hogy átjön edzeni.
Mondom, gyere. Erre hogy ő 2 hónap múlva 100 kg-val fog fekve nyomni. Mondom jó, gondoltam, biztos régebben csinálta annyival vagy többel, és most vissza kell szoknia.

Ha csak nem vagy kövér vagy ilyesmi, akkor egy egészséges férfi egy hónap alatt száz fekvőre simán felmegy. Mondjuk nem csináltam egyben régen se. Amikor elkezdtem 3x12-vel kezdtem, és hónap alatt simán megvolt a 6x20. Ilyen egy perces pihikkel.

Szerkesztette: JonesC 2013. 12. 05. 23:39 -kor

Idézet

#3430 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 08:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2013. 12. 05. 21:22

Emberfüggő. Havernak nagyon megy délelött 9-10h között, én totál halott, gyenge vagyok reggel. Nekem a délután jön be, de estefelé már nem az igazi, bár ez kaja függő. Ha éhesen megyek le, vagy edzés közben megéhezek, akkor már el van bacva az edzésem. De tele gyomorral sem jó, szóval nem egyszerű. :)

#3431 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 08:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 12. 05. 22:43

Én egy időben kipróbáltam, hogy hajnalban felkeltem korán, de pár hónap után abbahagytam. Van ismerős nőci, aki hajnalban csinálja mindig, neki az jött be.

Nálunk a teremben most tulaj váltás volt, egyik srác átvette kompletten. Vannak nagy reményeink, mindjárt első körben kitolta a nyitvatartást, 6-22h-ig van a terem. Nyáron, ha még nem lesz klíma, akkor abban a meleg 3 hónapban megpróbálom azt, h lejárok reggel 6-ra. :)

#3432 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 08:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 12. 05. 22:49

Cucc kérdése is. Mehetett volna éppen. :)

#3433 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 09:56

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 12. 05. 23:36

Ha csak nem vagy kövér vagy ilyesmi, akkor egy egészséges férfi egy hónap alatt száz fekvőre simán felmegy. Mondjuk nem csináltam egyben régen se. Amikor elkezdtem 3x12-vel kezdtem, és hónap alatt simán megvolt a 6x20. Ilyen egy perces pihikkel.

Az ilyen hama-hama megerősüdünk dolgokkal az a baj, hogy az izületeid, meg ai ízületszalagjaid, kb 3-4x olyan lassan erősödnek hozzá a terheléshez, mint az izmaid.

Azért kell a koxolást is ésszel csinálni, mert ha fasz vagy simán eltöröd a könyöködet, vagy a válladat.

#3434 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 10:18

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2013. 12. 06. 09:56

Az ilyen hama-hama megerősüdünk dolgokkal az a baj, hogy az izületeid, meg ai ízületszalagjaid, kb 3-4x olyan lassan erősödnek hozzá a terheléshez, mint az izmaid.

Azért kell a koxolást is ésszel csinálni, mert ha fasz vagy simán eltöröd a könyöködet, vagy a válladat.

Jó, mondjuk ez tizenéve volt. Most neki esnék nem valószínű, hogy menne. :D

Szerkesztette: JonesC 2013. 12. 06. 10:18 -kor

Idézet

#3435 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 12:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 12. 05. 23:36

És a 20-tól még hol van a 100?

#3436 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 12:27

de ha jól nyomod, akkor simán lehet majd pókerezni a nyakadon meg a kopasz fejeden alul a redőkkel.

Szerkesztette: avmanster 2013. 12. 06. 12:27 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#3437 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 14:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 12. 06. 12:08

És a 20-tól még hol van a 100?

20-al visszább. Lazábbra vett ismétlésekkel nem kellettek volna szünetek se. Mondjuk még így se, csak így esett kézre. Nem volt három hónap, mire nyolc-tíz negyvenes széria lett belőle.

Idézet

#3438 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 12. 06. 14:43

20-al visszább. Lazábbra vett ismétlésekkel nem kellettek volna szünetek se. Mondjuk még így se, csak így esett kézre. Nem volt három hónap, mire nyolc-tíz negyvenes széria lett belőle.

Inkább 80-nal visszább, nem???
Arról van szó, hogy 100-at csinálsz, nem 20-at, aztán pihensz és még 20-at, és pihensz és még 20-at, ...

Azért érzed, hogy a 40 még mindig nem 100, és az már nem 1, hanem 3 hónap alatt.
És azt se úgy csináltad, hogy na, ma 10-et, holnap 5-öt, aztán megint 10-et. Volt valami ilyesmi edzésterv, több ismerős is jött vele anno.

#3439 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 17:07

Inkább megerőltetni lehet az ízületeket, inakat.
Meg aztán aki már tolja mondjuk 10 éve, ott már kokszal se lesz akkora nagy fejlődés, most példaként 150 kg helyett tud nyomni fekve 170-et, az a 20 kg nem akkora nagy különbség hogy törjenek a csontjai.

Az ilyen fekvőtámaszos témától meg tényleg nem törik semmi, kb. ugyanazt a testsúlyt emelgeti, mint eleinte, csak többször.

#3440 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 06. 19:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 12. 06. 17:07

Az ilyen fekvőtámaszos témától meg tényleg nem törik semmi, kb. ugyanazt a testsúlyt emelgeti, mint eleinte, csak többször.

Nagyobb sem igen lesz tőle.

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.