HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare

#961 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 14. 12:37

sziasztok....

segitség kéne....nem is kevés...

tulajdonképpen nem tudom eldönteni hol szerezek pénzt...mivelt ott tartok hogy már voltam redcliffbe vagy hol...ott késsz van...ez a rész nagyon bejött...nah és most eljöttem a törpékhez és
annyi a bajom hogy nagyon gyenge a felszerelésem de nincs pénzem kijavitani....valaki tud segiteni??hol is tudok 1 kis manyt szerezni??jah és ugye mikor fogok zevrával vagy kivel találkozni a szürke hollós csávóval??? és hol lehet jó olcson jó kis felszerelést venni??mert tuladjonképpen a hösömön kivül a összes karakteremnek(alistarnak meg a alakváltós boszorkány csajnak) alap cucca van...és ugye nekik hol szerezhetnék ujakat?jó kard is kéne...és ezt mennyiböl tudnám kihozni??tehát 1 normális felszerelést a 3 karakternek??
http://www.xfire.com/profile/

mindig jobbat soha ne roszabat !

#962 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 14. 12:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2010. 11. 14. 11:37

sziasztok....

segitség kéne....nem is kevés...

tulajdonképpen nem tudom eldönteni hol szerezek pénzt...mivelt ott tartok hogy már voltam redcliffbe vagy hol...ott késsz van...ez a rész nagyon bejött...nah és most eljöttem a törpékhez és
annyi a bajom hogy nagyon gyenge a felszerelésem de nincs pénzem kijavitani....valaki tud segiteni??hol is tudok 1 kis manyt szerezni??jah és ugye mikor fogok zevrával vagy kivel találkozni a szürke hollós csávóval??? és hol lehet jó olcson jó kis felszerelést venni??mert tuladjonképpen a hösömön kivül a összes karakteremnek(alistarnak meg a alakváltós boszorkány csajnak) alap cucca van...és ugye nekik hol szerezhetnék ujakat?jó kard is kéne...és ezt mennyiböl tudnám kihozni??tehát 1 normális felszerelést a 3 karakternek??

a törpéknél a nyomornegyedben van egy fazon aki megkér hogy vigyél el egy adag lyriumot a varázslótoronyba, kicsit be kell fektetni de megtérül és jó ha magas a cunning skilled akkor még több pénzt tudsz kicsikarni, a felszerelés miatt én nem aggódnék mivel a legjobb cuccok nem árusoknál vannak (azért vannak kivételek) hanem meg lehet őket találni ha ez bővebben érdekel akkor a cuccokra keress rá wikipédián, Zevrannal pedig majd csak úgy összefutsz amikor tőrbe akar csalni, csak utazni kell a térképen és ha eléggé elől vagy a játékban akkor jönni fog, a DLC-k is egyébként elég jó cuccokat tesznek a játékba
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#963 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 14. 12:59

nagyon köszi

és ö hova érdemes elsőre menni?? vagyis másodjára?? mert redcliffbe voltam már..a pagonyelfekhez akkarok menni utoljára ....és kicsit fogy a gyogyital sajnos :( és még1x köszi

#964 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 14. 13:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2010. 11. 14. 11:59

nagyon köszi

és ö hova érdemes elsőre menni?? vagyis másodjára?? mert redcliffbe voltam már..a pagonyelfekhez akkarok menni utoljára ....és kicsit fogy a gyogyital sajnos :( és még1x köszi

a mágusokhoz a legjobb szerintem elsőre menni mert nem túl nehéz és a Fade-ben szerezhetsz jó pár potya attribútum pontot

#965 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 16. 13:13

a fazont a törpéknél ki is nyírhatod ez így gyors pénz :laugh: ez főleg akkor hasznos ha még nem voltál a mágusoknál
van még egy csomó chantry küldetés is Denerimben, én midíg oda megyek elsőre és megszedem magam pénzzel :cool2:
"Faithless is he that says farewell when the road darkens"
J.R.R. Tolkein

#966 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 16. 14:36

köszi :)

most nagyon kitápoltam alistart...am stant hol lehet megszerezni??csakmert már elhagytam azt a falút amibe van...vissza nem lehet menni??

jah és az nagyon nagy baj hogy wari vagyok és 1 fejszével meg 1 kardal tolom?? szal hogy warrinak 2 kezes??jah és a ijászos csajt hol lehet megszerezni??

#967 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 17. 18:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2010. 11. 16. 13:36

most nagyon kitápoltam alistart...am stant hol lehet megszerezni??csakmert már elhagytam azt a falút amibe van...vissza nem lehet menni??

jah és az nagyon nagy baj hogy wari vagyok és 1 fejszével meg 1 kardal tolom?? szal hogy warrinak 2 kezes??jah és a ijászos csajt hol lehet megszerezni??

a kétkezes harccal semmi gond nincs warrior classnál. Stanhez nem tudsz visszamenni, van rá egy mod, keress rá a dragon age nexuson, az ijász csaj meg szintén Lotheringben maradhatott, ha Lelianara gondolsz

ezzel a moddal vissza tudsz menni lotheringbe

Szerkesztette: Drat 2010. 11. 17. 18:21 -kor

#968 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 18. 16:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2010. 11. 16. 13:36

hát haver jó sok mindent otthagytál :tooth: te csak úgy átszaladtál Lotheringen? amúgy sten ott van egy ketrecben a falu végen, a csaj meg a kocsmában és csináld meg a táblás küldetéseket akkor ad egy kardot :doom: ami igazán csak az elején hasznos mert tök jól néz ki de csak acél...

tényleg, nem tudjátok hogy van-e az eskütartó komolyabb anyagból? mert mindenhol azzal reklámozzák
J.R.R. Tolkein

#969 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 18. 23:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Joc1 - Dátum: 2010. 11. 18. 16:15

hát haver jó sok mindent otthagytál :tooth: te csak úgy átszaladtál Lotheringen? amúgy sten ott van egy ketrecben a falu végen, a csaj meg a kocsmában és csináld meg a táblás küldetéseket akkor ad egy kardot :doom: ami igazán csak az elején hasznos mert tök jól néz ki de csak acél...

tényleg, nem tudjátok hogy van-e az eskütartó komolyabb anyagból? mert mindenhol azzal reklámozzák

Szia. Én nem találtam. De pl. ez legalább ki is néz valahogy:

Elvhevan weapons

Amúgy Kreeg-nek: ari wari kétkezes, vagy egy-egy kézben egy kard?
Warrior indulásnak alapból pajzs+kard.

Leliana-t meg aki nem szedi fel...

AT Leliana Sacred Ashes V4

Sten is megér amúgy egy misét, pláne, ha a körtornyos küldetésre viszed magaddal és elcsevegsz az őrrel, aki őrzi a csónakot...

#970 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 18. 23:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2010. 11. 14. 12:59

nagyon köszi

Üdv.

Ezt a kérdést ilyen játékoknál soha nem értettem.

Oda mész, ahova akarsz, mi tart vissza? Miért jó, ha "X" azt mondja, menj el ide, "Y" viszont azt mondja, hogy oda. Én meg azt, hogy amoda, mert az lesz a tuti?

Végre egy olyan játék, ahol nem vagy annyire "csőbe szorítva", mint pl. a F.E.A.R.

Mentsd sűrűn a játékot és fedezd fel magadnak. Menj elsőre a mágusok tornyához. Oké. Szerintem meg menj először Denerimbe, mert fel lehet venni egy csomó mellékküldetést, csakúgy, mint a mágustorony előtti tónál.

Amennyiben szerelmi szálon Leliana van a képben, akkor lehet menni azonnal Orzammar külterületére, mert a csigány ajándék egy vagon + elismerést okoz, csakúgy, mint az andraste virág redcliffe ostroma alatt vagy az elf küldi alatt, Morrigan oda-vissza van a drágaköves ajándékokért, szal az se egy nagy feladat.

De hogy miért jó egy sablonhoz (pláne máséhoz) ragaszkodni egy ilyen játékban?

Pont ez a lényeg, hogy nem vagy megkötve, sőt, egy adott helyszínre még többször is vissza kell menni, mert úgy alakul a történet.

Szerkesztette: mefi 2010. 11. 18. 23:32 -kor

#971 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 19. 20:31

Tudja valaki, hogy nálunk elérhető lesz-e az ultimate edition (pc-re)?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#972 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 19. 20:59

mefi:1-1 kézben :)

am teljes mértékben igazad van.De nagyon jól jött hogy a körmágusokhoz mentem mert itt adott 1 pár healt potit.És mikor lent voltunk az enyészetben...phü az a rész furcsa volt...odáig szar volt még nemvolt meg a 4 alakváltás....utána könnyü volt az egész :)de köszönöm a véleményedet

pacsi Kreeg

#973 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 20. 13:37

azon én is gondolkoztam,hogy hagyhatta ki Leilanat mert én rögtön bementem a kocsmába, Sten pedig kiszúrta a szemem abban a ketrecben na mindegy... :laugh:

ezt szed le stenhez így neki is 2 specije lesz:
http://www.dragonage...file.php?id=486
J.R.R. Tolkein

#974 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 20. 14:57

láttam stent...de mikor elkezdett ott hablatyolni akkor nekem az esett le hogy vmi hülye részeg igy nem hoztam el :(

de igyis ugyis újra kell kezdenem...csak nemtudom milyen karival kéne kezdeni....

#975 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 20. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2010. 11. 20. 13:57

láttam stent...de mikor elkezdett ott hablatyolni akkor nekem az esett le hogy vmi hülye részeg igy nem hoztam el :(

de igyis ugyis újra kell kezdenem...csak nemtudom milyen karival kéne kezdeni....

ez egy RPG, olyan karaktert válassz ami a legközelebb áll hozzád, de a legkönnyebb a dual wieldes rouge szerintem

#976 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 21. 12:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2010. 11. 20. 13:57

a fejlesztők is nemesembert ajánlanak mert alacsonyabb az ellenségeség szintje, de ha harcost akarsz akkor ajánlom a nemes törpét kétkezes bárddal ;) vagy pajzsal mert Denerimben Gorim ad egy tök jó kerek pajzsot
J.R.R. Tolkein

#977 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 21. 13:16

Gorim??igen nemes törpével kezdtem 2 kezesel

gorim az a csávó az elején?? akit a felszinre számüztek??

#978 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 21. 13:46

szerintem a kétkezes nehézfegyveres harcmodor elég gyenge mert marha lassan csapsz oda

#979 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 21. 15:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2010. 11. 21. 12:16

Gorim??igen nemes törpével kezdtem 2 kezesel

gorim az a csávó az elején?? akit a felszinre számüztek??

azaz, odamész hozzá és elkezdesz érzelgősködni vele és oda adja azt a pajzsot amit a mélyutakon szereztél meg, jól jön :laugh:
J.R.R. Tolkein

#980 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 21. 20:11

gyááá ezaaaz...tök szimpi volt az a csávó...am orzammarba változik valami hogy nemes emberel megyek vissza?most kicsit szünetel a játék...max 2 hét :D

Téma megosztása:

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »