Idézet: Pela - Dátum: 2007. ápr. 8., vasárnap - 23:33
köszönöm szépen a tanácsokat.
utána nézek az áraknak....
de persze a 400d most egy eléggé jó modell, a 350d meg egy éve volt jó, szóval értékállóság szempontjából a 400d lenne a jobb, nem???
Hali!
En meg nem vagyok nagyon szaki ebben, de en is a Te cipodben jartam, csak olyan kulonbseggel, hogy 180 korul nem vettem volna most meg a 400D -t, de gondoltam a 350D ara mar sokkal lejebb nem fog menni, masnem kivonjak a forgalombol...
Mondjuk egyelore meg kitobizok, de amint lehet egy jo telet be kell majd hozza szervalnom...
Picit utannaolvasgatva viszont talaltam elonyoket is a 350D-nel a 400D-hez kepest (mondjuk leellenorizni nem tudtam, leven 400D-hez nem volt szerencsem, igy javitsatok, ha huleseg)
Szoval kulon van a status lcd igy tovabb birja 1 toltessel, 400D-nel allitolag rosszabb az automata fenymeres, es sokkal tobbszor alulexpontaltak a kepek, a rombusz AF nem minden esetben pozitivum, nehol a kereszt iranyu jobb, a CMOS lapka merete nem novekedett igy nagyobb a surusege, igy erosebb extrapolacios szurest alkalmaznak zajszuresnel, ...
Szoval en islyesmikkel nyugtattam meg magam a 350 mellett
Viszont lenne egy kerdesem...
Hoszu expozicioknal feltunik 1 piros potty a kepeimen 1 adott helyen (atlagos expozicional nem).
Ez hot pixel? CMOS hiba?
Ez garis problema?
Lehetseges, hogy a zajszuro rovid expozicional kiszuri (ha tok sotewtek fotozok akkor is), mig hosszu expozicional nem tudja?
Szerkesztette: Vertigo 2007. 04. 09. 00:53 -kor