Idézet: RiCS - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 13:10
Szerintem simán beletesznek valami apróságot a 30d utódba, pl kézenfekvő lenne a 400D érzékelője a beépített porallergiás tüsszentő rendszerrel, valamint valami szoftverfunkciót kap, mondjuk éles visszanézőnagyítást (:Đ), valamint 0.1"-al nagyobb lesz a kijelzője. Megjegyzem teljesen jó gép lesz így is.
Éppen ez az (tüsszentő rendszer, meg a többi felsorolt), ami nekem is rögtön a szívemhez nőne, már amennyiben jól működik. Amúgy - meghajolva a hatalmas marketing istenség előtt - még elnézném a 10MP-t. Azt már tudjuk, hogy a kompakt kategóriában nem a józan ész, hanem a marketing irányít. Sajnos lassan ez beszivárog a DSLR mezőnybe is, ahogy egyre nagyobb a kereslet, egyre többen jönnek át a megapixelhajszolós alsóbb kategóriákból.
Hogy milyen lenne a jó 35D/40D? Hát valóban, ha felhoznák a Nikon D200 szintjére, akár emelt áron is. Mert miért olyan marha nehéz - többek között - a keresőbe segédvonalakat építeni, amit - uram bocsá - még kapcsolgathatok is? Meg némiképp víz- és porállóvá tenni? És a többi és a többi.
Ha zavaros voltam, nézzétek el nekem, most jöttem orvostól, elkapott valami torokfájós, magas lázas nyavalya.
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.