Idézet: Picassu - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 9:32
Meglehetősen régen jártam erre, már van 1 éve is hogy utoljára komolyabban be tudtam nézni, így most kicsit el vagyok veszve a masinák terén. Ha valakinek van egy kis ideje, megoszthatna velem 1-2 infót. Vennék mostanában egy tükörreflexes gépet, de jelentősen változott a piac ez idő alatt.
Korábban Canon 20D körül ábrándoztam, most viszont nagy hirtelenben nem láttam sehol sem, gondolom már nagyon kivonulóban lehet. A cseréje a 30D viszont az "alapkittet" (18-55 DC --> 342 eFt) figyelembevéve hát lehet nem fog beleférni a keretbe. Viszont ahogy nézegetem mintha a Nikonok most arányában jobb árhelyzetbe kerültek volna, egy D70s 213 eFt körül mozog most (18-70- es obival), de még egy D80 is jobban beleférne ~295 eFt (18-135 v. dx 18-70). Nézegettem a kisebb gépeket is 350/400D vagy D40, de ha lehet vmi nagyobbat vennék.
Na most a nagy kérdés az, hogy vajon mivel jérok én a jobban "hosszú távon". Igazándiból a tapasztalataitok érdekelne ezen gépekkel kapcsolatban és hogy ki mit mond a további kiegésztőkről. Tehát amit úgy éreztek ide tartozik, kérlek osszátok meg velem, mert eddig biztos Canon befutó látszott, de most változni látszik a dolog.
Persze tudom ez egy nagyon általános kérdés volt, de ha el akarom túlozni akkor szinte még csak ott állok hogy fekete gépet akarok venni.
Köszi előre is.
Bármelyiket gyártmányt választod, jó géped lesz. Viszont ha "árérzékeny"

Súgó
A téma zárva.