300D mellett a 10D fw szól(t), mert így pár dologban többet tud, végre a 2 redőnyre szinkront is. Szal 10D fw-el is lebeszéltek a 300Dről?
Alpha 100at most próbálgattam fél órácskát, nem rossz... (Tudom várjátok hogy vmi negatívat is írjak azon kívűl hogy szép képet csinál és kisebb gépekről váltóknak nem hátrány hogy nem x pixeles hanem 'analóg' a keresője... hát 3., makró objektívre szükség lesz ahogy elnézem, a 18-55 és a 70-300asokkal elég messziről lehet, szal már tudom hogy ezzel is kell számolnom. Zaj téren alig van különbség, ennél többre számoltam; bár ez nem volt egy kimerítő teszt, tudom. Meg tetszik hogy eléggé le lehet szűkíten ai rekeszt, bár ez elsősorban állványos játék úgyis. Kíváncsi voltam hogy nagyobb f érték mellett nagyobb érzékelővel miylen lesz mégis a mélységélesség enyémhez képest (1/1,7" f2,8 vs ~aps f5,6), és örömmel tapasztaltam hogy így is tud kisebb dof-ot mint az enyém.)
Szal jobb... csak jelexerint használtból sem úszommeg 200 alatt, aminél reméltem hogy olcsóbban tudok upgradelni.
Jah, most pl látok 17ért marklatot is 300Dhez, ami kitobival durván 90re jönne ki, késöbb tele és makró... 35-40 körül láttama markolatokat, ez használtan átlagos ár érte, ne vegyem 'plusznak' a 300D mellett? Azért 'izgulok' megint, mert kollegám venne gépet, és 6500ösöm jó eséllyes pályázik nála, akkor viszont itt a lehetőség esetleg váltanom...

szerk: Fele annyi a 300D használtan mint a D70s

Szerkesztette: MC Pite 2007. 08. 28. 12:11 -kor