HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások VIII - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások VIII Értékeld a témát: -----

#2171 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 04. 12:57

Idézet: addictive - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 12:55

Ha nektek a UPC kábelen lenne olyan választási lehetőségetek, hogy egy másik cég "hegedű extrém" csomagját vegyétek igénybe, mely ugyanazt ígéri mint UPC csak FUP nélkül, melyiket választanák többen?

Nyilvánvalóan akkor is a UPC-t mivel annak van neve a szakmában :) Az átlagembereknek a név, a reklámkampány sokkal többet számít, mint egy eldugott FUP. Főleg, hogy a FUP alig pár százalék előfizetőt érint.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2172 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 12:58

Idézet: PaLa - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 12:46

Tehát akkor nem fog a UPC kivagdosni emberkéket az FUP miatt, mert bírja a hálózat? :)

Az eddigi ÁSzF-ekben is benne volt, hogy aki rendszeresen átlépi az 5/30/60 gigát, attól a szolgáltató könnyes búcsút vehet.

Hallottunk ilyen esetről? ;)

#2173 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 12:58

Mindig lessz UPC előfizetésem.Több vas a tüzben alapon.
Több szolgáltató=nagyobb biztonságú hozzáférés.  :up:
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#2174 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 12:59

Idézet: addictive - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 12:55

Ha nektek a UPC kábelen lenne olyan választási lehetőségetek, hogy egy másik cég "hegedű extrém" csomagját vegyétek igénybe, mely ugyanazt ígéri mint UPC csak FUP nélkül, melyiket választanák többen?

akkor azt választanám amelyik stabilabb...
minek letölteni havonta 55 dvd-t?
tény hogy a 30G az tényleg nagyon kevés volt classicnál normál használat mellett /webtv - rádió/ + 1 kis tőtikézés esetén, de a 250G az szerintem csak annak nem elég akinek 3T se lenne elég...
ja bocs, a seed-et nem számoltam :)

#2175 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:00

Idézet: moq - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:57

Nyilvánvalóan akkor is a UPC-t mivel annak van neve a szakmában :) Az átlagembereknek a név, a reklámkampány sokkal többet számít, mint egy eldugott FUP. Főleg, hogy a FUP alig pár százalék előfizetőt érint.

Hát, 1-2 fórulakót elnézve, elég sokaknak "szálka" még az új FUP is, mely amúgy sokkal "FUP-abb"  mint az eddigi korlát. :D

#2176 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:07

szerintem 1szerüen ha eléred a 250G-t akkor lelassítanak ugyanúgy 90%al, aztán 1én oldódik a korlát mint eddig..
ha meg 3szor tulléped akkor jön a dádá...
ki kell próbálni hogy mi lesz a dádá :D

#2177 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:08

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:59

akkor azt választanám amelyik stabilabb...
minek letölteni havonta 55 dvd-t?
tény hogy a 30G az tényleg nagyon kevés volt classicnál normál használat mellett /webtv - rádió/ + 1 kis tőtikézés esetén, de a 250G az szerintem csak annak nem elég akinek 3T se lenne elég...
ja bocs, a seed-et nem számoltam :)

Ezért is mondtam, hogy ugyanazt a szolgáltatást, beleértve a minőséget is, tehát stabilitásra mondjuk ugyanolyanok. Az egyikben van szó korlátozási lehetőségről, a másikban nincs. Tudatos (ÁSZF-et szerződéskötés előtt böngésző) előfizető szemében a korlátozási lehetőség szóösszetétel nem sok jót jelent. És akkor még az árak eltéréséről nem is beszéltünk, bár ma már nincs olyan nagy különbség árakban pl ADSLen, mint anno. De gondolom az sem mindegy hogy 13.000,-/hó FUPpal, vagy 9.000,-/hó FUP nélkül, ugyanazon a magas színvonalon. Na de nem akarom szétoffolni UPCs fórumot, csak érdekes lenne, ha UPC kábelen is lehetne választási lehetőség, elképzelhető, hogy az emellett is UPCt választó userek profitálnának belőle, mivel lehetne elvándorlás ugyanazon a kábelen.

#2178 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:08

Idézet: addictive - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:00

Hát, 1-2 fórulakót elnézve, elég sokaknak "szálka" még az új FUP is, mely amúgy sokkal "FUP-abb"  mint az eddigi korlát. :D

Az a szálka nem feltétlenül azért szálka, mert nem lesz elég!!! Hanem a parasztvakítás miatt :D ELTÖRLIK A KORLÁTOKAT persze ott van, hogy az eddigi korlátokat :) Tudnillik helyes megfogalmazásban ez a következőképpen hangzana. Modosítják a korlátot, vagy többszörösére emelik a jelenlegi korlátot. De nálam spec ez azt jelenti, hogy eltöröltek egy korlátot, majd rögtön létrehoztak egy újat :D Tehát csak modosításra került, nem törlésre. És ilyen nüansznyinak cseppet sem nevezhető hazugságokkal van tele a UPC történelme kis hazánkban.

#2179 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:11

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 14:08

Az a szálka nem feltétlenül azért szálka, mert nem lesz elég!!! Hanem a parasztvakítás miatt :D ELTÖRLIK A KORLÁTOKAT persze ott van, hogy az eddigi korlátokat :) Tudnillik helyes megfogalmazásban ez a következőképpen hangzana. Modosítják a korlátot, vagy többszörösére emelik a jelenlegi korlátot. De nálam spec ez azt jelenti, hogy eltöröltek egy korlátot, majd rögtön létrehoztak egy újat :D Tehát csak modosításra került, nem törlésre. És ilyen nüansznyinak cseppet sem nevezhető hazugságokkal van tele a UPC történelme kis hazánkban.

A korlátot eltörölték, viszont mostnatól alkalmazzák a kerítést...  :Đ

Szerkesztette: addictive 2007. 02. 04. 13:11 -kor

#2180 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:16

Idézet: addictive - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:08

Ezért is mondtam, hogy ugyanazt a szolgáltatást, beleértve a minőséget is, tehát stabilitásra mondjuk ugyanolyanok. Az egyikben van szó korlátozási lehetőségről, a másikban nincs. Tudatos (ÁSZF-et szerződéskötés előtt böngésző) előfizető szemében a korlátozási lehetőség szóösszetétel nem sok jót jelent. És akkor még az árak eltéréséről nem is beszéltünk, bár ma már nincs olyan nagy különbség árakban pl ADSLen, mint anno. De gondolom az sem mindegy hogy 13.000,-/hó FUPpal, vagy 9.000,-/hó FUP nélkül, ugyanazon a magas színvonalon. Na de nem akarom szétoffolni UPCs fórumot, csak érdekes lenne, ha UPC kábelen is lehetne választási lehetőség, elképzelhető, hogy az emellett is UPCt választó userek profitálnának belőle, mivel lehetne elvándorlás ugyanazon a kábelen.

ha telhetetlen vagyok akkor a FUP nélkülit, de ott is rinyálnék 1folytába hogy mért csak ennyivel jön és miért nem 3szorennyivel... bár nem értem hogy ők miért nem dobnak össze 2-3an 1 szerverre v.melyik szerverparkban és lehet max sebességgel nyomulni tényleg korlátlanul, amit persze nem fog nézegetni, de az aránya jó lesz...

ha nincsenek "letöltöm a fél netet v. visszaseedelem" igényeim akkor teljesen mind1 melyiket választja az ember.
de attól függetlenül hogy adsl vs chello vitát akarsz kiváltani, nincs olyan aki uezt nyutja fup nélkül -ping, stabilitás, blabla- :)

#2181 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:19

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 14:16

de attól függetlenül hogy adsl vs chello vitát akarsz kiváltani, nincs olyan aki uezt nyutja fup nélkül -ping, stabilitás, blabla- :)

Nem, ezt úgy tűnik, te szeretnéd... ;) Nem ez a célom. Én a választás lehetőségéről beszélgettem volna... Amúgy ADSL-en létezik. Chellon miért ne létezhetne?  :)  peace

#2182 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:28

Idézet: addictive - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:19

Nem, ezt úgy tűnik, te szeretnéd... ;) Nem ez a célom. Én a választás lehetőségéről beszélgettem volna... Amúgy ADSL-en létezik. Chellon miért ne létezhetne?  :)  peace

Nagyon sok helyen most is lehet váltani.
Ha nem vagyok elégedett 1 szolgáltatással, számomra kevés amit nyújtanak v. nem elég stabil akkor váltok.

Most mi történt?
Eddig azt mondták hogy városon belül annyit kocsikázol amennyit akarsz, de városon kivül csak 30km-et mehetsz.
Most azt mondják hogy összesen mehetsz 250km-et városon belül és kivül, utána 25el mehetsz hónap végéig, de ha nem tudod kordában tartani az igényeidet akkor jön a dádá és elveszem alólad a kocsit...

Namost aki naponta 5ször bejárja az egész várost annak ez rosszul jön, aki meg utazgatott amerre kedve tartotta az csomagtól függően x-szer annyit utazhat
Light - 50x
Standard - 17x
Classic - 8,5x
Plus - 4x

Az hogy eddig 2 órát kellett utazással töltened ha bejártál a munkába, most pedig lecsökkent 3-4edére és így több időd marad másra az természetes, hiszen az jár...de hát ha valaki egész nap utazni akar akkor a kocsija elég hamar felmondja az unalmasat és sokáig lesz szerelőnél :)

#2183 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:30

Idézet: addictive - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 14:19

Azért nem, mert ugyanúgy az eszközöket terhelné, és nem hiszem, hogy nagyon át lehet irányítani a kócot oda, ahol van az új szolgáltató. Biztos ha a te utpd-ből szeretne megvenni a két oldalsó szomszédod egy szakaszt, hogy utána lanon cserélgessék a filmeket (ezzel szétterhelve a hálózatodat), te se nagyon mennél bele.

#2184 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:32

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 14:28

Ha nem vagyok elégedett 1 szolgáltatással, számomra kevés amit nyújtanak v. nem elég stabil akkor váltok.

Most mi történt?
Eddig azt mondták hogy városon belül annyit kocsikázol amennyit akarsz, de városon kivül csak 30km-et mehetsz.
Most azt mondják hogy összesen mehetsz 250km-et városon belül és kivül, utána 25el mehetsz hónap végéig, de ha nem tudod kordában tartani az igényeidet akkor jön a dádá és elveszem alólad a kocsit...

Namost aki naponta 5ször bejárja az egész várost annak ez rosszul jön, aki meg utazgatott amerre kedve tartotta az csomagtól függően x-szer annyit utazhat
Light - 50x
Standard - 17x
Classic - 8,5x
Plus - 4x

Az hogy eddig 2 órát kellett utazással töltened ha bejártál a munkába, most pedig lecsökkent 3-4edére és így több időd marad másra az természetes, hiszen az jár...de hát ha valaki egész nap utazni akar akkor a kocsija elég hamar felmondja az unalmasat és sokáig lesz szerelőnél :)

Én értem, hogy hogy van ez  adatforgalmazásnál is, meg kocsikázásnál is... :D A váltást meg úgy értettem, hogy antennakábelen lenne több szolgáltató aki közül választhatsz, nem pedig chello nem jön be, ezért átmegyek wirelessre, vagy műholdra...

(szerk: helyesírás)

Szerkesztette: addictive 2007. 02. 04. 13:33 -kor

#2185 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:33

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:28

Most mi történt?

Light - 50x
Standard - 17x
Classic - 8,5x
Plus - 4x

Nekem érdekesnek tünik,hogy mi plus-t használók nyafizunk legkevéssé. :Đ
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#2186 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:33

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 14:28

Most mi történt?

Light - 50x
Standard - 17x
Classic - 8,5x
Plus - 4x

Szerintem meg elég sok helyen van bezninkút, de a nagyobb fogyasztású autókba lehet többet is tankolni :)

#2187 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:38

Idézet: PaLa - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 14:33

Szerintem meg elég sok helyen van bezninkút, de a nagyobb fogyasztású autókba lehet többet is tankolni :)

Igen! :D Vagy mehecc gázzal is :D

#2188 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:40

és mennyi lenne akkor a "relális FUP" ?
amit 32 nap alatt lehet elérni folyamatos max le és feltöltéssel? :)

#2189 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:43

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 14:40

és mennyi lenne akkor a "relális FUP" ?
amit 32 nap alatt lehet elérni folyamatos max le és feltöltéssel? :)

Mondjuk ha nincs? :) Mint ahogy a FUPos és a FUPmentes szolgáltatás közül történő egyszerű választási lehetőséget próbáltam boncolgatni, nem pedig arra próbáltam választ találni, hogy UPC-éknél mennyi lenne egy jó FUP-mennyiségi korlát. ;) De sok user gondolom örülne, ha így lenne, ahogy te felvetetted... :)

Szerkesztette: addictive 2007. 02. 04. 13:44 -kor

#2190 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:46

Idézet: addictive - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:00

Szerinted ez az 1-2 fórumlakó hány százaléka a Chello előfizetőknek?
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.