HWSW Informatikai Kerekasztal: Live messenger probléma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Live messenger probléma! Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   KoXaMan 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 10. 12:20

Idézet: dash - Dátum: 2009. jan. 9., péntek - 23:28

FlowM@N!

Légyszíves mondj már hivatalos infót arról, hogy ami MOST kinn van az béta, RC vagy végleges???
:respect:

Windows Live Messenger 2009 hivatalos végleges van kinn vagy is a microsoft tol kapott ajánlóba ez van írva.

üdv

#182 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 13:25

Hogy lehet ebben az új messengerben kikapcsolni a cleartype-ot? Rettenetesen zavar hogy minden átkozott betű homályos... A windowsban ki van kapcsolva, de ez csak erőlteti.
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#183 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 14:01

Idézet: KoXaMan - Dátum: 2009. jan. 10., szombat - 12:20

Windows Live Messenger 2009 hivatalos végleges van kinn vagy is a microsoft tol kapott ajánlóba ez van írva.

üdv

Neneneeeeeeem. Net szerte szinte negatív véleményt találok csak. Még biztos, hogy valami porszem van a gépezetben!  :smoker:
For every friend who joins Dropbox, we'll give you both 250 MB of bonus space (up to a limit of 3 GB)!

Nem a linuxot nehéz megtanulni, hanem a windows "hülyeségeit" elfelejteni.

Köpött a maci, fújt a bőrgyár.

#184 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 14:14

Idézet

On December 15, 2008, Windows Live Messenger 2009 RC (Build 14.0.8050.1202) was released together with the other Windows Live Wave 3 software applications, now renamed as Windows Live Essentials.[31] This version saw a removal of the custom sign-in sound feature however it is still possible to select a sound for other individuals, as well as changes to how the background image chosen is applied to the conversation windows. This build also included over 200 bug fixes including the widely hated "Custom Emoticon Bug" and saving of pictures when using the Photo sharing feature. On January 7, 2009, the same build was released as the final version of Windows Live Messenger 2009.[32]

Fa** se tudja....
For every friend who joins Dropbox, we'll give you both 250 MB of bonus space (up to a limit of 3 GB)!

Nem a linuxot nehéz megtanulni, hanem a windows "hülyeségeit" elfelejteni.

Köpött a maci, fújt a bőrgyár.

#185 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 10:59

Na felraktam ezt a csodát, hogy lehet beállítani, h a személy akivel beszélek, s állítok be hátteret, az egész ablakot lefedje, ne csak azt a részt ahol ír? Ahogy a régiben.
Így semmi értelme a háttérnek....

#186 Felhasználó inaktív   KoXaMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 13:52

he latest release candidate of Windows Live Messenger 2009 (Wave 3 generation) has now become the official first release of the next Messenger milestone. The official announcement came at Steve Ballmer's annual CES conference this week. There are no new builds or changes to the application, so essentially, if you are using the latest RC build of Windows Live Messenger, you now using the final release (the best auto-update I have seen).

Some notes on the update

1. Skinning is now possible again. Willz has posted he has started work again thanks to a new breakthrough in reserve engineering the skinning engine. The significant worry was patches and skins would no longer we able to work with the update.
   2. A Messenger Plus! Live update is in development, and its skinning engine is still supported. In fact Patchou has to be given credit for restoring skins again. No word on when an update will be coming, all we know is you won't be waiting too much longer now that Windows Live Messenger 2009 is final.

So, after a long development period Windows Live Messenger 9 has finally been released. The update has added a definite polish to the program and it generally feels a less buggy, more robust product. Moreover it came a month before anticipated. The only question now is, what's next for Messenger?

Ja és tegnap este kijött au Messenger Plus! Live 4.79.353 Beta ami mar jó a legujjabhoz aki tud angolol leirhatna nagyjábol mi áll a szövegbe :p illetve aki feltette az új livet megirhatná tapasztalatait.

üdv

#187 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 20:18

Ameddig a cleartype-ot nem lehet kikapcsolni, teljesseggel kizart, hogy a 9-es verzio a gepemnek meg csak a kornyekere is keruljon... Rettenet.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#188 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 22:09

Idézet: asdf - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 21:18

Ameddig a cleartype-ot nem lehet kikapcsolni, teljesseggel kizart, hogy a 9-es verzio a gepemnek meg csak a kornyekere is keruljon... Rettenet.

Ezek szerint nem csak én nem leltem meg hogy lehetne eltüntetni azt a hulladékot belőle.
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#189 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 17:02

Hi!
Ez a 2009-es szerintem is ocsmány és sz*r. eddig uninstallni sem tudtam, de újabb verziót sikerült felrakni... Na ez még szarabb talán. De ezt legalább a "msiexec /x {0AAA9C97-74D4-47CE-B089-0B147EF3553C} " paranccsal el lehetett távolítani. Most felraktam a 8.1-et. De a msgplus nem műdödik. Gondolom a sok szemét miatt ami fent maradt a 2009 után. Mit kell csinálni, hogy működjön az msgplus?

#190 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 19:09

Másik fórumon rinyáltam, hogy nem emgy valami XML cucc hiányában a WLM9, erre megsúgták, hogy pár ilyen "szoftverletöltős" oldalon mint a Softpedia, hibás verzió volt kint. Ha valaki szív a 9-essel, akkor a SAJÁT oldaláról töltse le! Ilyenkor tudok örülni neki, hogy a Google miket talál nekem az első oldalon.  :omg:

MZSO - Lehet hülyének fogtok nézni, de volt már valaha működő Messenger Plus? Ami gépen eddig láttam, ott mindíg hazavágott valamit, főként magát a Messengert.  :think:
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#191 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 14. 12:47

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2009. jan. 13., kedd - 20:09

Másik fórumon rinyáltam, hogy nem emgy valami XML cucc hiányában a WLM9, erre megsúgták, hogy pár ilyen "szoftverletöltős" oldalon mint a Softpedia, hibás verzió volt kint. Ha valaki szív a 9-essel, akkor a SAJÁT oldaláról töltse le! Ilyenkor tudok örülni neki, hogy a Google miket talál nekem az első oldalon.  :omg:

MZSO - Lehet hülyének fogtok nézni, de volt már valaha működő Messenger Plus? Ami gépen eddig láttam, ott mindíg hazavágott valamit, főként magát a Messengert.  :think:

Nekem mindíg működött eddig amikor volt megfelelő verzió a messengerhez. Csak most nem.

#192 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 16:36

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2009. jan. 13., kedd - 19:09

en par eve hasznalok MSN-t es Plus-t is. semmi gondom nincsen vele. annyi a lenyeg, hogy telepiteskor, amikor megkerdezi, hogy akarom a szponzor tamogatasat, NEM-et kell valasztani. minden rendben van vele most is.  :up:

#193 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 17:53

Sziasztok!

Arra van ötletetek, miért nem lehet feltelepíteni a 2009es messengert windows 7 alá?

#194 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 16:29

Messenger 2009-ben hogy lehet beállítani, hogy az ismerősöknél mutassa a live azonosítót (e-mail címet) is? 8.5-ben úgy volt alapból, most meg nem tudom hogyan kapcsoljam be.
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#195 Felhasználó inaktív   blicc 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 08. 16:00

SZIASZTOK! nagyon komoly gondom van. legalábbis nekem az. szóval adott a WLM. és kicsit meghalt.. egy hete kezdődtek a gondok kb. ahogy belépek, pár mp és A MESSENGER hibát észlelt, ezért leállt, blabla szokásos szöveg... hát jó... akkor újratelepítés stb mindenféle dolog.. akkor sem jó..

azóta volt 3 windows telepítés is, abból az utolsó teljes körű, mindenféle partíció törléssel és formázással egybekötve...  és mint kitalálhatjátok, még mindig nem jó...  bármelyik wlm ezt csinálja, legyen a 09 vagy a 8. akárhányas. vírusra gyanakodtam, ezért volt a formázás, de ezek után én már kizártnak tartom... ötletek?

előre is köszi!!

#196 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 11:35

Van most egy vírus ami MSN-en küldözget kinket, hogy nézd meg ezt és azt a képet.
Hogy lehet ezt kiírtani?

#197 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 15:04

Idézet: Lipton - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 12:35

Van most egy vírus ami MSN-en küldözget kinket, hogy nézd meg ezt és azt a képet.
Hogy lehet ezt kiírtani?

Ha egyáltalán nálad van. Nekem csak 1-2 ismerős küldi, mindig ugyanazok, így gondolom náluk van hiba.

#198 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 17:27

Idézet: Primary - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 16:04

Ha egyáltalán nálad van. Nekem csak 1-2 ismerős küldi, mindig ugyanazok, így gondolom náluk van hiba.

Nekem nincs, másnak van, csak át kéne menni hozzá rendbehozni. :)

#199 Felhasználó inaktív   Mercury 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 02. 23. 18:33

Sziasztok!

Nekem egy olyan gondom lenne, hogy Vista alatt használom a 2009-es Live messenger-t. Van egy Logitech webkamerám is, és ugye ez úgy megy, hogy beszélgetésnél a felső kép a partner képe, az alsó kép pedig a saját kamerám kéne, hogy legyen. (Partnereknél így van).

A gond az, hogy nálam nincs alsó kép, tehát a saját képem nem látom, ami nem nagyon vészes dolog, de azért bosszant, hogy másnál látszódik a saját és az én képem is, nálam meg csak a másiké. Igaz, ez a lényeg. :)

Szóval azért, ha valaki tud rá megoldást, azt megköszönném.

#200 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 20:37

Idézet: Lipton - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 11:35

Hogy lehet ezt kiírtani?

Cseréljék le a jelszavukat. Mármint az ismerősök.

Szerkesztette: csozsi 2009. 02. 23. 20:37 -kor

"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »