Idézet: Stanlee - Dátum: 2007. aug. 20., hétfő - 20:07
Azért nem kell félni, szerintem megpróbálnak minőségi szolgáltatást nyújtani. Én személy szerint valószínűleg rossz csillagzat alatt születtem, a bolygók állása pedig nem kedvezett a vonalhordozásnak, és ezért lett csak kb. 3 hét és rengeteg telefonálás után netem.
Úgy látszik én is rossz konstellációban születhettem, ugyanis nekem a szerződés Júli 12.-én lett átvéve hivatalosan a Pantel részéről (amit egyébként Juniusban adtam fel postán...) Júli 25.-én kiírták az oldalukon az ügyemre, hogy T-Com ajánlatkérés előkészítése, és azóta gyakorlatilag lassan 1 hónapja ez az állapot nem is változik... 1 hónapja annyit nem tudnak megmondani, hogy egyáltalán át tudják-e hozni a vonalat hozzájuk... Ma felhívtam megint a Pantelest, folyamatosan éppen szabadságon van az az üzletkötő, akivel intéztük. Mint a kámfor... Mások próbálnak segíten, de természetesen nem tudnak, mert ők nem látják át az ügyet...... Senki semmit nem tud. Menjünk be szerintük a T-Com-hoz, és érdeklődjünk ott (??), hogy hogyan áll a dolog... Ezt már negyedszerre sem bírtam feldolgozni... Ma végülis rászántam magamat, mint utolsó kétségbe esett próbálkozásként bementem. Természetesen a T-Com üfsz semmit nem látott, nem hallott, nem is tud, és különben is a Pantel kell, hogy tudja mi van. Nekik a rendszerükben semmi infó nincs, kezdte a ping-pongozást a két cég, én meg a kettő között mint egy labda pattogok. Korrekt... A T-Com-nál van egy bejegyzés, hogy Aug 28.-án lesz valami. Azt, hogy mi lesz nem tudom. Az üfszen sem tudják akkor mi lesz. Lehet akkor jön el a világvége, vagy akkor rabolnak el az ufók, hogy kisérletezzenek rajtam. A Pantel persze ennyit sem tud, ők szívesen segítenének, de még azt sem látják amit én látok a saját oldalukon... Tőlem kérdezgetik, hogy mi van a saját oldalukra oda írva az ügy menetével kapcsolatban... Elméletileg jövőhét keddre valami ki van írva a t-comnál, de senki nem tudja mi, és miért... Lehet akkor kihuzzák a kábelt, aztán majd ott fityeg valahol...? Ez egyszerűen komédia!
A Pantelnél az ügyfélszolga meg akart nyugtatni azzal, hogy elmesélte sajnos ilyen ritkán elő szokott fordulni, hogy a T-Com indokolatlanul hátráltatja bizonyos ügyfeleknél a váltást. Nem tudják miért. Valszeg szeretnek engem, ez szívet melengető dolog, és még kicsit szeretnék érezni, hogy ott vagyok, foglalkozom velük... Azt mondta régebben csak pár alkalommal fordult ilyen elő, mostanában viszont egyre sűrűbben csinálják azt, hogy amennyi ideig csak tudják halogatják az átadást, és ügyintézést... Úgy látszik szomorúak, vagy nehéz a munka, megértem. A T-Com ügyfélszolgálatánál is nehéz, 1.5 órát álltam ma is mire 2 perc alatt kiderítették, hogy a saját alkalmazó cégük, a t-com nem tudják a mit csinál.
Komolyan nevetséges az egész. Az egyik cég sem tud semmit arról, hogy hogyan áll a vonal hordozásom. Kérdem én, akkor ki tudja ? Én majd akkor fogok rádöbbenni, hogy át lettem hordozva, amikor a Pantel megküldi az első számlámat, vagy mi ?
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés.