sziasztok,
kornyekunkon(15ker) is meghirdettek a diginet kabel szolgaltatasat, veletlenul megtalaltam a
normalis oldalukat is,hatha valakit erdekel.
ugyfelszolgalaton azt a felhivatalos infot kaptam, hogy az igenyek bejelentese alapjan fejlesztik tovabb a halozatot, es a kozos kepviselo beleegyezese szukseges a lakoepuletben torteno halozatfejlesztesre.
en az igenyemet le is adtam, annyit mondtak hogy hamarosan szamitsak ertekesito jelentkezesere is akar (!).
halozatrol meg annyit, hogy a haz sarkaig optikan huzzak, hazon belul meg switchelt ethernet, mivel a jelenlegi kabelhalozat sem technikailag, sem fizikailag nem kepes ien teljesitmeny leadasara (ill sokkal koltsegesebb a fenntartasa is)
multheten meg csak 1 utca volt feltuntetve a keruletunkben(hozzatennem jo nagy utcak), mostmar 2 .. tajekoztatasuk szerint gozerovel megy a halozatbovites par heten belul akar nalunk is elerhetove valik.
varnam tovabbra is mindenki pozitiv es negativ tapasztalatat is, foleg olyanoket, akiknek mar ez a halozat erheto el, valamelyik 10+ megas szolgaltatassal (foleg megbizhatosag,garantalt savszelesseg tekinteteben)