Idézet: ufonauta - Dátum: 2007. jún. 5., kedd - 9:02
Anno pár éve, amikor ezt az egész torrent dolgot kitalálták és mindenki istenítette, megjósóltam, hogyha valami, hát ez a P2P lesz a web halála. Elátkoztam az agyát a kitalálójának. Rosszabb rémálom, mint bármelyik piramisjáték.
4 asztali gép és 1 noti megy a profról és semmi bibi nincs is vele, amíg a kölök el nem kezd torrentezni. Node hála a UPC p2p priorizálásának, legalább nem nekem kell a kölköt korlátozni a Linksys-en.
Ahogy mindennek ennek is van jó és rossz oldala.
Az új programok készítői elvárják a felhasználótól, hogy megvegye az aktuális csúcsteknikát, mivel a programcsak azon megy igazán.
Az internetes alkalmazások fejlesztői pedig feltételezik, hogy a távközlési cégeknem iscélja az ügyfél megfelelő kiszolgálása, és ők is vaásarolnak majd jobb eszközöket.
Folyamatos egymásramutogatás megy, és ha valaki megunja (aki nem akar többet költeni hardverre) akkor nem használja a progit, vagy szűri az adott forgalmat.
megjegyezném hogy nálunk sem egy gépen megy a dolog, hanem hármon, de már a szoftvereket úgy állítottam be, hogy még 5 gép elmenne mellettük nyafi nélkül... lehet otthonról is figyelni a terheltségre... énmiattam ne szívjon más előfizető, viszont az is igaz, hogy nagyrészt a csúcsidőben használjuk, átlagembernek ugyanis ekkor van rá ideje...
maxt

Súgó
A téma zárva.