HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. Értékeld a témát: -----

#2831 Felhasználó inaktív   pzstm 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 05. 07:52

Idézet: Élek - Dátum: 2007. jún. 5., kedd - 8:39

Lenne egy kérdésem hozzátok. Lenne egy oldal. Mégpedig az RSOE Havaria Információszolgálat, ahol naponta megnéztem a világban zajló események hírcikkeit. Nos,ezen az oldalon pár hete nem jönnek be az események, ahol szerepelnek ezek a cikkek. Másnál sem jön ez be? Az oldal problémája vagy a Chello fejlesztés miatti akármi.

Itt az oldal : RSOE Havaria

Kattints bal szélen a kezdőlapra, és akkor jelennek meg nekem a köépső részben a hírek.... :)

#2832 Felhasználó inaktív   pzstm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 07:54

Idézet: ArGa - Dátum: 2007. jún. 5., kedd - 8:51

Egész éjjel ment a torrent, és itt van a grafikonja a sebességeknek:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Eddig nem tudtam hova tenni, de hajnali 3-kor megtáltosodott, és azótakorrekt sebességekkel tartja a kapcsolatokat. Milyen érdekes, hogy a BIX is ugyanekkor ugrott feljebb.
Akkor mi is a szűk keresztmetszet?

Ahogy a le és feltöltésedet elnézem legalább nem rontasz arányt! :Đ
Tudod hány ember számára álom a szimmmetrikus vonal? :Đ
Viccet félretéve érdekes a grafikon........ ;)

#2833 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 07:56

Idézet: bean - Dátum: 2007. jún. 5., kedd - 0:17

Igen. Megvettem a Ghost in the Shell DVD-t és vidáman nézem a HDTV rippet... aztán majd augusztusban ha kijön Blu-Rayen akkor azt a rippet fogom nézni onnantól...

így jogos, csak az esetek túlnyomó részében nem életszerű!
(valamint adott kategóriájú film felbontása nem lesz érezhetően jobb véleményem szerint)

maxt

#2834 Felhasználó inaktív   hpeter 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 05. 07:57

S.O.S ! !
Segítséget kérnék. Elég láma vagyok ezért bocsánat előre is. Teljesen besz@rt a netes gép, már semmi sem fogja meg a tolakodó dolgokat. Újra kell telepíteni a win-t. Segítsetek, hogyan kell újra beállítani a net hozzáférést! Ha kérhetném privátban, lehet durván is fogalmazni amiért ilyen amatőr vagyok, csak segítsetek PLEASE!
:confused:  :confused:  :confused:  :confused:  :confused:

#2835 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 07:59

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2007. jún. 5., kedd - 7:37

A grafikon megkergült az biztos!
Pár hete már korán örültem, úgyhogy most kivárom a végét.
(és hogy nálam ebből mi látszik, mert melóhelyen vagyok, otthon a gép meg pihen)

maxt

#2836 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 08:05

Ma reggel nálam is jó volt a torrent (olyan 8 óra körül). Medium van, és olyan 400-500 KB-al jött/jön lefelé.

Eddig sohasem volt ilyen. Max. 50-100 KB.

Lehet, hogy valamit buheráltak. Persze pozitív irányban  :Đ

#2837 Felhasználó inaktív   Élek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 08:05

Idézet: pzstm - Dátum: 2007. jún. 5., kedd - 7:52

Kattints bal szélen a kezdőlapra, és akkor jelennek meg nekem a köépső részben a hírek.... :)

Én az eseményekre gondoltam. Ami a kezdőlap alatt van 2-vel. Ebbe belementél, és meg lehetett nézni a Külföldi, és a Hazai hír cikkeket. Most ezen a részen, csak egy üresség jelenik meg, a 2 választási lehetőség helyett.

#2838 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 08:10

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2007. jún. 5., kedd - 8:37

Hahh, kiürült a torrent kliensekben felgyűlt queue :)

#2839 Felhasználó inaktív   pzstm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 08:10

Idézet: Élek - Dátum: 2007. jún. 5., kedd - 9:05

Én az eseményekre gondoltam. Ami a kezdőlap alatt van 2-vel. Ebbe belementél, és meg lehetett nézni a Külföldi, és a Hazai hír cikkeket. Most ezen a részen, csak egy üresség jelenik meg, a 2 választási lehetőség helyett.

Nekem is üresség...nem chello alól.... :o

#2840 Felhasználó inaktív   pzstm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 08:12

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. jún. 5., kedd - 9:10

Hahh, kiürült a torrent kliensekben felgyűlt queue :)

Vagy lehet annniy panasz érkezett be, hogy egy kicsit kiengedték a csapokat! Ebbe a hónapba már ne töltsél le többet cím szó alatt!  :Đ
EGyébként lehet a UPC azt szeretné, ha minden chellos megtanulna P2P-ezni, így egymás közt ha jönnne normális sebességgel, akkkor észre sem lehetne venni hogy van P2P korlát! :Đ  :smoker:  :smoker:

#2841 Felhasználó inaktív   gabor_b 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 08:25

Meglepve tapasztaltam hogy reggel normál sebességeket tapasztaltam torrenten. (és ilyenkor nincs olyan film, vagy progi amit szeretnék leszedni).

De kiváncsi leszek erre a "kánaánra". Tartok tőle hogy megint a cukrosbácsi efektus működik.
gabor_b

#2842 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 08:30

Idézet: gabor_b - Dátum: 2007. jún. 5., kedd - 9:25

Tartok tőle hogy megint a cukrosbácsi efektus működik.

Szerintem meg éppen az eddig letöltött ezer gigát nézik vissza a gigamega letöltők és most nem töltögetnek ezért a többiek most éppen nem szívnak :Đ
Vagy átmentek ADSL-be  :Đ

Szerkesztette: wpepi 2007. 06. 05. 08:31 -kor

#2843 Felhasználó inaktív   loopylime 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 08:45

Ezt nem teljesen tudom megérteni:
vannak it emberek, akiknek BlueRay-es meg HD-s filmek kellenek. Akkor gondolom van hozzá cucc is: HD alkalmas tévé meg hasonló nyalánkságok. Ezeknek az ára viszonylag magas, ők meg itt siránkoznak, hogy havi 10-ért nem tudnak rendesen letölteni. Ne haragudjon senki, de ha nagyzolni akartok, akkor fizessétek is meg. Nagyfelbontás=drága eszközök (amelyeken valóban kijön a különbség)=nagy adatforgalom. Az ilyen baromságaitok miatt nehogy már az én fütyimmel verjétek a csalánt. Vannak üzleti előfizetések, hatalmas forgalomra tervezve, tessék csak használni.
A másik meg az, hogy aki ilyen "igényes" az tanulja meg, ennek ára van, amit most mi, az átlagfelhasználók is fizetünk. Köszi.

(mondjuk pont ezért nem értem valahol a lossless zenéket sem -> ritka, hogy valakinek valóban olyan hangrendszere van, amelyen valóban kijön a különbség, de az átlagjúzer integrált hangkártyával meg egy creative hangfalszettel hallani véli a különbséget. és csak 80 mega egy átlag szám. akinek nem inge, az meg...)
Nem tudom, hogy az Alt+Ctrl+Del kombinációt ki találhatta ki, de Bill Gates tette ismertté.

#2844 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 08:49

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2007. jún. 5., kedd - 0:11

na azt megnézem mikor lesz az ADSL bedugulva

Most van!

#2845 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 08:51

Idézet: loopylime - Dátum: 2007. jún. 5., kedd - 9:45

vannak it emberek, akiknek BlueRay-es meg HD-s filmek kellenek. Akkor gondolom van hozzá cucc is: HD alkalmas tévé meg hasonló nyalánkságok.

Hidd el a többség a 17-19" PC-s monitorán nézi és PC-s zajkeltőkön hallgatja. Max. kirakja az ATI/NVIDIA kártyájának kimenetét a vadiúj plazma/LCD TV-re azt annyi.

Szerkesztette: wpepi 2007. 06. 05. 08:53 -kor

#2846 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 08:58

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. jún. 5., kedd - 8:51

Hidd el a többség a 17-19" PC-s monitorán nézi és PC-s zajkeltőkön hallgatja. Max. kirakja az ATI/NVIDIA kártyájának kimenetét a vadiúj plazma/LCD TV-re azt annyi.

Akkor miért is jó ez neki?
Flanc?

Arról nem is beszélve, hogy nem kifejezetten erre  a technológiára gyártott tartalmak vannak többségben, hanem újrakódolt régiek.

maxt

#2847 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 09:01

hehe

megvan a 20 mbitem ftp fele  :cool:

csak így tovább

:respect:
Keeping the funk alive

#2848 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 09:02

Idézet: loopylime - Dátum: 2007. jún. 5., kedd - 9:45

"..."

Szívemből szóltál.
Anno pár éve, amikor ezt az egész torrent dolgot kitalálták és mindenki istenítette, megjósóltam, hogyha valami, hát ez a P2P lesz a web halála. Elátkoztam az agyát a kitalálójának. Rosszabb rémálom, mint bármelyik piramisjáték.

4 asztali gép és 1 noti megy a profról és semmi bibi nincs is vele, amíg a kölök el nem kezd torrentezni. Node hála a UPC p2p priorizálásának, legalább nem nekem kell a kölköt korlátozni a Linksys-en. :D Így viszont, amikor a nyomdába töltök fel, vagy éppen onnan fogadok fájlokat, akkor legalább jön csutkával az anyag. és ez így pont tökéletes.

#2849 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 09:02

Idézet: maxt - Dátum: 2007. jún. 5., kedd - 9:58

Akkor miért is jó ez neki?
Flanc?

Arról nem is beszélve, hogy nem kifejezetten erre  a technológiára gyártott tartalmak vannak többségben, hanem újrakódolt régiek.

maxt

Az, hogy kinek mi a jó azt nem tudom. Én speciel nem foglalkozom a neten fellelhető újratömörített iszonyatokkal.

#2850 Felhasználó inaktív   Élek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 09:04

Idézet: loopylime - Dátum: 2007. jún. 5., kedd - 8:45

vannak it emberek, akiknek BlueRay-es meg HD-s filmek kellenek. Akkor gondolom van hozzá cucc is: HD alkalmas tévé meg hasonló nyalánkságok. Ezeknek az ára viszonylag magas, ők meg itt siránkoznak, hogy havi 10-ért nem tudnak rendesen letölteni. Ne haragudjon senki, de ha nagyzolni akartok, akkor fizessétek is meg. Nagyfelbontás=drága eszközök (amelyeken valóban kijön a különbség)=nagy adatforgalom. Az ilyen baromságaitok miatt nehogy már az én fütyimmel verjétek a csalánt. Vannak üzleti előfizetések, hatalmas forgalomra tervezve, tessék csak használni.
A másik meg az, hogy aki ilyen "igényes" az tanulja meg, ennek ára van, amit most mi, az átlagfelhasználók is fizetünk. Köszi.

(mondjuk pont ezért nem értem valahol a lossless zenéket sem -> ritka, hogy valakinek valóban olyan hangrendszere van, amelyen valóban kijön a különbség, de az átlagjúzer integrált hangkártyával meg egy creative hangfalszettel hallani véli a különbséget. és csak 80 mega egy átlag szám. akinek nem inge, az meg...)

Csak tudod egy a baj. Hogy a Hddvd, és blueray rip filmek 720p-ben, ugyanazon méretben vannak mint a dvd5, vagy dvd9 filmek. Szóval a sima tv-t használó, dvd filmet töltögető userekre is érvényes a kijelentésed. Az hogy neked nincs, erre alkalmas készüléked, az nem azt jelenti hogy másnak nem lehet. Ha meg az User betartja a szolgáltató által adott Fup értéket, és még ez alatt is teljesít jóval, akkor meg semmi jogod nincs arra hogy megemelje személyed a hangját.

Ja, és nem olyan magas az az ár. Pár éve a sima Tv-t kaptad meg ennyiért.

Szerkesztette: Élek 2007. 06. 05. 09:08 -kor

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.