HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 23. 13:53

Csak erre meg azt mondom, ha korlátoz, hogy küldjön egy levelet, mailt, hogy ezt és ezt a fejlesztések ideje alatt korlátozni fogjuk. Érdekes hogy a http-t és ftp-t nem korlátozza? Azt bírja a háló, a p2p-t meg nem?  :think:
Ez valahol nem korrekt szolgáltatói magatartás sztem, függetlenül attól, hogy mit ír az ÁSZF. :reklamacio:
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#442 Felhasználó inaktív   diab303 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 14:16

ha valaha be is ismernek, szerintem annyit mondananak (es mondhatnanak, teljes joggal), hogy a halozat altalanos mukodesenek javitasa erdekeben prioritizaljak a csomagokat, es hatrebb pakoljak a bittorrent protokolt, mig elorebb mondjuk a webet meg a streaming mediat. es megfogni sem lehet oket, hiszen a bt performance nem merheto konnyen, mig egy akadozo video stream meglehetosen idegesito, ugyhogy a "kisebbik rosszat" valasztjak. ertunk van az egesz, erted :)

#443 Felhasználó inaktív   dezz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 14:21

Ja, az ügyf-on, ill. az onnan adott műszakiaknál inkább tagadják, hogy bármi ilyesmi lenne, még volt pofikájuk próbálni rábeszélni egy full windows újrainstallra, hátha attól megjavul, LOL. :eek: Azért ezt már talán nem kéne.

diab303: akkor az ftp-s/http-s letöltéseknek is alacsonyabb prioritásúaknak kellene lennie, és hasonlóan lassúnak a Dunát rekesztő sok streamelés és webböngészés miatt. ;) Ezzel szemben az megy fullon. (Azt hiszem, az smswebesek most jó üzletet csinálnak...)

Szerkesztette: dezz 2007. 03. 23. 14:32 -kor

#444 Felhasználó inaktív   svartedauen 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 23. 15:24

Idézet: mozesapo - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 13:53

Csak erre meg azt mondom, ha korlátoz, hogy küldjön egy levelet, mailt, hogy ezt és ezt a fejlesztések ideje alatt korlátozni fogjuk. Érdekes hogy a http-t és ftp-t nem korlátozza? Azt bírja a háló, a p2p-t meg nem?  :think:
Ez valahol nem korrekt szolgáltatói magatartás sztem, függetlenül attól, hogy mit ír az ÁSZF. :reklamacio:

ne viccelj, ha a hűségnyilatkozat lejártakor sem küldenek, akkor most miért küldenenének több százezer előfizetőnek?! lehet, hogy a P2P-t korlátozva már többé-kevésbé bírja a háló, akkor minek korlátozzák még az FTP-t is, csak hogy szívjon mindenki? a http-t meg te sem gondolod komolyan, ugye?  :)
So Pure... So Cold... Transilvanian Hunger

#445 Felhasználó inaktív   dezz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 16:02

Ha jól látom, úgy akarják letudni ezt a növelést, hogy közben a totál forgalmuk semmit sem változik a tavalyihoz képest: main, backup...

#446 Felhasználó inaktív   SimonTower 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 16:12

Idézet: diab303 - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 14:16

ha valaha be is ismernek, szerintem annyit mondananak (es mondhatnanak, teljes joggal), hogy a halozat altalanos mukodesenek javitasa erdekeben prioritizaljak a csomagokat, es hatrebb pakoljak a bittorrent protokolt, mig elorebb mondjuk a webet meg a streaming mediat. es megfogni sem lehet oket, hiszen a bt performance nem merheto konnyen, mig egy akadozo video stream meglehetosen idegesito, ugyhogy a "kisebbik rosszat" valasztjak. ertunk van az egesz, erted :)

Hajnali 2 és 6 között valószínűleg sok ember néz video stream-et. :D
Azért érdekes,hogy a legutóbbi emeléskor, asszem decemberben szépen megugrott a forgalom, gondolom a p2p miatt, mert ugye az uploadot emelték elég erőteljesen. Most viszont alacsonyabb a forgalom,mint addig. Bakker legalább mondanák azt,hogy a fejlesztések végéig korlátozzák a p2p-t és kész, de így nem tudhatjuk,hogy véglegesen így marad-e, vagy utána visszaállítják. Nálunk már április 2-án véget érnek a fejlesztések, szal kiváncsi leszek.

#447 Felhasználó inaktív   svartedauen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 16:20

Idézet: SimonTower - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 16:12

Hajnali 2 és 6 között valószínűleg sok ember néz video stream-et. :D
Azért érdekes,hogy a legutóbbi emeléskor, asszem decemberben szépen megugrott a forgalom, gondolom a p2p miatt, mert ugye az uploadot emelték elég erőteljesen. Most viszont alacsonyabb a forgalom,mint addig. Bakker legalább mondanák azt,hogy a fejlesztések végéig korlátozzák a p2p-t és kész, de így nem tudhatjuk,hogy véglegesen így marad-e, vagy utána visszaállítják. Nálunk már április 2-án véget érnek a fejlesztések, szal kiváncsi leszek.

ilyen korlátozások mellett rendesen veszítenének előfizetőket, az meg nekik sem jó.
az április 2-re én is nagyon kiváncsi vagyok.
So Pure... So Cold... Transilvanian Hunger

#448 Felhasználó inaktív   NeoMaN01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 17:31

Azért azt hozzáteszem, hogy kúvanagy szerencsére a FEL sem működik ADSL-esek felé. Szal azért egy normálisabb trackeroldalon simán (nálam legalábbis mindig minden) jön fullgázzal csak csellósoktól.
Szerencsére.
GREENPEACE
„Gyermekeid 21. századáért harcolsz – pokolba a szabályokkal!”
Greenpeace ...mivel csak ez az egy Föld létezik

#449 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 17:45

300 Gb felett extrém a felhasználó
http://www.computerw...ir.php?id=43779

#450 Felhasználó inaktív   CyberLord 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 17:47

Idézet: shabba - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 19:45

300 Gb felett extrém a felhasználó
http://www.computerw...ir.php?id=43779

Már az ADSL sem lesz korlátos? Remélem hogy csak a rozsaszinenknél lesz ez :/

#451 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 18:19

Idézet: CyberLord - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 17:47

Már az ADSL sem lesz korlátos? Remélem hogy csak a rozsaszinenknél lesz ez :/

eddig is ott volt ÁSZF-ben a 150giga mégse érdekelt senkit se
látod kb 100user lépi túl ezt és nem terveznek ellük semmit se
vajon miért?
hát mert akkor lazán átmennek másik ISP-hez az emberek és ott megkapják ugyanazt 150giga FUP nélkül :D

#452 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 19:01

Miskolc nagyon lassú.  :(  (Modem Mac: 00:14:F8:50:B2:8E)

#453 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 19:02

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 18:19

hát mert akkor lazán átmennek másik ISP-hez az emberek és ott megkapják ugyanazt 150giga FUP nélkül :D

Mellesleg olcsobban. Nem is ertem az embereket, hogy miert a T-Online-t valasztjak, amikor az a legdragabb szolgaltato az orszagban. :confused:

#454 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 19:30

Idézet: foxyr - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 19:02

Mellesleg olcsobban. Nem is ertem az embereket, hogy miert a T-Online-t valasztjak, amikor az a legdragabb szolgaltato az orszagban. :confused:

mert ők vannak legjobban reklámozva :o

#455 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 19:36

Idézet: Fresi - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 19:01

Miskolc nagyon lassú.  :(  (Modem Mac: 00:14:F8:50:B2:8E)

Nálam is gondok vannak, de abban reménykedek, hogy ez a fejlesztés befejeződését is jelenti, hisz rövidesen itt van április elseje.  ;)  ;)

#456 Felhasználó inaktív   SimonTower 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 19:43

Na szuper.Lehet,hogy nem kellett volna írnom a fórumra.upc kinyomozta,hogy ki vagyok, és még jobban lekorlátozták a p2p-t. :DD Jelenleg nem tudom átlépni a bűvös 1kb/sec-et.(mindezt 18000 leechnél, és 3700 seednél.)

Szerkesztette: SimonTower 2007. 03. 23. 19:43 -kor

#457 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 19:49

Idézet: chhoward - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 19:36

Nálam is gondok vannak, de abban reménykedek, hogy ez a fejlesztés befejeződését is jelenti, hisz rövidesen itt van április elseje.  ;)  ;)

Ennek örülök.  :D  Öhmm, éppen firmware-t frissítettem a routerben és nem sikerült, össze-vissza villogott, stb. Majd szerncsére egy reset után újra elindult, de pont ekkor lassult be a net és azt hittem, hogy kinyírtam a routerem. De most közvetlen a gépbe dugtam a chellot és így is lassú volt. Szóval várok.  :)

#458 Felhasználó inaktív   karolyherceg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 23:15

A letöltés nagyon gáz itt Miskolcon, a feltöltés még csak csak elmegy ...
Nemjó duma, hogy "függ a másik feltöltésétöl, meg blablabla"
Egyedül a Chellostol jön a cucc, viszont serverröl sem jön semmi. Arrol pedig jönnie kéne full sávval. Valamiféle korlátozás tuti van! De ezt ök sose fogják megmondani ...
:down: Utálom az UPC!  :down:

#459 Felhasználó inaktív   K75 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 24. 01:12

Egyvalami eszembejutott. Mivel hálón belüli forgalomszámlálás is van, a "chellós közösségek" a korábbi előnyök megszüntével "teadélutánra jöhetnek csak össze"... (Akárcsak a többi nem chellós :think: . ) (Ezzel nem akarok - félreértés ne essék - senkit megbántani. ;) )
Na nem aszondom, jó egy csésze tea, meg a süti... :D

Szerkesztette: K75 2007. 03. 24. 01:21 -kor

#460 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 24. 04:06

nekem továbbra is teljesen jó a net, most 120k-val töltök le (szokás szerint külföldről) s hamarosan április lesz. a feltöltésen biztos látni fogom a változást, a letöltésben csak ritkán, de nem baj. totális netkimaradást nem láttam mostanság.
ma a youtube nem akart menni sehogysem, a videók eleje bejött, aztán megszakadt, nem tudom, ennek mihez van mi köze.
a mérőke persze azóta is áll, de ez legyen a legnagyobb baj.

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.