Idézet: meghaltam - Dátum: 2007. jún. 3., vasárnap - 5:52
probalom humorral megkozeliteni a dolgot: mivel mindenki a letoltesi sebessegre panaszkodik es a feltoltesi nagyjabol rendben van, a upc reklamozhatna a csomagjait "torrent aranyjavitokent" is :Đ
Sziasztok
Holnap junius 4. Elvileg itt nálunk holnap lejár a fejlesztés. Majd, meglátjuk mi lesz a továbbiakban. Marad a legrosszabbnak vehető ez irányu szolgáltatás Magyarországon, amiért 10 ezer Ft-ot fizet a tulajdonos, vagy visszaáll a normálisra ami a fejesztés elött volt.
Ha a feltöltés rendesen száguld vehetjük ugy, hogy az Upc ,csak a fájl visszaosztást támogatja a torrenten. Szóval, szedjük le Ftp-ről és osszuk vissza Torrenten. Jogvédők, most támadjátok az Upc-t!
Arra sem lehet fogni az egész priorizálást, hogy hálózat leterhelés miatti védelem miatt adódott a lassítás, mivel saját hálózatában rendesen megy minden. Ha ez lett volna az ok akkor ezt is priorizálták volna. Vehetjük egyfajta pénz megtakarításnak részükről, mert ők nem igen adnak más szolgáltató fele letöltési sávszélt, míg más szolgáltatónak adnak teljes feltöltési sebességget. Így marad szinte minden befizetett összeg a zsebükben, és mellette még folyik máshonnan is, mivel nyilvánvaló hogy rendezik valahogy az egymás közötti vonal használatot.
Korlátoznák 300-400kb/s-ra, mint ahogy a fejlesztés elött volt, és akkor mindenki boldog lenne. Akkor is bírta a rendszer, most is bírnia kell. Így senki sem gondolkodna a szolgáltató váltáson, és senkinek nem menne éjjel nappal a gépe, hogy leszedjen valamit amit meg akar nézni, vagy épp ki akar próbálni.
Ellenben sok ember felteheti a kérdést, hogy történt e egyáltalán fejlesztés! És be tudja e tartani az emberek felé, a saját maga által módosított, közös szerződésünket. Mert ugyebár, olyan irányú szerződés módosítást nem vihet végbe a szolgáltató, amit én nem írtam alá a szerződés megkötésekor, és rám vagy rátok nézve hátrányos módosítás.
Szóval hiába írná bele módosításként a p2p priorizálást. Azt nem teheti meg hogy szerepeljen egy már rég megkötött szerződésben. Nem erre szerződtünk.
Mindenesetre nekem 4 hónapos szerződésem van még náluk. Ha ez holnaptól is így folytatódik, akkor a legközelebbi szerződésem már más szolgáltatónál lesz. Máshol eddig sem voltak ilyen durva korlátozások mint ennél a cégnél.