HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. Értékeld a témát: -----

#2601 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 03. 07:41

Idézet: bean - Dátum: 2007. jún. 2., szombat - 23:13

És amúgy nem is okkal sírunk, nagyon sokszor teljes sebességgel jön a torrent.

Én nem vagyok egy éjjel nappal letöltő ember, de mostanában sajnos elég sokat fut időben a torrent letöltés nálam is. Nyilván azért, mert csiga lassú. Az utóbbi 1 hónapban nem láttam 60k-nál többet. Nap közben jellemzően 15-20k. 10mbites a csomag.

Nem olvastam nagyon vissza a topicban. Valaki rákérdezett már konkrétan az ászf vonatkozásában erre a korlátozásra? Mert az ászf elég egyértelműen leírja, hogy forgalomkorlát csak mennyiségi esetben van (750gb/3hónap) a forgalom típusától független... azt meg sem említik. Az "általános hálózatvédelem" pedig nem igazán jöhet szóba.

#2602 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 08:25

Idézet: meghaltam - Dátum: 2007. jún. 3., vasárnap - 6:52

mivel mindenki a letoltesi sebessegre panaszkodik es a feltoltesi nagyjabol rendben van...

Vagy mindenki korlátozza 5 kb/s-re, és így nem feltűnő  :Đ

#2603 Felhasználó inaktív   PatóPál 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 08:36

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. jún. 2., szombat - 9:57

Nagyon bízom benne, hogy az új mérő pontosságával és az új felülettel elégedettek lesztek... :) Mostmár egyébként az oszlopok fölé tartva az egeret kis tooltip-ben kiírja számmal a forgalmat, sok kritika érte a régit, hogy csak saccolni lehet.

Hát... mit mongyak... :think:

Nem egy csúcs, a mai Gráf Icus megoldások mellett. Csak ennyire telt 5 év alatt? Jáááj...
Én tegnap kicsit belenéztem a forgalom-nézegetőbe, és 2-3 szemetszúró megjelenítési gondot is láttam...
Belenéztem a levelezőbe is, azon is tudnék mit javítani (hibát is, felhasználóbarát is;-)
Belenéztem az adatmódosításba is. A régi (de nem eccerű) jelszómal beengedett, aztán a jelszócsere során elvesztettem a belépési jogosultságomat... Megadtam a régi jelszót (garantáltan jól), megadtam egy kellően bonyolult új jelszót (2x, ahogy kell), mire a szerkezet közölte, hogy hibás a régi jelszó (ami a levelezéstől eltekintve azóta se használható; szóval: a hibakezelése xar, vagy úgy rossz, ahogy van). Tudom, üffélszolgálat... De mér nem ellenőriztetitek le néhámy hozzá-nem-értő-la-Icussal+szag-értővel, mielőtt...
Na mindegy, semmi se tökéletes...

Szerkesztette: PatóPál 2007. 06. 03. 08:39 -kor

Palkó

#2604 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 09:07

Én csak azt nem tudom felfogni, hogy mi kötelezi azt a jól fejlett programozót az IE-ra való optimalizálásra, aki a forgalommérő frontendjét írta? És miért pont IE? Nem egy lényeges probléma, de akkor is.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#2605 Felhasználó inaktív   matamoscas 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 03. 09:09

Idézet: meghaltam - Dátum: 2007. jún. 3., vasárnap - 5:52

probalom humorral megkozeliteni a dolgot: mivel mindenki a letoltesi sebessegre panaszkodik es a feltoltesi nagyjabol rendben van, a upc reklamozhatna a csomagjait "torrent aranyjavitokent" is  :Đ

Én csak a feltöltésre panaszkodom folyamatosan, letöltés nem igazán érdekel, a régi fele is elég lenne (de nem a tizede). Ja, és természetesen bevezetés/fejlesztés "balkáni" módszerei ellen emeltem föl a hangom, többször.

Idézet: bean - Dátum: 2007. jún. 2., szombat - 22:13

És amúgy nem is okkal sírunk, nagyon sokszor teljes sebességgel jön a torrent. Egyszerű ügyfél leperkál pár ezrest, te meg fizetsz, hmmmm, ötször annyit maximum és letöltesz... hmmm nyolcvanszor annyit :) ? Természetesen számos költség nem forgalomfüggő -- de számos az. Hidd el, nem érik meg az ipari forgalmazók a UPC-nek...

Március 2-a óta soha nem jött teljes sebességgel nálam. Pontosan azért fizetek elő átalánydíjas csomagra, hogy ne kelljen azzel foglalkoznom, mennyivel többet vagy kevesebbet töltök, mint más! Az vizszont igenis zavar, hogy átalánydíjas szolgáltatásként ugyanannyit fizetek, mint mondjuk az újpestiek, és két hónapon keresztül töredékét kapom annak, amit ők, sávszélességben. Hol ipari forgalmazás havi ~20 giga? Mitől nem ipari, ha ezt FTP-ről húzom?

Egyébként tényleg kíváncsi lennék, milyen alapon mondogatjátok itt, hogy az előfizetők 90%-a azt sem tudja, mi az a P2P stb., valamire hivatkozhatnátok... És miért nem fájt a P2P a UPC-nek a fejlesztések előtt? Hogy ez most probléma vagy nem probléma, szerintem érdemes mondjuk csak az utolsó 10 oldalt végigolvasni, szép csokorravalót lehet összeszedni abból, ki miért érzi annak. Persze lehet lepöckölni ezeket a hozzászólásokat azzal, hogy ez csak az előfizetők egy hangos törpe minoritásának ugatása, ez viszont ez kb. annyira konstruktív, mint érvek nélkül fikázni a UPC-t.

K>

Szerkesztette: matamoscas 2007. 06. 03. 09:21 -kor

#2606 Felhasználó inaktív   Élek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 09:12

Idézet: meghaltam - Dátum: 2007. jún. 3., vasárnap - 5:52

probalom humorral megkozeliteni a dolgot: mivel mindenki a letoltesi sebessegre panaszkodik es a feltoltesi nagyjabol rendben van, a upc reklamozhatna a csomagjait "torrent aranyjavitokent" is  :Đ

Sziasztok

Holnap junius 4. Elvileg itt nálunk holnap lejár a fejlesztés. Majd, meglátjuk mi lesz a továbbiakban. Marad a legrosszabbnak vehető ez irányu szolgáltatás Magyarországon, amiért 10 ezer Ft-ot fizet a tulajdonos, vagy visszaáll a normálisra ami a fejesztés elött volt.

Ha a feltöltés rendesen száguld vehetjük ugy, hogy az Upc ,csak a fájl visszaosztást támogatja a torrenten. Szóval, szedjük le Ftp-ről és osszuk vissza Torrenten. Jogvédők, most támadjátok az Upc-t! :D

Arra sem lehet fogni az egész priorizálást, hogy hálózat leterhelés miatti védelem miatt adódott a lassítás, mivel saját hálózatában rendesen megy minden. Ha ez lett volna az ok akkor ezt is priorizálták volna. Vehetjük egyfajta pénz megtakarításnak részükről, mert ők nem igen adnak más szolgáltató fele letöltési sávszélt, míg más szolgáltatónak adnak teljes feltöltési sebességget. Így marad szinte minden befizetett összeg a zsebükben, és mellette még folyik máshonnan is, mivel nyilvánvaló hogy rendezik valahogy az egymás közötti vonal használatot.

Korlátoznák 300-400kb/s-ra, mint ahogy a fejlesztés elött volt, és akkor mindenki boldog lenne. Akkor is bírta a rendszer, most is bírnia kell. Így senki sem gondolkodna a szolgáltató váltáson, és senkinek nem menne éjjel nappal a gépe, hogy leszedjen valamit amit meg akar nézni, vagy épp ki akar próbálni.
Ellenben sok ember felteheti a kérdést, hogy történt e egyáltalán fejlesztés! És be tudja e tartani az emberek felé, a saját maga által módosított, közös szerződésünket. Mert ugyebár, olyan irányú szerződés módosítást nem vihet végbe a szolgáltató, amit én nem írtam alá a szerződés megkötésekor, és rám vagy rátok nézve hátrányos módosítás.
Szóval hiába írná bele módosításként a p2p priorizálást. Azt nem teheti meg hogy szerepeljen egy már rég megkötött szerződésben. Nem erre szerződtünk.

Mindenesetre nekem 4 hónapos szerződésem van még náluk. Ha ez holnaptól is így folytatódik, akkor a legközelebbi szerződésem már más szolgáltatónál lesz. Máshol eddig sem voltak ilyen durva korlátozások mint ennél a cégnél.

#2607 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 09:19

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2007. jún. 3., vasárnap - 9:07

Én csak azt nem tudom felfogni, hogy mi kötelezi azt a jól fejlett programozót az IE-ra való optimalizálásra, aki a forgalommérő frontendjét írta? És miért pont IE? Nem egy lényeges probléma, de akkor is.

Már mondom is a választ a UPC helyett: ö,ö,ö... statisztikáink szerint ügyfeleink  99,999% -a Internet Exprolert használ, ezért erre optimatizáltuk forgalommérő oldalunkat. ;)

#2608 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 10:03

Idézet: killa - Dátum: 2007. jún. 3., vasárnap - 10:19

Már mondom is a választ a UPC helyett: ö,ö,ö... statisztikáink szerint ügyfeleink  99,999% -a Internet Exprolert használ, ezért erre optimatizáltuk forgalommérő oldalunkat. ;)

A hörgés jogos. Hétfőn meg lesz kalapácsolva, annyi a gond, hogy a FF csak a title="" tag-et teszi ki tooltipbe, míg az IE az alt="" tag-et is. Gondolom Operával is ez a helyzet, mert a szabvány így van definiálva ;)

Szerkesztette: Nagy Sarga Domper 2007. 06. 03. 10:05 -kor

#2609 Felhasználó inaktív   ArGa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 10:14

Megnéztem mit mutat az új mérő, és kicsit ledöbbentem, mert elsejére betölt egy 12 gigát, pedig dél után eljött mindenki az albiból, és ki van zárva, hogy 10-20k-s p2p-rel ennyi összejött volna délelőtt. Azóta jó, mert nem mért semmit, ahogy lennie kell.
Vagy mért már korábban is múlt hónapban, és hozzá lett csapva elsejéhez?

#2610 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 10:23

Idézet: vipisrac - Dátum: 2007. jún. 3., vasárnap - 7:41

Én nem vagyok egy éjjel nappal letöltő ember, de mostanában sajnos elég sokat fut időben a torrent letöltés nálam is. Nyilván azért, mert csiga lassú. Az utóbbi 1 hónapban nem láttam 60k-nál többet. Nap közben jellemzően 15-20k. 10mbites a csomag.

Nem olvastam nagyon vissza a topicban. Valaki rákérdezett már konkrétan az ászf vonatkozásában erre a korlátozásra? Mert az ászf elég egyértelműen leírja, hogy forgalomkorlát csak mennyiségi esetben van (750gb/3hónap) a forgalom típusától független... azt meg sem említik. Az "általános hálózatvédelem" pedig nem igazán jöhet szóba.

Sajnos jelenleg (több ügyfélszolgálatos egybehangzó információja szerint) a korlátozásra azért van szükség, hogy a hálózat megfelelő működését biztosítani lehessen.
Állításuk szerint nincs kapacitásuk az ügyfelek kiszolgálására. (majd 1 órás körmondatos beszélgetés után volt hajlandó kinyögni)
Ez kicsit kezd IlFerro-s lenni. Tudják, hogy nem tudják megadni az ügyfeleknek amit igérnek, de kötik ezerrel a teljesíthetetlen szerződéseket. Itt ez annyival kifinomultabb csak, hogy egy minimálérték nevű dologgal operálnak, és ez mentesíti őket.
Megtehetik, mert az NHH álláspontja, hogy a szolgáltatással kapcsolatos problémákat a szolgáltatónak kell kivizsgálni. Ha sumákolok, és magamat vizsgálom még szép, hogy nem találok semmit.

Ha már a jogi dolgoknál tartunk.
Mivel a szolgáltatás paramétereit a szolgáltató egyoldalúan számomra hátrányosan módosította, a velem kötött hűségszerződés ezáltal érvényét vesztette.

maxt

#2611 Felhasználó inaktív   PatóPál 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 10:24

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2007. jún. 3., vasárnap - 10:07

Spáciel én a megjelenítési problámákat IE alatt tapasztottam... de ezt elnézném, ha puncionálisan tökéletes volna, és nem nyelné el a pászvödrömet. Igaz, ez se Trag Icus  ;)
Palkó

#2612 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 10:28

Idézet: maxt - Dátum: 2007. jún. 3., vasárnap - 11:23

Ha már a jogi dolgoknál tartunk.
Mivel a szolgáltatás paramétereit a szolgáltató egyoldalúan számomra hátrányosan módosította, a velem kötött hűségszerződés ezáltal érvényét vesztette.

Idézet

Előfizetőink jogosultak továbbá arra is, hogy a jelen közlemény közzétételét követő 8 (nyolc) napon belül Előfizetői Szerződésüket azonnali hatállyal felmondják. Amennyiben a módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az előfizetői szerződést. Amennyiben előfizetőnk kötelezettséget vállalt arra, hogy a Szolgáltatást meghatározott időtartam alatt, az ebből eredő kedvezményekért igénybe veszi (pl. hűségnyilatkozattal), úgy az előfizetői szerződését csak akkor mondhatja fel az értesítéstől számított 15 napon belül, ha a módosítás az igénybe vett kedvezményeket érinti. Amennyiben az előfizető e feltételekkel mondja fel a Szolgáltatásra irányuló szerződést, úgy a UPC Magyarország Kft. nem követelheti a kedvezményeknek a felmondást követő időszakra eső összegét.

Azaz nem vesztette érvényét, hiszen a hűségnyilatkozat egyszeri- és havidíjkedvezményekre szól, amit ÁSzF módosítás nem érint.

#2613 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 10:57

Idézet: "Előfizetőink jogosultak továbbá arra is, hogy a jelen közlemény közzétételét követő 8 (nyolc) napon belül Előfizetői Szerződésüket azonnali hatállyal felmondják. Amennyiben a módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az előfizetői szerződést. Amennyiben előfizetőnk kötelezettséget vállalt arra, hogy a Szolgáltatást meghatározott időtartam alatt, az ebből eredő kedvezményekért igénybe veszi (pl. hűségnyilatkozattal), úgy az előfizetői szerződését csak akkor mondhatja fel az értesítéstől számított 15 napon belül, ha a módosítás az igénybe vett kedvezményeket érinti. Amennyiben az előfizető e feltételekkel mondja fel a Szolgáltatásra irányuló szerződést, úgy a UPC Magyarország Kft. nem követelheti a kedvezményeknek a felmondást követő időszakra eső összegét."

Kedves NSD!  Ez a passzus mindig is benne volt az ÁSZF- ben, vagy csak május 5 után került bele?

Szerkesztette: killa 2007. 06. 03. 11:06 -kor

#2614 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 11:04

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. jún. 3., vasárnap - 10:28

Azaz nem vesztette érvényét, hiszen a hűségnyilatkozat egyszeri- és havidíjkedvezményekre szól, amit ÁSzF módosítás nem érint.

Érdekes kerülőútra terelnek minket a dolgok.
Akkor jogilag nem érinti a kedvezményeimet, hogy egy magassabb összegért egy korlátozott szolgáltatást kapok, melyhez hűség nélkül is olcsóbban hozzájuthatnék akár ennél a szolgáltatónál is egy alacsonyabb csomagban....

Csodálatos a megfogalmazása a szerződésnek (látszik, hogy jogászra töbet költenek mint hálózatfejlesztésre) hiszen ha a kiemelt mondatot vesszük alapul akkor  nekem akkoris fizetnem kell a hűség ideje alatt a kedvezményes havidíjat, ha a szolgáltatás csak minimálértéken ketyeg, (mondjuk ez benne volt, de nem feltételeztem, hogy bevezetnek bejelentés nélküli korlátozást), illetve ha a szolgáltató a paramétereket kedve szerint átrendezi. (ez történt most)

Valamint van egy gyönyörű mellékzöngéje a dolognak: "Értesítéstől számított" hoppá... nem volt értesítés, ászf. módosítás, bejelentés, vagy akárcsak az ügyfélszolgálaton keresztüli hivatalos elismerés.

Ezekszerint erre nem biztosít bombabiztos védelmet az ászf, és az ügyvédek nem javasolták a dolog bárminemű kommunikálását.

Esküszöm, hogy befejezném a dolog boncolgatását, ha a hivatalosan ugyan el nem ismert probléma megoldására/megoldódására megbízható forrásból konkrét határidővel ígéretünk lenne.

maxt

#2615 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 11:07

Idézet: killa - Dátum: 2007. jún. 3., vasárnap - 11:57

Ez a passzus mindig is benne volt az ÁSZF- ben, vagy csak május 5 után került bele?

Én is a www.upc.hu-ról vettem az idézetet, de ha mégnézed az archív híreket, akkor itt láthatod, hogy már 2005-ben is így volt az ÁSzF módosítás bejelentve.

#2616 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 11:09

Idézet: maxt - Dátum: 2007. jún. 3., vasárnap - 12:04

Esküszöm, hogy befejezném a dolog boncolgatását, ha a hivatalosan ugyan el nem ismert probléma megoldására/megoldódására megbízható forrásból konkrét határidővel ígéretünk lenne.

...vagy mondjuk belekerülne az ÁSzF-be és indulhatna a kibeszélőshow.

#2617 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 11:11

Idézet: maxt - Dátum: 2007. jún. 3., vasárnap - 11:04

Érdekes kerülőútra terelnek minket a dolgok.
Akkor jogilag nem érinti a kedvezményeimet, hogy egy magassabb összegért egy korlátozott szolgáltatást kapok, melyhez hűség nélkül is olcsóbban hozzájuthatnék akár ennél a szolgáltatónál is egy alacsonyabb csomagban....

Csodálatos a megfogalmazása a szerződésnek (látszik, hogy jogászra töbet költenek mint hálózatfejlesztésre) hiszen ha a kiemelt mondatot vesszük alapul akkor  nekem akkoris fizetnem kell a hűség ideje alatt a kedvezményes havidíjat, ha a szolgáltatás csak minimálértéken ketyeg, (mondjuk ez benne volt, de nem feltételeztem, hogy bevezetnek bejelentés nélküli korlátozást), illetve ha a szolgáltató a paramétereket kedve szerint átrendezi. (ez történt most)

Valamint van egy gyönyörű mellékzöngéje a dolognak: "Értesítéstől számított" hoppá... nem volt értesítés, ászf. módosítás, bejelentés, vagy akárcsak az ügyfélszolgálaton keresztüli hivatalos elismerés.

Ezekszerint erre nem biztosít bombabiztos védelmet az ászf, és az ügyvédek nem javasolták a dolog bárminemű kommunikálását.

maxt

Sajnos jogilag igazuk van. Ha a havidíjat megemeli hűségidő alatt, vagy visszaköveteli a hűséghez járó cd romot, dvd játszót, stb, akkor felmondhatod a szerződést. Ez van. Üdv!

#2618 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 11:12

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. jún. 3., vasárnap - 11:07

Én is a www.upc.hu-ról vettem az idézetet, de ha mégnézed az archív híreket, akkor itt láthatod, hogy már 2005-ben is így volt az ÁSzF módosítás bejelentve.

Kösz a választ!

#2619 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 11:13

Idézet: maxt - Dátum: 2007. jún. 3., vasárnap - 11:23

Sajnos jelenleg (több ügyfélszolgálatos egybehangzó információja szerint) a korlátozásra azért van szükség, hogy a hálózat megfelelő működését biztosítani lehessen.
Állításuk szerint nincs kapacitásuk az ügyfelek kiszolgálására. (majd 1 órás körmondatos beszélgetés után volt hajlandó kinyögni)

De milyen megfelelő működésért? Ebben a pillanatban 3k-val csorog a torrent, de ha elkezdenék ftp-ről tölteni, akkor jönne 1m felett gondolom. Akkor itt hol van szükség ilyen mértékű korlátozásra?

A jogi dolgokkal, szerződéssel kapcsolatban nem tudom mit lehetne tenni. A garantált minimális sávszélesség nagyon kicsi. Bár a fenti érték alapján már ezt is támadni lehetne.

Egyébként meg amint mondtam, ennyi van az ÁSZF-ben "A szolgáltató hálózatának veszélyeztetése miatti korlátozás" résznél:
Kijelentik, hogy az "extrém használat" veszélyezteti a hálózatot és azt havi 250gb-ban definiálják.
Ezen kívül csak díjtartozás és tiltott internethasználat miatti korlátozásról van szó. Tudtommal egyik sem áll fenn.

Akkor pedig korlátozott használhatóságról van szó, ami hibának minősül.

Nagyon kezd felidegesíteni a dolog, pedig nem vagyok egy nagy letöltő. Életemben meg se közelítettem a limitet sem, amíg volt, de most napokat várhatok egy 100-200mb-os méretű cuccra is.

#2620 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 11:17

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. jún. 3., vasárnap - 11:09

...vagy mondjuk belekerülne az ÁSzF-be és indulhatna a kibeszélőshow.

Ettől óvjon minket a mindenség.
Egyébként ha bekerülne véletlenül, véleményem szerint elég alap egy szerződésbontásra, de majd még úgyis kellene futni egy kört jogban jobban elmélyedt ismerősöknél.

maxt

(és mi lesz azután? digitális tévé a konkurenciától, kisebb up az adsl-en... alternatíva akad bőven)
(és szerintem felesleges mégegyszer leírnom, hogy nem mint ipari letöltő morcoskodom, hanem mint20-30Gb-ot töltő, szerintem átlagos ügyfél)

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.