Hát csak az, hogy én szeretném használni a gépet arra amire én akarom ne a windows döntse el mire ad erőforrást. És igenis iszonyú idegesít az, hogy kerregteti a vinyót tökmind1 milyen prioritással. Superfetch-et meg nem kapcsoltam ki mivel azt sem tudom mi az. De most hogy így mondod lehet az tehet róla, hogy a 2 giga ramból nulla azaz 0 MB üres alapállapotban.
Nekem sajnos nem minden program megy vele.
media centert sosem használtam nem is fogom.
windows keresőt sem
minden hardver megy vele, asszem ez a minimum ami elvárható, ha nem lenne minden hardverhez driver hozzá fel sem teszem eleve.
Egyébként most megint sikerült qrvára felhúznia valamivel, akárhogy állítgattam nem engedte a file associations megváltoztatását, ami wmplayerhez volt rendelve az istennek sem rakta át winamphoz. Hiába próbáltam run as administrator ökörséget vagy bármit nem tette át m3u-ra mind a fos wmplayert hozta be. cp-ből sem engedte átrakni, ki volt szürkítve a jelölőnégyzet, nem lehetett levenni, hogy ne a wmplayer legyen a default program. Ha megpróbáltam hozzárendelni akkor meg csak a wmplayert dobta fel a listába, hogy ahhoz lehet hozzárendelni ezt a kiterjesztést. Browse-olni persze lehett volna, de anyja kínját, hát majd fogok én minden egyes kiterjeshez egyesével keresgélgetni a winampot, az amúgy is fos dialog boxjával hát fenéket. Rákerestem neten van e valami megoldás első találat: "windows media player cannot be uninstalled" Hát ez mégjobban felhúzott. Úgyhogy olyan f8-at kapott a wmplayer, hogy csak úgy füstölt. Persze vista rögtön hátast dobott, hogy nincs meg a program amivel meg akarja nyitni a fájlt. Viszont ettől csodák csodájára megjelent a hozzárendelhető programok listájában a winamp, és simán hozzá lehetett rendelni. De jól van vista, ha ő így akkor én is így ezután ha valamit baszakszik valamit letörlök belőle cserébe