Idézet: brd - Dátum: 2007. aug. 16., csütörtök - 23:38
Én azért írok így, mert így jelölöm az offtopic hozzászólást.
nettedd. van rá emoticon.
Én a minőségére gondoltam, mert arra a jobb kezemet teszem, hogy a legtöbb konzol controllere nem alkalmas olyan precíz irányításra FPS esetén, mint az egér.
emberek 100 millióinak elégséges. tudom te egy nagyon kifinomult ember vagy, mikorn pontossággal rajzolsz vonalakat szabadkézzel.
Az oké, hogy néhányban van, na de majdnem az összesben lenne? Én nem így láttam.
bellieve me, ezek a ficsorok adják el a nexgen videogame experience-et.
Aha. Fizessen a M$-nak pénzt egy (több) lelkes rajongó által készített kiegészítőért/grafikus csomagért/etc az, akinek két anyja van...
úgy látom haladunk. a total ignorance-ból eljutottál oda, hogy nem akarsz más munkájáért fizetni
Szeretem kézben tartani a dolgokat. Ne egy ki tudja milyen gondolkodású ember döntse már el helyettem, hogy hogyan akarok egy játékot kezelni. Lehet, sokaknak megfelel, ha megmondják, mit, mikor, hányszor nézhessen, hogyan szórakozzon (éljen az agy nélküli fogyasztó), de én nem ilyen vagyok.
először is olvass figyelmesen. van n darab preset, de csinálhacc sajátot. másrészt a játék fejlesztője lehet hogy tud valamit a játék optimális irányításáról. de mondtam, nincs kényszer, roll your own... másrészt te egyénieskedni akarsz tömegizlést kiszolgáló tömegtermékek esetén. kinda funny
Nem mindenkinek zárja ki a kettő egymást.

Egyébként a gépemben lévő alkatrészek még újkorukban (az alkatrészek többségét használtan vettem, vagy akkor, amikor már kifutó darabok kezdtek lenni) sem értek összesen annyi pénzt, amennyit emlegettél (mondjuk HDD-k, ODD nélkül, mert ezek, speciális helyzetemnek köszönhetően ingyen vannak). Az alaplapom pl. 2 éves már elmúlt, a CPU, több, mint 1 éves. A memóriát is csak azért cseréltem néhány hónapja, mert az emuzás miatt kell a memória; nekem munkaeszköz is a gép, nem csak játékra használom.
és ezen elis futnak a 2.5-3 éves játékok, a többi meg vagy nem, vagycsak súlyos kompromisszumok árán
De hogy legyen valami ontopic is: valakinek sikerült már eltüntetni a welcome screen-t (ami a login előtt látszódik)? Mert néhány helyen olvastam olyat is, hogy RTM (ha jól írták, ami letölthető volt a M$-től, egy ideig) verzió esetén nem működnek (ezzel próbálkozom egyelőre, bár lassan lejár a fél éves próbaidőszak).
irígylem a problémáidat. több gondod neis legyen az életben. én átlag 3-6 hetente loginolok egy gépre. ha nagyon idegesít, akkor meg hibernálj.