Idézet: Dolfer - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 23:34
Idézet
Ezek nem azok a képek, amiket tőled lehet várni

Sokkal szebb, élénkebb, kontrasztosabb képeket szoktál feltölteni, mutatni.
Sokkal mostohább körülményekkel is tetszetősebben bánsz!!
Nem állítom, hogy nem szép képek, de (és most ne tessék megharagudni

),
hozzád képest szinten aluliaknak érzem.
Természetesen sértődés nincs, köszönöm a kritikát.
Idézet
A 'narrow street II' pl szerintem erősen dől jobbra! Nem azt mondom, h nem jó a kép! Viszont sokkal könnyebben fogadnám, ha nem a te neved alatt futna.
Szerintem nem dől

A tűztorony teteje volt a mérce nekem, az egyenes... Valami meg mindenképpen ferde lesz, egyrészt a kis gép obija szépen torzít, másrészt perspektívatorzítást nem tudom itt kiküszöbölni.
Idézet
A 'View from the Fire tower' szintén jó... tipikus nézelődő túrista (barátnőd?!)... Ha nem ő, akkor kicsit zavaró, ha ő, akkor nagyon zavaró, hogy kifelé néz a képből. És ez is dől

(igen tudom, fikázni könnyű, csináljam jobban)
Itt sem érzem, hogy dőlne

Van a gépen egy segédlet amit állandóan bekapcsolva használok mindig valamilyen támpontot keresek, a tornyok itt is egyenesek imho. A barátnőm meg szándékosan néz kifelé, nekem így tetszik, sokkal beszédesebb a kép így szerintem.
Idézet
A 'View from the Fire tower II' az tök jó! Semmi extra, szép és jó kép, kissé harsány fényekkel, dehát gondolom nem szobroztál 3 napig a toronyban, hogy kivárd a szép/jó fényeket!
Hát nem
Idézet
Összeségében, útifotóknak tök jók! Látszik rajtuk, hogy fogtál már gépet a kezdben! Viszont a bevezetőt tartom !!!
A cél ez volt

Ráadásul barátnővel sétálgatva nehezebb jó képet csinálni, mintha csak ezzel foglalkozik az ember. Rövidesen lesznek horvát képek is, ott is kérnék majd kemény kritikát