Idézet: Capri - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 0:23
2. Nincs TVm. Feltételezni azt, hogy mindenki a TVből nyeri a tudást pedig elé nagy öngól lehet a BKV számára.
3. Ezt most nem értem

Akkor ennyi erővel egy utast sem zavarhatnának a hajléktalanok, hiszen nem az utasok fizetik az üzemeltetést? (Pedig igenis az utasok fizetik, tehát pénzbe kerül nekem is....)
6. Mondj inkább te egy olyat, ami nem illeti meg. A szolgáltatás igénybevételén és a hozzá kapcsolódó dolgokon kívül
Koppenhágában első ajtónál felszállós rendszer van, és működik. Mondjuk ott nincs akkora tömeg hiszen van alternatívája a tömegközlekedésnek (Autó parkolóházba+bicaj). A metrójukban pedig nincs kapu,
viszont keresés nélkül is találsz olyan helyet ahol jegyet válthatsz. Az ellenőrök meg tudnak angolul és segítőkészek... (Pedig ott sem ez a ranglétra csúcsa)
Ezeket csak azért írom, hogy hidd el a jelenlegi helyzet legnagyobbrészben a BKV hibájából fakad... Átgondolatlanság, lehetetlen szervezeti felépítés, döntésképtelenség stb stb.
(Ha jól emlékszem, pontosan
2 évvel ezelőttre ígérték biztosra, hogy beléptetőkapuk lesznek a kisföldalattin kísérleti jelleggel, és hacsak nem tökéletesen hús-vér embereknek álcázott beléptetőkapukat telepítettek mindegyik megállóhoz, ez sem valósult meg. Akkor gondolhatod, hogy máshol mikorra lesznek kapuk

)
6. Tudod, van itt egy olyan ősi ERKÖLCSI (mond még valamit ez a szó egyáltalán) tanítás, hogy aki nem dolgozik, az ne is egyék. Mondhatom máshogy is, nincs szükség herékre, akik csak máso knyakán élősködnek.
Nem próbáltad még, hogy beülsz egy taxiba egy már benne ülő utas mellé és azt mondod, hogy menjetek csak nyugodtan tovább, neked jó lesz az az úti cél, ahová ő, a fizető utas megy és mivel úgyis ki kell fizetnie neki az utat, neked ingyen lesz. Avagy idáig még senki nem jutott az erkölcsi züllésben? Vajon csak idő kérdése?
Na de tényleg, miért ne lehetne beülni mondjuk a pirosnál egy ilyen taxiba? Jogod van hozzá nem? Hiszen az autó megy, benzin gyakorlatilag ugyanannyi fogy ha 1 utassal megy vagy ha te is benne vagy. Hát akkor mi tart vissza?
Hagyjuk a nyugatot. Náluk már akkor demokrácia és egymásra figyelés volt, amikor nálunk épp készültünk a legsötétebb kommunizmust felépíteni...
Hiába, hogy papíron már változás volt, már szép kék színű zászlonk is van, a fejekben az átállás nem akaródzik menni...
Ne tessék nekem mondani, hogy itthon nem lehet találni helyet, ahol jegyet lehet venni!!!!! Kétségtelen, hogy egy dolog kell hozzá, akarni kell!
Mibő llehetne nagy fejlesztéseket végrehajtani? Az állami/fővárosi támogatás nem tud emelkedni, sőt, az utasbevétel pedig a rengeteg bliccelő miatt csökken. Így most az van, hogy nekem, becsületesnek azért kell többet fizetnem 1 db menetjegyért, hogy kompenzálják ezáltal a rengeteg bliccelő utazását...
És valamiből a (jogosan) zsaroló (sztrájkoló) dolgozóknak is ki kell szúrni a szemét némi kis alamizsnával.
Szerkesztette: *Macika* 2008. 01. 13. 00:54 -kor