HWSW Informatikai Kerekasztal: A tömegközlekedés gyönyörei IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A tömegközlekedés gyönyörei IV. Értékeld a témát: -----

#2441 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 13. 09:22

Idézet: *Macika* - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 1:47

Szerintem egy két általánost végzett ember képes megállapítani, hogy egy humanoidnak van-e utazásra jogosító valamije a birtokában.

Mint ahogy két általános is elegendő lenne ahhoz, hogy megtanulják, az ellenőrzés közben mihez van joguk és mihez nincs. De ezt a képzést vagy nem kapták meg, vagy nem alkalmazzák a gyakorlatban. A felelős mindkét esetben a BKV.

#2442 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 09:48

Idézet: *Macika* - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 0:52

1 Tudod, van itt egy olyan ősi ERKÖLCSI (mond még valamit ez a szó egyáltalán) tanítás, hogy aki nem dolgozik, az ne is egyék.

2 Miből lehetne nagy fejlesztéseket végrehajtani? Az állami/fővárosi támogatás nem tud emelkedni, sőt, az utasbevétel pedig a rengeteg bliccelő miatt csökken. Így most az van, hogy nekem, becsületesnek azért kell többet fizetnem 1 db menetjegyért, hogy kompenzálják ezáltal a rengeteg bliccelő utazását...

1. Hol élsz te? Erkölcsről ebben az országban ne beszéljél nekem, mert begurulok. Miért van az, hogy állandóan mindenki erkölcsről kezd el papolni, amikor a kisemeberek rossz fát tesznek a tűzre (nem vesznek jegyet). De akkor az erkölcs szóba se kerül amikor 600 milliókat / 30 milliókat stb. lovasítanak meg a nagyok.

Arról nem is beszélve, hogy tudtommal az országgyűlési képviselők ingyen kapják a bérletet, amiért nekem fizetni kell, nem keveset. Holott az ő fizujuk alapaesetben kb. 3-4-szer annyi, mint az enyém. Tudom, demagóg vagyok, nem kell a fejemhez vágni. De a tény az akkor is tény.

2. Mindenre lehet forrásokat találni, csak keresni kell. Itt a fő kérdés az, hogy akarják-e vagy sem. Ha akarnák akkor biztosan meg tudnák csinálni. Az a baj, hogy nem is akarják.

#2443 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 13:00

Idézet: *Macika* - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 1:11

3. Megtennék??? Nem értem, miért a feltételes mód? Most vagy olvastad valahol és hangulatot akarsz kelteni, vagy dobtak már ki téged és akkor megtörténtként írnád.

5. www.bkv.hu éves beszámolók....

3. Mégegyszer nézd meg a videót, értelmezd amit irtam.

5. Hahaha, valami hitelesebbet.

#2444 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 13:07

Idézet: *Macika* - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 1:52

Mibő llehetne nagy fejlesztéseket végrehajtani? Az állami/fővárosi támogatás nem tud emelkedni, sőt, az utasbevétel pedig a rengeteg bliccelő miatt csökken. Így most az van, hogy nekem, becsületesnek azért kell többet fizetnem 1 db menetjegyért, hogy kompenzálják ezáltal a rengeteg bliccelő utazását...
És valamiből a (jogosan) zsaroló (sztrájkoló) dolgozóknak is ki kell szúrni a szemét némi kis alamizsnával.

Oldják meg, ez a dolguk, ezért kapják a millás prémiumokat. Lehúzni az utast azzal az indokkal, hogy majd ebből fejlesztünk olyan dolog, mint a tandíj bevezetése azért, hogy fejlesszünk. Valamit le kéne tenni az asztalra és utána lehet követelőzni. De így kib. nem, mert csak elfolyik a pénz.

Miért csökken a jegybevétel? Mert drága, ugyanez a helyzet a feketemunkával is. Elég értelmes vagy, hogy magad is észrevedd a párhuzamot.

#2445 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 17:59

1, Mondhatom máshogy is, nincs szükség herékre, akik csak máso knyakán élősködnek.
-------------------------------------
2,Na de tényleg, miért ne lehetne beülni mondjuk a pirosnál egy ilyen taxiba? Jogod van hozzá nem? Hiszen az autó megy, benzin gyakorlatilag ugyanannyi fogy ha 1 utassal megy vagy ha te is benne vagy. Hát akkor mi tart vissza?
-------------------
3, Az állami/fővárosi támogatás nem tud emelkedni, sőt, az utasbevétel pedig a rengeteg bliccelő miatt csökken. Így most az van, hogy nekem, becsületesnek azért kell többet fizetnem 1 db menetjegyért, hogy kompenzálják ezáltal a rengeteg bliccelő utazását...
És valamiből a (jogosan) zsaroló (sztrájkoló) dolgozóknak is ki kell szúrni a szemét némi kis alamizsnával.

1,oké kezdjük a takaritástaz összes politikussal,pont rájuk illenek a amit mondtál :D
-----------
2,azt azé te is érzed hogy demagógia amit mondasz.Ez kb ugyanazzal lenne
egyenértékü ha teszem azt én meg azt mondanám,hogy csak a Mostani vezetők hibáznak.
------
3,és elérkeztünk Bliccelés kérdéséhez.Előre bocsátom ad1 az elöbb emlitett videonak pont nem ez volt a lényege,ad2 igen, aki nem fizet annak pót díjat kell fizetni.

Nade.S itt jön ami engem zavar,te tényleg azt hiszed hogy a csakbliccelők miatt emelnek orrbaszájba?
Múlt évben,ugye realitve rekord bevétele volt a bkvnak a szigoritások miatt,és?Emeltek ugyanugy,vhogy nemhalottam sehol,hogy miután egy csomoanvettek jegyet bérletet,nem emelünk annyival amennyire elsőre akartunk.
A vezetőknek hidd el nagyon jól jönnek a bliccelők még így is,olyan könnyen lehet lenyelni a pénzeket hogy ihaj..egyszerüen azt kell mondani,azért nincs mert a rohadt bliccelők,miatt nem és kész.
Mondjuk szvsz erre is tojnak,és baromira nem törödnek még a látszattal sem.De reménykedek hátha,legalább... :D
S sokan egyből benyelik,oks te még megnézted a bkvéves beszámoloját is,ez derék (én azt sem tudtam hogy ien kinn van)szóval,sokan egyből ugyanazt kezdik el mondani,mert ez a legegyszerübb,így nem kell arra gondolni ugyankérem,tök egyszerü a szitu,sok a bliccelő a midenkori vezetés zsebbe dolgozik,ugyanolyan korruptak mint más iparágakban 17 éve+ a tömegközlekedés sehol sem nyereséges (általánosságban)

Újfent kihangsulyozom tisztelet a kivételnek,és olyanok is vannak :respect: ,mert ha nem igy lenne még nagyobb sz*rban lennénk.

Egyébként mi van azzal ha egy házaspár aki,minketten minimálbéren vannak,és nem Tudják megvenni a bérletet,főleg miután most ha jól tudom 8 rugó körul van.Főleg ha gyerek is van......?
Kispesten laknak és teszem azt 3x átszállásal jutnak ell a munkahelyükhöz..

:)

#2446 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 19:28

Idézet: thomasfox - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 18:59

Egyébként mi van azzal ha egy házaspár aki,minketten minimálbéren vannak,és nem Tudják megvenni a bérletet,főleg miután most ha jól tudom 8 rugó körul van.Főleg ha gyerek is van......?
Kispesten laknak és teszem azt 3x átszállásal jutnak ell a munkahelyükhöz..

Erre csak egy viccnek a végét irom le:
..... : Magyarországon 60e Ft-t keresnek az emberek, 90e Ft-ból meg lehet élni, az államot nem érdekli hogyan teremtik elő a maradék 30e Ft-t.

#2447 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 21:01

Jutott pár nap villamossal és gyalog Amsterdam belvárosában.
Van ICS-szerű, és Combino (egyoldalas) villamosuk is. mindegyiken van kalauzpult, ahogy nálunk 30 évvel ezelőtt.
1,60€ a jegy, de egy órán keresztül érvényes a zónahatáron belül. (Emberi nyelven nincs rajta felirat, ebben azért előbbre vagyunk) Egyszer sem tudtunk napijegyet venni a kalauzoknál, akik értettek/beszéltek angolul (nem, kor, bőrszín mindegy) kivétel nélkül.
Felszállás az első, és a kalauzos ajtónál. Állítólag vannak ellenőrök is. Lehet, hogy láttunk egy bliccelni akarót, de a villamosvezető felszólítására futott a kalauzhoz.
A megállókat nem magasították fel a Combinók padlószintjéhez, a babakocsit könnyedén felrakták az anyukák. A rokikocsihoz a rámpát a kalauz ereszti le.
A megállók közepe táján van olyasmi váró, mint a körúton, de hogy hol lesz a villamos eleje, és hol a kalauzos ajtó, az lutri. Dupla megállóban két villamos is elfér, ha nem veszed észre, hogy a tied a második, akkor lemaradsz róla. 8 napon keresztül a megállóban kiírt, vagy a visszaszámlálón jelzett időpontban a villamos a megállóban volt. Egy alkalommal viszont bő 5 percet késett (eső, este 9 elmúlt), a helyi lakosok megrőkönyödésére.
Láttam kb 500 méter hosszú füvesített pályaszakaszt is.

:offtopic:
Ami nem a topichoz tartozik.
Van a kereszteződésbe beragadó Golfos, és prémiummárkás. Van elakadásjelzős prémiummárkás.
Vannak a biciklisek. Az egy külön állatfaj. Mennek a maguk 20-30-ával, és nem ismernek gátat.
Ha gyalog vagy, és épp átmész a bringaúton, akkor ugorj. Ha kocsival, akkor fékezz. A piros nem nagyon akadály, még a villamos előt is átvágnak. Amilyen biciklikkel járnak, az egy külön történet.
Nálunk autóroncsok rombolják a városképet, ott a bringák. Volt olyan bringatároló, hol az ott lévő 5 bicaj mindegyike használhatatlan volt. Ami "csak" rozsdás, azzal még közlekednek.
Szerintem az amszterdami nőket nem lehet megerőszakolni. Ez nem a piroslámpás negyed (a pár nap alatt ott hallottunk magyar szót  :D  ) miatt, hanem a lapos gumiknak köszönhető. Gondolom, olyan combizmuk lehet, amit egy "Leg-Master" sem képes létrehozni.

Láttam "forgalmi dugót" is. Délelőtt 10 örül feltorlódott úgy 15 autó egy lámpánál. De aztán elmúlt.
Amikor az autó használati tárgy, és nem (csak) presztízs.
Nissan Navara rakterén festőlétrák, Rexton tetején alulétrák, VW Transporterből (bőrüléses, sötétített utastérüvegű eléggé luxuskivetűnek ható) a hátsó ajtón összeszerelhető állványt rámoltak ki a melósok.
Mert ugyan igen drága (a mi pénztárcánkhoz) a parkolás, az iparosok ott is viszik valamivel az árut.

Szilveszter után egy héttel még mindig a petárdák, rakéták, szerpentinek, törött üvegek között kellett pár helyen a járdát megkeresni.
Lehet, hogy csak a helyi FKFV volt előrelátó, és megvárták a karácsonyfa kidobást is. Azok csak 5-6 napig foglalták a helyet a járdán. Egyik hajnalban egy hölgy(?) szó szerint értelmezte a kidobást, mert a 3.-ról egyszerűen kib@szta az ablakból, igaz, élete párje lentről koordinálta az eseményt, és odébbhúzta a földet ért fenyőt. Aztán kiborította a hozzá tartozó vizesbödönt is, kishíján az úrra.
Tegyük hozzá, hogy a fakidobást meg lehet érteni. Keskeny, erősen emelkedő lépcsők visznek az emeletekre. (Költözés az ablakokon keresztül, a tető alatti horog segítségével.)
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#2448 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 22:01

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 13:07

Oldják meg, ez a dolguk, ezért kapják a millás prémiumokat. Lehúzni az utast azzal az indokkal, hogy majd ebből fejlesztünk olyan dolog, mint a tandíj bevezetése azért, hogy fejlesszünk. Valamit le kéne tenni az asztalra és utána lehet követelőzni. De így kib. nem, mert csak elfolyik a pénz.

Miért csökken a jegybevétel? Mert drága, ugyanez a helyzet a feketemunkával is. Elég értelmes vagy, hogy magad is észrevedd a párhuzamot.

Jól értem?
Lehúzni = jegyet vetetni vele, ha igénybe veszi a szolgáltatást?????

Ha igen, el vagy tévedve, de rendesen...
Gondolkoztál már ma?

#2449 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 22:03

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 13:07

Valamit le kéne tenni az asztalra és utána lehet követelőzni. De így kib. nem, mert csak elfolyik a pénz.

:up:

Tudod, van itt egy olyan ősi ERKÖLCSI (mond még valamit ez a szó egyáltalán) tanítás, hogy aki nem dolgozik, az ne is egyék.

Ez a mondat mintha igaz lenne a BKV-re és az összes dolgozojára is, nem?  :think:
Legalábbis én ezt látom a saját munkahelyemen.
-Ha szarul végzem a munkám - ügyfelekkel bunkó vagyok, mint pl. az ellenőr (mert ha van bérlet, ha nincs, sokszor így is azok), akkor kipenderítenek pillanatok alatt. Miért? Mert ügyfelekből élünk, mint ők.
-Ha nálunk a programozó készit szart, akkor őt rúgják ki, mert nem lehet eladni a szolgáltatást. Akárcsak pl egy járatritkított, 5 átszállásos szar szolgáltatást.
-Ha pedig minden jó, de a sales nem tudja eladni, az szintén a cég hibája... épp mikor nincs új bérlet decemberben és jan. 2-án lejár a kisebb vagyonért megvett éves bérletem.

Ja, hogy a bliccelők miatt van az egész!? Mennyi is az arányuk? 10-15%? Vagy megvan az 25% is, ahogy a BKV állítja? És mi van a többiekkel? A maradék legalább 75%-kal, akinek a szemét ilyen "ellenszolgáltatással" szúrják ki... pedig fizettek. (80-90e egy éves bérlet. Szerinted hányszor jutott eszembe az ára mikor a 78-as buszra ÁTLAG (éves szinten) 10-11 percet várok, úgy, hogy 6-7 van kiírva. Pedig ilyen időtávon már működnie kéne a valószínűségszámításnak is. Egyébként a rekordom 29 perc, de többször volt 20 perc feletti várakozás... ja és nem hídfoglalásoknál, meg hasonló extra időszakban)

És marad a mutogatás az ügyfélre. Tökéletesen elhibázott dolog. Ők a szolgáltatók, az ő felelősségük gyakorlatilag minden:
-Legyen jó szolgáltatás (gyors, pontos, tiszta, stb), hogy átüljenek az autókból, akkor lesz kihasználtság.
-Legyen bérlet időben a pénztárakban és akkor 2 óra sorbanállás helyett talán nem bliccel végig 2-3 napot az ember...
-Legyen értelmes tarifarendszer, hogy máskor se "érje meg" bliccelni.
-Ha pár embernek még így is "megéri", akkor az ő dolguk kiszűrni. Beléptetővel, stb... hogy ők is meggondolják magukat!

Ezt hiába akarják ránk kenni. Nem a mi dolgunk egyik sem. A bankban biztonsági őr és páncélszekrény van, nem a betévedők erkölcsére alapoznak. De nem csak bankban, hanem bármelyik boltban is... A szoftvercégek is inkább másolásvédelmet használnak... millió példa...
MINDEN így működik!

Ezeknek a működési feltételeknek a biztosítása náluk is A szolgáltatás szerves része. Ezt nem fogja fel sem a MÁV, sem a BKV (meg amúgy ez szinte mindenre igaz Magyarországon, csak náluk bicskanyitogató a nagy állami pénzek elúszásakor). Hogy szolgáltatnak és ügyfelekből élnek! Ez nem szívesség, amit hajlongva meg kéne köszönnünk a jegyáron felül, bármit is kapunk. Jelenleg pedig ez a hozzáállás látszik minden mozdulatukból.

Szerkesztette: vipisrac 2008. 01. 13. 22:07 -kor

#2450 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 22:04

Valóban, mi van azokkal, akik tényleg nem tudják a bérletet megvenni? :think:

#2451 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 22:08

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 22:04

Szvsz legkevésbé a BKV dolga... állami feladat.

#2452 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 01. 13. 22:16

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 22:04

De sok doboz cigire meg fussa?
Make love not Wor.

#2453 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 01. 13. 22:18

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 21:01

Jutott pár nap villamossal és gyalog Amsterdam belvárosában.
Van ICS-szerű, és Combino (egyoldalas) villamosuk is.

Meg van olyan, ahol a közepe magasabb, mint az eleje, meg a vége.
Make love not Wor.

#2454 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 22:19

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 22:16

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2455 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 22:22

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 22:16

Nem, arra sem. Sajnos ismer(t)em ilyet.

Úgy értem a "mi van vele" kérdést, hogy mennyire ítéljük el? :think:

#2456 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 22:25

Idézet: thomasfox - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 17:59

Nade.S itt jön ami engem zavar,te tényleg azt hiszed hogy a csakbliccelők miatt emelnek orrbaszájba?
Múlt évben,ugye realitve rekord bevétele volt a bkvnak a szigoritások miatt,és?Emeltek ugyanugy,vhogy nemhalottam sehol,hogy miután egy csomoanvettek jegyet bérletet,nem emelünk annyival amennyire elsőre akartunk.

Akkor nem ugyanarró la BKV-ről beszélünk.

Én arról a BKV-ről beszélek, amelyik a 7-es buszt üzemelteti, mivel azon a viszonylaton szoktam járni, nem sűrűn, hetente 4-5 alkalommal.
Az utasok kb. 2/3-a előkészített jeggyel utazik, amit akkor lyukaszt ki, ha feltűnnek az ellenőrök. Jó múltkor alig bírtam ki mosoly nélkül, ami csattogás és dallam-csipogás hallatszott, amikor a jármű két végében feltűntek a BKV emberei. 3 emberből kettő rohant lyukasztani.
Szigorítás? Rekord bevétel?
Érdekes, hogy én nem hallottam erről. Igaz, a Metron naponta többször is folyamatosan dolgoztak az ellenőrök, de felszíni közlekedésnél gyakorlatilag nem változott semmi.
Több szájból is hallottam, hogy 'nem megyek metróval, mert ott ellenőriznek a köcsögök'...
Szerintem mérhetően csökkent a Metro forgalma a szigorított ellenőrzések bevezetése óta.

Igaz, NINCS VITA, hogy a menetjegyek rohadt drágák lettek, SOKKAL komolyabban megfizetett dolgozóknak (nem mintha ez nem lenne közömbös, a benzin is, az áram is, a gáz és az új autók is és még sorolhatnám, mint ugyanannyiba kerül nekünk is, mint nekik) alig drágábban adják az 1 órára érvényes jegyet. 1 órára és nem 2-3 megállóra!!!
Gondolkoztál már ma?

#2457 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 22:28

Idézet: *Macika* - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 23:01

Jól értem?
Lehúzni = jegyet vetetni vele, ha igénybe veszi a szolgáltatást?????

Ha igen, el vagy tévedve, de rendesen...

Lehúzni=jegyet vetetni egy béka segge alatti szolgáltatásért.
Ez ugyanaz amikor tandíjat szedni 0 oktatásért.

#2458 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 22:32

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 23:22

Úgy értem a "mi van vele" kérdést, hogy mennyire ítéljük el? :think:

Én egyáltalán nem itélem el.

#2459 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 22:33

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 22:28

Lehúzni=jegyet vetetni egy béka segge alatti szolgáltatásért.
Ez ugyanaz amikor tandíjat szedni 0 oktatásért.

Definiálnád nekem a béka segge alatti szolgáltatást?
Gondolkoztál már ma?

#2460 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 22:36

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 22:03

Ez a mondat mintha igaz lenne a BKV-re [...]

Még az jutott az eszembe arról, hogy a Bkv mindent az utasokra ken, hogy pl, ha én a munkahelyemen elb@szok valamit akkor ha elkezdem magyarázgatni, hogy ezért vagy azért, vagy ez vagy az a hibás, akkor biztos lehetek abban, hogy a várható jutalmam kevesebb lesz, mintha csak azt mondom, hogy: "Főnök, ezt elqrtam!" Ez volt az első dolog, amit a melóhelyen megtanultam. Szerintem ezt országos szinten is be kéne vezetni.

Ha valaki hibázik akkor ismerje el és törekedjen arra, hogy kijavítsa azt. És ne az legyen, hogy jól megmagyarázza, mert az senkit sem érdekel. Érdekel itt valakit, hogy miért állt akkora sor év elején a jegypénztáraknál? Engem nem, gondolom senkit sem. Fogadni mernék, ha ebben az országban az emberek a magyarázkodás helyett a hibájuk kijavítására koncentrálnának akkor nem itt tartanánk. Sajnos mindenki magyarázgat a legfelsőbb szinttől lefelé mindenki. Pedig senkit sem érdekel.

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.