Idézet: Zwiebi - Dátum: 2007. ápr. 23., hétfő - 18:25
valamikor 3,5 - 4 eve vasaroltam memoriat es kivancsisagbol megneztem, mit arulnak brand markanev alatt. Hat nem TMD-50D chipes TwinMos-ok voltak? Mivel igencsak kellemes aron dobtak oket utanam, gyorsan be is vasaroltam belole.
-A Twinmos-nak nincsen félvezetőgyára.
-A Brand memóriákon is márkás, minőségi alkatrészek vannak, mivel gagyi gyártó nincsen a területen jelen, maximum az ostya széléről szedik össze az olcsóbb OEM felé kiszórt dolgokat, de ez sem törvényszerű, hiszen pl. a Samsung eladásainak nagyobb részét ezek a mindenfelé, dzsunkától Twinmos-ig eladott IC-k teszik ki, itt aztán van minden
-Az IC-re írt típus így semmi rokonságot nem mutat a panel gyártójával és tervezőjével, valamint az SPD-t programozó emberkékkel, márpedig a modulokat itt lehet elszúrni komolyan. Az ostya széléről származó IC-kkel általában csak annyi a "gond", hogy nem nagyon tuningolhatóak (a ráírt sebességet tudják, statisztikai válogatás van, mint a CPU-k esetében), tehát a meghibásodások ezeken az olcsó modulokon többnyire nem a rajtuk lévő IC-k minőségéből fakadnak.

Súgó
A téma zárva.