Idézet: EV6 - Dátum: 2007. máj. 19., szombat - 10:25
Bővebben? Nem igazán tudok semmit erről a márkáról, csak annyit, hogy tesztekben általában dícsérni szokták és az InFocus közelébe helyezik minőségileg. Szóval miben lehet jobb, mint a kérdéses Acer? Ugyanaz a DarkChip2 van benne, ugyanúgy 4×7 színtárcsa, viszont állítható írisz és így 4000:1 kontraszt. Ez utóbbi a gyakorlatban ér valamit, használható, vagy olyan parasztvakítás, mint az Samsung LCD-k dinamikus kontrasztja?
fene tudja, egy acert láttam működés közben eddig (meg nem mondom már milyen típus és lehet nem is dlp-s volt), annak talán az optikánál lehetett valami gondja, mert volt egy folt benne, ami "világított" (mintha rosszul szórta volna a fényt, azaz nagy mértékű sötét felületen volt egy rész, ahol nagyon haloványan látszott, h az nem elég sötét és vmiért a vetítési felület fölé is "kiverődött" pár helyen foltokban, ez már jobban látszott, észrevehető volt, de nem zavaró. bocsánat a pongyola fogalmazásért, de baromira nem értek hozzá, szóval ha vkinek több ismerete van arról mi okozhat ilyet, az ne tartsa magában. nem volt zavaró, és garban is letojták kapásból, mikor a tulaj rákérdezett. zsírúj volt, occsó és ha csak ennyi gyíkja lenne annyi pézért egy hd-s projinak akkor simán együtt lehet élni vele, de ha már csak 40 ropi a különbség, akkor inkább az optoma. arról vannak tesztek, én spec láttam is működés közben, alapbeállításokkal is szép volt, igaz a tulaja zsonglőrködött egy keveset hozzá a vga-n. az acer azért nem egy akkora márka és sajna azért ez a minőségen is lehet h meglátszik.
Szerkesztette: avman 2007. 05. 19. 15:52 -kor
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.