HWSW Informatikai Kerekasztal: Plazma vagy Projektor - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Plazma vagy Projektor segítsetek dönteni :)

#501 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 12. 18. 17:56

http://www.briver.hu/termekek/szorakoztato...f8a109ca5e7fe61
maszkoltam, de köszönhetően a gányolással felérő munkámnak, a felhasznált olcsó alapanyagnak és a félperzsa cicckányoknak, akik a kegyelemancsozást adták meg a gravitáció és a használat útján lelogóvá vált dolgoknak, nem véletlenül szerepel a szóban a múltidőjeleté...

Szerkesztette: avman 2007. 12. 18. 18:01 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#502 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 19. 15:36

Idézet: avman - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 18:56

http://www.briver.hu/termekek/szorakoztato...f8a109ca5e7fe61
maszkoltam, de köszönhetően a gányolással felérő munkámnak, a felhasznált olcsó alapanyagnak és a félperzsa cicckányoknak, akik a kegyelemancsozást adták meg a gravitáció és a használat útján lelogóvá vált dolgoknak, nem véletlenül szerepel a szóban a múltidőjeleté...

Arra lennék kíváncsi, hogy hullámosodik-e valamilyen szinten, mert csak ezért tervezem lecserélni az Ikeás rolómat, de ha ezek is hullámosak, akkor inkább lecserélem a lakást. :)
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#503 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 19. 15:37

nem tudja valaki, annak a hibajelenségnek mi a neve, és mire vezethető vissza, amikor a vetített képen világosabb foltok vannak? tehát benyomsz egy töksötét, fekete képet és látható, h nem homogén, hanem itt-ott, foltokban "világosabb" a képe, mintha rosszul szóródna a fény.

Idézet

Arra lennék kíváncsi, hogy hullámosodik-e valamilyen szinten, mert csak ezért tervezem lecserélni az Ikeás rolómat, de ha ezek is hullámosak, akkor inkább lecserélem a lakást.

hullámosodik, de nem vészes. fejben már összraktam egy tökegyszerű vászonfeszítőt, amit pár perc alatt rá lehet tenni, csak körbe kéne másznom anyagért meg összeütnöm. az anyagvadászat lesz érdekes, mert kb. annyira primitív dolgokra lesz szükségem, amit a cocializmusban láttam utoljára.

Szerkesztette: avman 2007. 12. 19. 15:39 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#504 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 19. 16:48

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#505 Felhasználó inaktív   SimonTower 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 19. 18:40

Na sziasztok.Ma lefutottam a körömet, itthon a projektor:

Viewsonic PJ503D (800*600, 1500Lumen, 2000:1) 99.900ft

Mivel karácsonyra lesz, gépre még nem kötöttem, csak üresen bekapcsoltam, hogy működik-e. Azt mondtátok,hogy a prezis proji fényereje túl nagy lesz, de azzal nem számoltatok, hogy ez prezis létére "csak" 1500Lumen-es, és eco módban tovább csökkenthető. 2-2,5 méteres képátlót tudtam rögtönözni, így pontosan megfelelt a fényerő eco-ban, kontrasztban meg SOKKAL kevesebbet vártam. A gép halk(ecoban 27db). Kicsi, csendes, itthonra tökéletes lesz. Ezért az árért bőven megéri, elsőre semmi negatívumot nem tudtam rá mondani. 24-e után még jelentkezem, ha ténylegesen ki lesz próbálva filmekkel.

#506 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 19. 18:56

Idézet: avman - Dátum: 2007. dec. 19., szerda - 17:48

Szerintem ez por vagy kosz valahol a lencserendszerben.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#507 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 19. 19:02

nektek mennyire látszik? mert a notimon kiválóan látható, elkülönül a vetített kép a környezettől, háttértől és azon belül is jól látszik az, ami a valóságban, de megnéztem egy crt-n, meg egy másik notin, ott alig lehetett kivenni...
itt van egy adag, h mennyire is zavaró:
pakk
jól fel kell tolni a kontrasztot meg a brightnesst-
benq és szervize  :down:

Szerkesztette: avman 2007. 12. 19. 19:04 -kor

#508 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 19. 19:08

Na, megvan a szajré: Pana TH37PV70 lett belőle. Még nem üzemeltem be, eljön annak is az ideje. Ha lesz tapasztalat, kéretlenül is beszámolok róla.

Utólag is köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólásokat!

#509 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 19. 19:55

Idézet: avman - Dátum: 2007. dec. 19., szerda - 20:02

nektek mennyire látszik? mert a notimon kiválóan látható, elkülönül a vetített kép a környezettől, háttértől és azon belül is jól látszik az, ami a valóságban, de megnéztem egy crt-n, meg egy másik notin, ott alig lehetett kivenni...
itt van egy adag, h mennyire is zavaró:
pakk
jól fel kell tolni a kontrasztot meg a brightnesst-
benq és szervize  :down:

Nálam teljesen jól látszik, halvány kékesen derengő háttér, rajta világosabb ufók, kb. 6 db, meg egy éles pötty, ami mintha pixelhiba lenne.

Frontlencse nem retkes?

Vidd vissza.
(Már úgyis jóban vagytok :) )

Szerkesztette: EV6 2007. 12. 19. 19:57 -kor

#510 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 19. 19:56

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. dec. 19., szerda - 20:08

Na, megvan a szajré: Pana TH37PV70 lett belőle. Még nem üzemeltem be, eljön annak is az ideje. Ha lesz tapasztalat, kéretlenül is beszámolok róla.

Utólag is köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólásokat!

Szívesen, de úgy látszik hiába volt, mert mégis 37-est vettél...  :)

Beégésre vigyázz nagyon.

Szerkesztette: EV6 2007. 12. 19. 20:02 -kor

#511 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 19. 20:04

Idézet: EV6 - Dátum: 2007. dec. 19., szerda - 19:55

mintha pixelhiba lenne.

a rusnya fényképezőgépem lesz az. az ilyen garis? megnézem gyorsan a jótállási jegyet, mikor jár le :DDD

Idézet

Frontlencse nem retkes?

de nem ám. nem tom mivel pucolták le, de csillig-villog és még a port is taszíccsa. én sohasem tudtam így lepuceválni.

Idézet

Vidd vissza.

az lesz. vagy vmi hasonló. vagy bemegyek bevizsgáltatom, fizetek de otthagyom vagy plombáltatom, oszt elállok végleg, oszt perelek. mert ez így élvezhetetlen. senkire nem vagyok hajlandó, még a teszveszen sem rásózni. nemhogy itt.
szíjjehasít az ideg. komolyan.

Szerkesztette: avman 2007. 12. 19. 20:08 -kor

#512 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 19. 22:03

Én még annyit kipróbálmék, hogy kiszedém azt az új lámpát és óvatosan beporszívóznék/befújnék a lámpaaknába, ha tényleg csak arrafelé piszkáltak, akkor ott kell legyen a kosz.

#513 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 19. 22:36

Idézet: EV6 - Dátum: 2007. dec. 19., szerda - 19:56

Szívesen, de úgy látszik hiába volt, mert mégis 37-est vettél...  :)

Beégésre vigyázz nagyon.

Ne tudd meg, hogy áldottam magam, hogy csak 37-es lett belőle. :D Ez is alig fér el, piszok nagy a nappalihoz képest. Majd csinálok fényképet, hogy mekkora helyet foglal. A 42-es tuti, hogy ormótlan lett volna. ;)

Egyébként klassz rajta a tévéadás, mással egyelőre nem próbáltam. A gyári beállítás elég pocsék volt, de kis buherálással szép színei és kontrasztos képe van. Az eleve "gyászkerettel" sugárzott adók (sat1, pro7) különösen szépek, meg is lepődtem, milyen jó a UPC jelerőssége. A teletextje meg maga a mennyország: gyakorlatilag az összes oldalt eltárolja, közvetlenül lehet aloldalakat elérni, király. Ja, GNU licenszes, linux alapú a menüje.

A beégésre természetesen próbálok figyelni. A tévében egyelőre annyi védelmet találtam, hogy ha pár percig nagyon statikus a kép (pl. tuner automata módban keresi a csatornákat), akkor drasztikusan visszavesz a fényerőből.

Olvasgattam a manualt, a PC felől érkező, támogatott felbontások listáján pl. fel is húztam a szemöldököm: nincs egyetlen ****x720 felbontás sem, magyarul képtelenség "natívban" hajtani. :think:

#514 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 19. 23:37

Valamikor majd összepontosítok TH42PV700P vásárlásra, talán 3-4 hónap múlva. :D Hogy miért? 2 tuneres PIP PAP POT miatt. :)

Satriani: Próbáltad 1980x1080 felbontáson állítani? Hiszen a készülék HD kompatibilis, akkor sem megy? :think: Utánanézted a felhasználói útmutatót, hogy be kell-e járatni 200 óráig csökkentett fényerőn és kontraszterőn a hosszabb élettartam érdekében? :confused: Valahol olvastam, azért kérdezem. :rolleyes:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#515 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 20. 00:41

bolic, írtam, hogy még csak tévét nézni próbáltam. A bejáratásról nem írnak a kézikönyvben, de a fényerőt visszavettem magamtól is, fölöslegesen fényes volt a gyári beállítás.

#516 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 22. 18:44

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. dec. 20., csütörtök - 1:41

bolic, írtam, hogy még csak tévét nézni próbáltam. A bejáratásról nem írnak a kézikönyvben, de a fényerőt visszavettem magamtól is, fölöslegesen fényes volt a gyári beállítás.

Uhmm, úgy tűnik hogy mára nem kell bejáratni az új plazmákkal, a régiekkel viszont igen. :o
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#517 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 31. 13:10

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. dec. 19., szerda - 23:36

Olvasgattam a manualt, a PC felől érkező, támogatott felbontások listáján pl. fel is húztam a szemöldököm: nincs egyetlen ****x720 felbontás sem, magyarul képtelenség "natívban" hajtani. :think:

Khm, a plazmád natív felbontása elvileg 1024*768, téglalap alakú pixelekkel. Nemtom ezt mennyire lehet PC-vel meghajtani torzulás nélkül...

Beégésre:
http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/03/27/...ma-screen-burn/

Egyébként még jó hogy írtál, már éppen indítványozni akartam a topik címének átnevezesét ;)
LY

#518 Felhasználó inaktív   Audi100 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 07. 21:06

Sziasztok!

Egy LG 42PT81-es plazma tv adatiról szeretnék infot kérni a falra szereléshez!
A kérdésem az lenne, hogy a készülék hátán lévő csavarok furatai, hogyan helyezkednek el egymáshoz képest?! Esetleg egy rajz is jól jön!
Sehol nem találok adatokat erről és az LG magyarország sem tud mondani semmit!

Előre is köszi!

Gábor

#519 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 23:01

Idézet: Audi100 - Dátum: 2008. jan. 7., hétfő - 22:06

Sziasztok!

Egy LG 42PT81-es plazma tv adatiról szeretnék infot kérni a falra szereléshez!
A kérdésem az lenne, hogy a készülék hátán lévő csavarok furatai, hogyan helyezkednek el egymáshoz képest?! Esetleg egy rajz is jól jön!
Sehol nem találok adatokat erről és az LG magyarország sem tud mondani semmit!

Előre is köszi!

Gábor

Az istenért, meg ne vedd azt az LG-t!

#520 Felhasználó inaktív   Audi100 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 10. 10:44

Idézet: EV6 - Dátum: 2008. jan. 9., szerda - 22:01

Az istenért, meg ne vedd azt az LG-t!

Miért ne? Mi szar benne?

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első