Idézet: Abu85 - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 12:18
Ki nem támogatja az új szabvány eljárásokat?
Ez eléggé hátráltatja a fejlődést. Nézzetek már azon túl, hogy mennyi FPS-t ér el ez meg az.
Csak ahogy a többiek is írták, az emberek 99.9%-a leszarja a technológiai adatokat, fejlettséget ha 1x az a vga úgy teljesít ahogy.
Másrészről amíg nem tudnak írni 1 normális éppkézláb drivert, miről beszélünk? Újabbnál újabb bugok és hibák jönnek elő minden egyes kakalisztben.
Az AA-val kapcs:
Az rendben van h "haladni akarnak a korral" ezzel az SBAA-s eljárással. De sajna pont az ellenkezőjét érték/érik el annak amit szeretnének. Szerintem még nagyon korai dolog volt ennek az alkalmazása. Ill (pl a 2xxx szériába főleg) meg kellett volna hagyni a normal AA eljárási módot is. Mert azért az elég durva hogy egy anno csúcsvganak kikiáltott valami (ATI fronton csúcs) gyakorlatilag teljesen megfekszik az élsimítástól. Aztán lehet ezt magyarázni h mitől, engem nem igazán érdekel. Lényeg h ez így 1 xar szvsz. (Persze a 38xx széria már valamivel jobb lett, de én attól sem esek hasra..)
Egy laikus embernek marhára úgy tűnik hogy ATIék manapság élik az FX-es korszakukat..
Szerkesztette: M@Xtreme 2008. 01. 21. 08:42 -kor