Idézet: Warrior - Dátum: 2007. dec. 27., csütörtök - 19:33
Igen; ebben rengeteget tanulhatnánk az MS-től. Ők csinálják jól, legalábbis ezt a részét biztosan. Ezt sajnos komolyan gondolom. Az volt a célzatom, hogy anno a windows begyűrűzését szinte észre sem vettük, nem nagyon volt "ellenvetés". Most jóval nehezebb az alternatívitás.

Egyetértek ahogy már korábban is írtam, profin nyomják. Sőt...minden rosszban van valami nagyon jó. A windows begyűrűzése ott kezdődött, hogy jópár éve még senkit nem érdekelt a jogtiszta szoftver, még cég szinten sem. Ingyen van címszóval mindenki használta, azánt elkezdték a már megszokott dolgot megvásárolni. Az ms pedig mosolyog, mert okés, hogy a régieket lopták, de az újat venni fogják, és ha nincs terméktámogatás rá, akkor megveszik az upgradet okosan, ügyesen.
Én ott indítanék amúgy, hogy előretelepített oprendszert nem adnék. Én szeretnék egy jó gépet venni amire sok gar van, ugyanmegtekintem a dellt és a hw nem is annyira vészes, sőt, jó ára van, de csak windows-zal lehet venni, ami + 2x k huf.... erről kell leszoktatni ms bácsit és a nagy gépgyártókat nagyon sürge, mert ez totális visszaélős árukapcsolásos globalizáció :Đ