HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XI. Értékeld a témát: -----

#1901 Felhasználó inaktív   reelmoro 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 12. 21:06

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. szept. 12., szerda - 20:43

Meg lehet kérdezni mi az a p2p alkalmazás, amivel pénzt keresel, UPC meg lassítja is?

félreértés van, nem pénz keresnék vele. de ettől még lehet a csalódottságom megalapozott, nem?

(a feléreértés feloldása végett: az éjfél és dél közötti időszak egy jelentős részét használom fel pénzkeresésre, illetve pihenésre, ennek következtében ekkor nem használom a gépet, ezért internetet sem, ezért p2p-t sem.)
❘❘ ❙❘ ❘ ❙❚❘ ❘❙❘ ❙ ❘ ❙❘❘❘❚ ❘ ❘❘ ❘❘❚ ❘ ❘❘ ❘ ❘❘

#1902 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 12. 22:27

Idézet: reelmoro - Dátum: 2007. szept. 12., szerda - 21:29

ezt a cirka 250/30k-s p2p korlátot az UPC hosszútávon komolyan gondolja?

én birka türelemmel figyeltem eddig az eseményeket, de ennek fényében néha kissé úrrá kezd lenni az elégedetlenség rajtam.
nem, nem kell, hogy a p2p nyilván csakis warez, mert nyilván nem. elég nagy valószinűséggel a p2p is hozzá tartozik egy normális internet szolgáltatáshoz, és nem, nem éjfél és dél között amikor az ember pénzt keres, hogy ki tudja fizetni és pihenéssel alapozza meg a pénzkeresést. és nem, nem akarom, hogy éjjel menjen a gép, mert 1. környezettudatos vagyok (nem, nem csak úgy mondom) és 2. zavar a pihenésben. elkeserítő, hogy az örömmámorral köszöntött emelés előtti szinvonal _alá_ sikerült lenyomni a szolgáltatás "minőségét" (akkor ugyebár olyan 300/50k kényelmesen kijött a drótból). ez utóbbiból pedig a felhasználó, ügyfél, fizető vendég, ahogy tetszik annyit szűr le, hogy kb zéró fejlesztéssel és csodás marketiggel sikerült előrukkolnia a szolgáltatónak.

és nem, nem kell, hogy lehet menni adsl-ezni.

:up:  :respect:
És milyen sokan nem írnak be ide, akikkel beszéltem.

#1903 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 12. 22:30

Idézet: Lazsa - Dátum: 2007. szept. 12., szerda - 19:55

A jupicit már megint kihagyták a negatív felsorolásból. Pedig ha valaki, akkor ők azok akikre ez aztán vonatkozhat.

#1904 Felhasználó inaktív   Der,Die,Das Gumis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 06:40

Idézet: moq - Dátum: 2007. szept. 11., kedd - 19:02

Előbb fizesd be a tartozásod, további ajánlott olvasnivaló az ÁSzF. Az ilyen szakadások oka legtöbbször a sok szemét a gépeden, nekem pl utoljára akkor szakadt (szintén zugló), amikor fél éve áramszünet volt.

Ilyen választ a nagymamámtól tudok elfogadni.
Aki ide ír, arról feltételezem olvas is.:)

Olvasd el újra, mit írtam és ha érdemben tudsz hozzászólni, kérlek csak akkor szólj hozzá!

Köszi
Gumik Felnik  Adás-Vétel.
Gumi szerelés-javítás.
Alufelni javítás!!!
Műszaki vizsga, vizsgára felkészítés.
1026 Bp Páfrány u. 17/b

0630-326-3600

#1905 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 12:53

Idézet: Der,Die,Das Gumis - Dátum: 2007. szept. 13., csütörtök - 7:40

Ilyen választ a nagymamámtól tudok elfogadni.
Aki ide ír, arról feltételezem olvas is.:)

Olvasd el újra, mit írtam és ha érdemben tudsz hozzászólni, kérlek csak akkor szólj hozzá!

Köszi

Elolvastam akkor is, ez az érdemi hozzászólásom.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#1906 Felhasználó inaktív   junior117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 13:09

https://www.hwsw.hu/hirek/34202/NHH_JPE_szo...ovalasztas.html
nem lesz belole semmi :( penz beszel a kutya .....
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1907 Felhasználó inaktív   K75 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 16:38

én birka türelemmel figyeltem eddig az eseményeket, de ennek fényében néha kissé úrrá kezd lenni az elégedetlenség rajtam.
nem, nem kell, hogy a p2p nyilván csakis warez, mert nyilván nem. elég nagy valószinűséggel a p2p is hozzá tartozik egy normális internet szolgáltatáshoz, és nem, nem éjfél és dél között amikor az ember pénzt keres, hogy ki tudja fizetni és pihenéssel alapozza meg a pénzkeresést. és nem, nem akarom, hogy éjjel menjen a gép, mert 1. környezettudatos vagyok (nem, nem csak úgy mondom) és 2. zavar a pihenésben. elkeserítő, hogy az örömmámorral köszöntött emelés előtti szinvonal _alá_ sikerült lenyomni a szolgáltatás "minőségét" (akkor ugyebár olyan 300/50k kényelmesen kijött a drótból). ez utóbbiból pedig a felhasználó, ügyfél, fizető vendég, ahogy tetszik annyit szűr le, hogy kb zéró fejlesztéssel és csodás marketiggel sikerült előrukkolnia a szolgáltatónak.

Nesze csezmeg :D Hányszor ment a nyivák a korlát miatt. Kell a szar? Nem. Kell a még szarabb (nekem spec közel 10 rongyért?). Kell...
Fizessen mindenki a minimumra elő. Korábban mondtam: Minek nekem a 10/1 (önkényes korlátozással)? Ennyi pénzért csak szörfölgetni...? Kell a nyavajának ekkora sebesség mélezéshez, meg nézelődni. Hogy most egy-két mp-cel gyorsabban tölt be egy oldal? Lesz@arom. Rohadtul megbántam a hűség hosszabítást, ráadásul én állat 2 évig szívom...  :omg:   

#1908 Felhasználó inaktív   asd5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 17:36

lenne egy elég sűrgős kérdésem:

a windowsomon volt valami mamoria hiba (kék kép kijött és kiírkálta mi a teendő)..ezt valahogy megoldottam az 5. újraindításra ( használtam a legutóbbi helyesen működő indítást amit F8 lenyomása után választottam ki )
a lényeg az az hogy utána nem lett jó az internetem..sehogysem tudom beállítani, próbáltam mindenféleképp (csináltam már többször is csak akkor sikerrel)...rengetegszer újraindítottam a gépet modemet (ki is húztam) de semmi.......
és érdekes módon linuxon tökéletesen működik a net ....

(gondoltam arra is hogy sokszor indítottam újra a netet meg változtattam ma vagy 6-szor oprendszert és esetleg letilthatták-e de inkább megkérdezem előbb itt, mielőtt az ügyfélszolgálathoz fordulok)

légyszves segítsetek

#1909 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 17:45

Idézet: asd5 - Dátum: 2007. szept. 13., csütörtök - 18:36

lenne egy elég sűrgős kérdésem:

a windowsomon volt valami mamoria hiba (kék kép kijött és kiírkálta mi a teendő)..ezt valahogy megoldottam az 5. újraindításra ( használtam a legutóbbi helyesen működő indítást amit F8 lenyomása után választottam ki )
a lényeg az az hogy utána nem lett jó az internetem..sehogysem tudom beállítani, próbáltam mindenféleképp (csináltam már többször is csak akkor sikerrel)...rengetegszer újraindítottam a gépet modemet (ki is húztam) de semmi.......
és érdekes módon linuxon tökéletesen működik a net ....

(gondoltam arra is hogy sokszor indítottam újra a netet meg változtattam ma vagy 6-szor oprendszert és esetleg letilthatták-e de inkább megkérdezem előbb itt, mielőtt az ügyfélszolgálathoz fordulok)

légyszves segítsetek

a kulcsszó:
"és érdekes módon linuxon tökéletesen működik a net ...."
gondolkozz logikusan, ha linux alatt megy, de win alatt nem, akkor mi lehet a probléma?
én inkább a winben keresném a hibát, mert ott lesz v.mi gebasz...
hálózati kapcsolatokon belül mit látsz?

#1910 Felhasználó inaktív   asd5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 17:54

látom a hálókártyámat....és az ip címem  végig 0

#1911 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 18:44

Idézet: asd5 - Dátum: 2007. szept. 13., csütörtök - 18:54

látom a hálókártyámat....és az ip címem  végig 0

tűzfal kikapcsolás, háló kártya ujratelepítés, win visszaállítás 1 korábbi időpontra...

#1912 Felhasználó inaktív   asd5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 18:48

értem..köszi..megpróbálom megcsinálni

#1913 Felhasználó inaktív   Gordon Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 19:38

miért nem fogadja el a prov.chello.hu a felhasználónevemet, vagy a jelszavamat? A 1221 persze elérhetetlen. És szívják a lóvét.
Gigabyte K8N51GMF-9 S939, AMD Athlon64 3500 Venice, Hynix 4x512Mb DDR400, Inno3D 7600GS, NEC DVD_RW ND-3520A, LD DVD ROM

#1914 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 19:47

Idézet: Gordon Freeman - Dátum: 2007. szept. 13., csütörtök - 20:38

miért nem fogadja el a prov.chello.hu a felhasználónevemet, vagy a jelszavamat? A 1221 persze elérhetetlen. És szívják a lóvét.

Menj IDE lehet, hogy lejárt a jelszavad ideje, változtasd meg.
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#1915 Felhasználó inaktív   Gordon Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 19:49

Idézet: mozesapo - Dátum: 2007. szept. 13., csütörtök - 20:47

Menj IDE lehet, hogy lejárt a jelszavad ideje, változtasd meg.

Köszi, de itt sem fogadja el...
Miért nincs ennek a sz.ros szolgáltatónak egy ingyenes hibabejelentője?????
Gigabyte K8N51GMF-9 S939, AMD Athlon64 3500 Venice, Hynix 4x512Mb DDR400, Inno3D 7600GS, NEC DVD_RW ND-3520A, LD DVD ROM

#1916 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 14. 07:02

Idézet: Gordon Freeman - Dátum: 2007. szept. 13., csütörtök - 19:49

Miért nincs ennek a sz.ros szolgáltatónak egy ingyenes hibabejelentője?????

mert melyiknek van?

#1917 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 14. 07:06

Idézet: meghaltam - Dátum: 2007. szept. 14., péntek - 8:02

mert melyiknek van?

a nagyoknak van, de mind1iket csak a saját telefonhálózatából tudod ingyen hívni ugye :D
képzelem ha 80as számok lennének az összes ott élné ki magát a telefonon hogy de nekem miért csak 1 Mbit-el jön a netem amikor idelent kiírja hogy 100 mbit-es netem van :D

szerk:
amúgy meg ott az onlájn cset, ott is megváltoztatják ha lediktálod a lábméreted meg hasonló személyes adatokat ha jól tudom :)

Szerkesztette: Uthenger 2007. 09. 14. 07:08 -kor

#1918 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 14. 08:29

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. szept. 14., péntek - 8:06

szerk:
amúgy meg ott az onlájn cset, ott is megváltoztatják ha lediktálod a lábméreted meg hasonló személyes adatokat ha jól tudom :)

Öt perc alatt el lehet intézni a cseten a dolgokat. Feltéve, hogy kapsz operátort. Mert az eltart egy ideig. :)

Egyébként az érdekes az, hogy Budapesten az elsők között voltam, akinek bekötötték a Chellot-de még ÜSZ-i irodában nem jártam. Csak annyit tudok, hogy valahol a "Moszkván" van (lehet kéne kicsinyt keresgélnem, mire odatalálnék). Mindent el tudtam eddig intézni telefonon, az utóbbi időben pedig a cseten. Pedig hosszabbítottam párszor hűséget, sőt csomagot is váltottam. Hogy mi olyan bonyolult ezen némelyeknek?  :eek:

#1919 Felhasználó inaktív   snefi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 14. 08:40

Hello

Sajnalatos hogy egyeltalan felhozod a temat ujra...
A upc csak egy marketing ceg az utobbi/?/ idoben, ahol a vevo csak a baj es problema forrasa.
az hogy szamukra mi egy elfogadhato netrol alkotott velemenyuk azt olvashatod az aszf-ukben.
az hogy ezt nem olvastad el mikor alairtad a szerzodest csakis a te hibad.
szoval megszoksz vagy megszoksz.....

#1920 Felhasználó inaktív   reelmoro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 14. 09:44

Idézet: snefi - Dátum: 2007. szept. 14., péntek - 8:40

....
az hogy ezt nem olvastad el mikor alairtad a szerzodest csakis a te hibad.

amikor én aláírtam 1 éve és 10 hónapja még hírből sem volt ilyesfajta korlátozás. a 30 giga élt, és úgy gondoltam azal én is együtt tudok élni.

amiért böködhetném magam, az csak annyi, hogy nem mondtam fel abban a pár napban amikor az ASZF módodítás miatt erre szankciók nélkül lehetőségem volt. ne de azért azért azt jegyezzük meg, hogy amikor belekerült (konkrét számok nélkül), korlátozhatja, akkor még nem ilyen drasztikus volt a gát. ami engem kicsit elszomorít ez a mérték, mert ha nagyon le akarnák nyomni a torkomon, hogy nekik bizony kell sajnos az én érdekemben korlátozni és ez egy elviselhető szintet jelentene, akkor le tudnák nyomni a torkomon. ezért tettem fel úgy a kérdést ahogy (250/30k és ezért szerepelt benne a hosszútáv szó is).

egyébként ha már elkezdtük emlegetni az ASZF-et akkor annak egy rutinos olvasója tud mondani egy oldalszámot, hogy hol írja a korlátozást? nem mondom hogy minden betűjét elolvastam, de a korlát szóra rákeresve nem tudtam beazonosítani a vonatkozó részt. (biztos, hogy benne van, csak én nem találtam és kiváncsi vagyok)
❘❘ ❙❘ ❘ ❙❚❘ ❘❙❘ ❙ ❘ ❙❘❘❘❚ ❘ ❘❘ ❘❘❚ ❘ ❘❘ ❘ ❘❘

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.