Idézet: snefi - Dátum: 2007. szept. 14., péntek - 8:40
....
az hogy ezt nem olvastad el mikor alairtad a szerzodest csakis a te hibad.
amikor én aláírtam 1 éve és 10 hónapja még hírből sem volt ilyesfajta korlátozás. a 30 giga élt, és úgy gondoltam azal én is együtt tudok élni.
amiért böködhetném magam, az csak annyi, hogy nem mondtam fel abban a pár napban amikor az ASZF módodítás miatt erre szankciók nélkül lehetőségem volt. ne de azért azért azt jegyezzük meg, hogy amikor belekerült (konkrét számok nélkül), korlátozhatja, akkor még nem ilyen drasztikus volt a gát. ami engem kicsit elszomorít ez a mérték, mert ha nagyon le akarnák nyomni a torkomon, hogy nekik bizony kell sajnos az én érdekemben korlátozni és ez egy elviselhető szintet jelentene, akkor le tudnák nyomni a torkomon. ezért tettem fel úgy a kérdést ahogy (250/30k és ezért szerepelt benne a hosszútáv szó is).
egyébként ha már elkezdtük emlegetni az ASZF-et akkor annak egy rutinos olvasója tud mondani egy oldalszámot, hogy hol írja a korlátozást? nem mondom hogy minden betűjét elolvastam, de a korlát szóra rákeresve nem tudtam beazonosítani a vonatkozó részt. (biztos, hogy benne van, csak én nem találtam és kiváncsi vagyok)