Idézet: _DooM_ - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 10:16
Szerintem csak arra akart utalni, hogy az intézkedés előtt meg akart bizonyosodni, hogy az őt igazoltatni kívánó személyek valóban rendőrök-e. Nem ismerem az ide vonatkozó jogszabályt, de ehez joga van, nem? (Bár könnyen lehet, sőt, logikus is lenne, hogy a rendőrnek eleve bizonyítania kell, hogy tényleg rendőr.

)
Egyébként foglalkozásától eltekintve ritka ellenszenves volt a csóka... Nem tudom mit mutogatott a csuklóján, de nekem ha fél napig a kezemen van az óra - főleg ilyen fullasztó melegben -, sokkal jobban kipirosodik.
Ugyan-ugyan.
Ki látott már álrendőröket (a VALÓSÁGBAN)?
Valaki belegondolt már, hogy hányszor fordul az elő, hogy 2-3 idióta kiáll talpig egyenruhában (-szerűségben) hajnali 2-kor az utcára és inti le a járműveket (térfigyelő kamera!!!), igazoltatási célzattal.
Mi lenne a biznisz benne nekik???
Nem értem, honnan indult ez az 'igazolja magát, hogy valóban rendőr' mozgalom, de nagy marhaság.
Az elmúlt 10 évben volt valaki, akit nem rendőrök igazoltattak közúton?
Az a baj, hogy megint nem gondolkoznak az emberek. Rendőrnek akkor szokták kiadni magukat pofátlan mocskok, amikor a jóhiszemű anyókához akarnak bemenni a nyugdíját ellopni/-rabolni tőle.
Akkor lehet anyagi előny belőle.
De abból, hogy valaki megállít valakit és elkéri a papírjait, ráadásul kamerák előtt...