HWSW Informatikai Kerekasztal: Megapixel - Digitalzoom Kft. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megapixel - Digitalzoom Kft. Értékeld a témát: -----

#2291 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 25. 02:13

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 2:21

Súlyosan félreismered a jelenlegi helyzetet és a kívánt módosításaitok hatásait.
szerintem meg nem, de fejtsd ki mire gondolsz.

De ez a korábban előadott jogi ismeretek tükrében nem meglepő.
nem kapcsolódik a javaslataimhoz, így lényegtelen.

Bizonyára hihető részedről az a megállapítás is, hogy ismered a jogi kiskapukat, amikről beszélsz és amiket állítólag én ki tudok használni.
etéren sokat nem kellett küzdenem, te magad prezentáltad a metodikát.

Főleg annak tükrében hihető, hogy egy 2003-ban hatályon kívül helyezett törvényre hivatkozva oktattál ki másokat a jogi helyzetről 2007-ben. Legalább naprakész vagy ebben is...
bevallom nem voltam ennyire, amíg megnem jelenetetek - mostmár tudom az algoritmust amivel visszaszedhető a pénz akereskedőtől - de megvallom nem fogok élni vele, mert részemről az erkölcs határait súrolja. ha 80 napig fogják garanciálisan javítani a cuccomat, akkor addig.

Persze, keverj ide még néhány másik témát és mondd rám, hogy én terelek. Nemsokára megjelennek a hozzászólásaidban a közszereplők nevei vagy az afrikai menekülteket is bele fogod keverni a témába, csakhogy ez legalább annyira lényegtelen, mint a feltételezéseken alapuló okoskodás.
nem én kevertem bele, hanem te, azt javasolva, hogy bízzam a jogalkotókra. :D

Te pedig szintén velem foglalkozol, ahelyett, hogy a témához szólnál hozzá. Nektek hányszor kell felhívni a figyelmeteket, hogy ne személyeskedjetek?
konkrétan nem veled foglalkoztam ezzel kapcsolatban, hanem egy jelenséggel - a jelenség nemcsak nekem, hanem jó 8 embernek is feltűnt már, beszélgettünk is róla püziben. mielőtt még messzemenő következtetésekbe bonyolódnál a 8 ember egyike se szólt hozzá a topikhoz.

Egyszer hívd már fel a fogyasztóvédelmi főfelügyelőséget és beszélgess el velük az ötleteidről!
látod ennek nemsok értelme van. ha azt szeretném, hogy az ötletem megvalósuljon akkor nem a jogalkalmazónál kell lobbiznom, hanem a jogalkotónál :)

Például kérdezd meg, hogy mit gondolnak az "akutális ár" forgalmazói megállapításáról elállás esetén!
nem én vetettem fel, nemis alkottam erről véleményt. mindazonáltal  biztos vagyok benne, hogy tudod a választ. de azért jászzunk el egy gondolatkísérlettel :D tfh ma veszel janho-tól egy 320-as merevlemezt, szeptemberben bedől az usák tőzsde emiatt a tőke kimenekül az emerging marketekről, a forint mondjuk decemberre 50%-ot leértékelődik. ezek után a merevlemezed meghibásodik januárban. furdal a kíváncsiság hogy ekkor is az elállás mellett döntenél-e vagy elfogadnád janho 400-as merevlemez ajánlatát :D

Sajnos az az érzésem, hogy utána részese leszek egy SFIJ féle összeesküvéselméletnek, aminek a másik alanya a fogyasztóvédelmi főfelügyelőség.
nemjött be. őszintén sajnálom

Tényleg ennyivel jobban érdekel a személyem, mint a téma? :think:
vélelmezés...

Szerkesztette: SFIJ 2007. 08. 25. 02:25 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2292 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 08:19

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 0:54

úgy van. a fundámentum kiüresedett, semmivé vált :)

SFIJ: Ha egy pici tiszteletet is tanusítanál vitapartnered iránt, akkor ilyen hozzászólások nem látnának napvilágot.

#2293 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 08:27

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 0:00

asdf: Ha így megmondod mit válaszolok, akkor bocs, de nem akarok rá válaszolni sem, mert számodra lényegtelen a válaszom!

sajnos ez a valasz nem valasz egy vitaban!

az nem baj, hogy felhivod a figyelmet, hogy ne adjanak a szadba szavakat, de valaszolni illene ra!
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#2294 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 08:34

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 8:27

sajnos ez a valasz nem valasz egy vitaban!

az nem baj, hogy felhivod a figyelmet, hogy ne adjanak a szadba szavakat, de valaszolni illene ra!

bogdan: Olvass vissza, ott a válasz később. Mellesleg, - mint bárki, én is - arra válaszolok, amire akarok. :) asdf-et elég rég óta ismerem, ha akarom megbeszélem vele a dolgokat.

#2295 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 08:39

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 1:00

Az eltérő külföldi szokások és a hazai szokások, eltérő jövedelmek, eltérő jogszabályok figyelembe vételével is úgy gondolod, hogy az elméleti statisztikádból egyértelműen az következik, hogy az ügyeskedés az oka? Te azt feltételezed. A feltételezés nem bizonyítja, hogy így is van. Ha már statisztikánál tartunk kérlek vizsgáld meg azt is, hogy hány esetben éltek a kereskedők a törvény által bizotsított kvázi visszkereseti jogukkal, hányszor bizonyították bíróságon azt, hogy a fogyasztó ügyeskedni próbált. Nem hiszem, hogy arányaiban a kereskedők lennének a pernyertesek. De ez sem jelenti azt, hogy akkor biztosan a fogyasztóknak van általában igazuk.
Gondolom segítettem rávilágítani arra, hogy mi a gond azzal, ami mellett érvelsz.

sajnos nekem nem sikerult rajonnom, mire kivansz ravilagitani!

tipikusan olyan eszkozokrol beszelunk, ami ha elromlik (merevlemez), akkor a felhasznalo siet kicserelni. nem latok ebben lehetoseget kulfold es magyarorszag kozotti kulonbsegre.

az sem bizonyit semmit, hogy a kereskedok nem eltek visszkereseti jogukkal. ebbol meg semmi nem kovetkezik arra, hogy vajon szandekos rongalas tortent-e. (macera, inkabb az arba van beepitva az ilyen.)

tehat en igenis ugy velem, es velemenyem nem erzes, hanem matematikai/logikai alapu, hogy a statisztikaban fellelheto eltolodas ugyeskedesek kovetkezmenye.

es en is varom a valaszt arra, hogy -- megengedve (es akar kozben el nem fogadva), hogy a statisztika igaz -- mi mas lenne ennek az oka.
a forum ma:

#2296 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 08:43

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 23:41

A 364. napon is jót kell állnia a kötelezettnek.
nem ertem, ezt miert irod nekem!?! en sem irtam mast.

Idézet

Ezért mondom a többieknek is, hogy azzal a statisztikával, hogy mikor történt a kifogás jelzése - jótállási idő végén, vagy sem - nem bizonyítják, hogy az azért van, mert vki ügyeskedni akart.
pedig de, pontosan azt bizonyitja, hogy valakik (de nem tudjuk kik) ugyeskedtek.

Idézet

Az említett példádban is szerződésmódosítás az útja annak, hogy a kereskedő csökkentse az árat. A megrendeléssel kapcsolatosan egyébként több más dolog is van még.
beszeljunk eloszerzodesrol akkor. ezekszerint, ha nekem egy eloszerzodes utan olcsobban szallitottak le valamit, akkor en attol a szerzodestol -- szerzodes egyoldalu, altalam el nem fogadott volta miatt -- helyben elallhatok??

mellesleg a regi szabalyozasban hatarozottan benne volt az "azonos vagy jobb" kitetel. ez hogy lehet, ha ez explicite ellentmond a szerzodes eredeti allapotanak visszaallitasa elvnek?
a forum ma:

#2297 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 08:45

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 23:34

Ha statisztikára hivatkozol, akkor olyanra hivatkozz, aminek a tartalma közismert, vagy megismerhető. Ellenkező esetben hiába is hivatkozol rá. Ezen nincs mit nem érteni.
ez hulyeseg. max nem fogadod el. eszrevetted, hogy ugyanazt jatszod, mint SFIJ a meg nem ismert szereplok kapcsan?

Idézet

A te alapfelvetésed az, hogy a "kicserélés" azt jelenti, hogy ugyanolyanra, vagy jobbra cserélik a terméket. Pedig a "kicserélés" helyes értelmezése nem ezt jelenti. A helyes értelmezésből adódik az is, hogy nem lehet használtra cserélni a hibásat.
hogy jott ide a hasznalt, konyorgom???
amugy bocs, de nem latom mi a HELYES ertelmezes. miert a Tied a helyes?
a forum ma:

#2298 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 08. 25. 09:01

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 23:41

A jótállási idő után pedig szavatossági igényét is érvényesítheti.

Na, ezügyben volt egy notebookunk, amiről a hülye is látta, hogy el van barmolva a tervzés, aztán azért esett szét. Ügyvéd meg beletette a bogarat júzerem fülébe ezzel a szavatossággal, meg hú de jó, kaphat új noteebookot, félvér kurvát, meg amit akar. 3 évig húzódott az ügy, szakértő hegyek voltak, aztán bíróság széttette a kezét.

Ilyenekbe biztos nem mernék belvágni, mint egyszeri júzer, mert sikerülni még nem láttam, de ha jó az ügyvéd, meg elvárom a foglalkozást, meg szakértő, akkor csak tolni kell bele a lóvét látatlanban.
Make love not Wor.

#2299 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 09:03

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 9:45

Úgy, hogy az előző júzer cucca pont ideért az importőrtől megjavítva, mikor a mostani júzeré elromlott. A mostani júzer meg persze nem fogadja el, mert új kell, de különben is kérem a pénzem vissza.
Make love not Wor.

#2300 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 09:09

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 3:13

tfh ma veszel janho-tól egy 320-as merevlemezt,

320-ast ne vegyen, az gazdaságtalan, 400-as Smu kell 30 küvecsért, vagy aki WD buzi annak 40-ért, akinek occsó kell, de legalább nagy, az kap Samu 500-ast 40-ért.

Bár júzertől függően lehetnek ezek occsók is, nálam eredeti Samu van, ha én megszűnök akkor sem ide kell visszahozni gariban, Samu meg többnyire polcról cseréli, azok nem szórakoznak. WD már nálam garis, de első körben nem szokott elromlani, második körben ilyen Raptor/raid edition cuccokat az vesz, aki komolyan gondolja, így fél napot sem bír diszk nélkül, itt már hoztak vissza hozzám 74-es Raptort, aminek aztán semmi baja nem volt, de júzer mégis kapott helyette másikat. WD-t hivatalos forrásból szintén 3-5 év garikkal veszem, ami szintén működik, de ez rajtam keresztül.
Make love not Wor.

#2301 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 09:20

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 8:43

beszeljunk eloszerzodesrol akkor. ezekszerint, ha nekem egy eloszerzodes utan olcsobban szallitottak le valamit, akkor en attol a szerzodestol -- szerzodes egyoldalu, altalam el nem fogadott volta miatt -- helyben elallhatok??

mellesleg a regi szabalyozasban hatarozottan benne volt az "azonos vagy jobb" kitetel. ez hogy lehet, ha ez explicite ellentmond a szerzodes eredeti allapotanak visszaallitasa elvnek?

Az előszerződés és a hibás teljesítés között sok különbség van, ne vessük össze a kettőt. A hibás teljesítésnél a szerződésszerű állapot visszaállítása a cél, az előszerződésnél még a szerződés nem köttetett meg. Megegyezéssel el lehet térni az eredeti szerződéstől, de egyoldalúan nem.
Az előszerződéstől akkor állhatsz el, ha bizonyítod, hogy az előszerződés létrejötte után beállott körülmény folytán a szerződés teljesítésére nem vagy képes, illetőleg a szerződés megkötése nemzetgazdasági érdeket sértene, vagy ha e körülmény alapján a szerződés megkötése után elállásnak vagy felmondásnak lenne helye.

#2302 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 10:02

ok, ez valasz az elso bekezdesre. mi van a masodikkal?
a forum ma:

#2303 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 10:21

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 10:02

ok, ez valasz az elso bekezdesre. mi van a masodikkal?

bogdan: Nem látom értelmét, hogy azzal foglalkozzunk, ami volt. Azzal kell foglalkozni, ami hatályos. Ilyen alapon én is felhozhattam volna, hogy korábban a jogszabályok úgy rendezték a most kifogásolt 15 napra törekvést, hogy kimondták, hogy a hibás áru kijavítását legkésőbb a hiba bejelentésétől számított 8 napon belül el kell végezni. Ilyen is volt, sok minden volt, mégse releváns. Mert már nincs! :)

Szerkesztette: Captain Crash 2007. 08. 25. 10:22 -kor

#2304 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 16:16

ami volt?
a PTK alapelve valtozott volna azota, amire hivatkoztatok? vagy azt mondod, hogy az akkori jogszabaly nem felelt meg ezeknek az alapelveknek?

remelem erted, hogy kerdesem ertelme fuggetlen attol, hogy el-e meg az a jogszabaly, vagy sem.

tovabba varom a valaszt arra is, hogy miert ez a helyes ertelmezes!
a forum ma:

#2305 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 16:19

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 7:45

ez hulyeseg. max nem fogadod el. eszrevetted, hogy ugyanazt jatszod, mint SFIJ a meg nem ismert szereplok kapcsan?

Nem hülyeség és természetesen tudom, mit csinálok.

Idézet

amugy bocs, de nem latom mi a HELYES ertelmezes. miert a Tied a helyes?

Ha nekem nem hiszed el, hogy az a helyes értelmezés(nem az enyém, vagy az övé, vagy a tied, hanem A helyes értelmezés), akkor kérdezz meg egy jogászt. A használt pedig pontosan úgy jött ide, hogy ugyanezen értelmezés miatt nem lehet használt se. Tehát a "kicserélés", mint jogi fogalom helyes értelmezése adja a választ arra a kérdésedre, hogy lehet-e kötelezni a fogyasztót arra, hogy a jobb terméket elfogadja: nem lehet. Senki nem mondja viszont, hogy nem lehet felajánlani és senki nem mondja, hogy ha a forgalmazó ilyet ajánlj fel, akkor azzal törvénytelen dolgot tesz. De mindenképp tudatni kell a fogyasztóval(pl. írásban a jótállási jegyen rajta kell legyen milyen jogok illetik meg), hogy nem köteles elfogadni az említett ajánlatot.

#2306 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 17:05

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 1:13

szerintem meg nem, de fejtsd ki mire gondolsz.

Például lövésed sincs, hogy mit kéne ahhoz módosítani, hogy "akutális árat" fizethessen a forgalmazó vissza a vevőnek. De fejtsd ki bővebben, hogy melyik jogszabályt miképp módosítanád, hogy ezt megtehesse és utána mutasd be, hogy a piac egészére ez milyen hatással lenne!

Idézet

nem kapcsolódik a javaslataimhoz, így lényegtelen.

A jogi tudásod, felkészültséged mindenképp kapcsolódik a javaslataidhoz. Az határozza meg milyenségüket.

Idézet

etéren sokat nem kellett küzdenem, te magad prezentáltad a metodikát.

Pedig lenne még mit kűzdened, hogy hihető legyen, hogy értesz ahhoz, amiről vitatkozni szeretnél. Idáig csak hibás jogértelmezéseket láttam tőled és azok alapján levezetett gondolatokat.

Idézet

nem én kevertem bele, hanem te, azt javasolva, hogy bízzam a jogalkotókra. :D

Én nem szűkítettem a joglakotók körét a jelenlegi kormány tagjaira, ezt te tetted meg és keverted ide egy gazdasági tevékenységüket. Sajnálom, hogyha a jogalkotók alatt te csak az aktuális kormány jogalkotóit érted és nem a mindenkori kormányét.

Idézet

konkrétan nem veled foglalkoztam ezzel kapcsolatban, hanem egy jelenséggel - a jelenség nemcsak nekem, hanem jó 8 embernek is feltűnt már, beszélgettünk is róla püziben. mielőtt még messzemenő következtetésekbe bonyolódnál a 8 ember egyike se szólt hozzá a topikhoz.

Akkor nem avman-nal beszélgettél. :D

Idézet

látod ennek nemsok értelme van. ha azt szeretném, hogy az ötletem megvalósuljon akkor nem a jogalkalmazónál kell lobbiznom, hanem a jogalkotónál :)

Mert nem is azért kértem, hogy beszélgess velük, hogy megvalósuljanak az ötleteid...

Idézet

furdal a kíváncsiság hogy ekkor is az elállás mellett döntenél-e vagy elfogadnád janho 400-as merevlemez ajánlatát :D

Már megint az érdekel, hogy én mit csinálnék. Foglalkozz már néha a témával is! :respect:

Idézet

vélelmezés...

Érdekes, amikor egy feltett kérdésre nem válaszolsz, akkor nincsenek erkölcsi problémáid. :Đ

Szerkesztette: Csaba_20 2007. 08. 25. 17:06 -kor

#2307 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 23:29

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 18:05

Én nem szűkítettem a joglakotók körét a jelenlegi kormány tagjaira, ezt te tetted meg és keverted ide egy gazdasági tevékenységüket. Sajnálom, hogyha a jogalkotók alatt te csak az aktuális kormány jogalkotóit érted és nem a mindenkori kormányét.

ajaj!!! es most higyjek Neked, mint joghoz erto emberben, aki meg azt sem tudja, hogy kik a jogalkotok, es kik ezzel SZEMBEN a vegrehajto hatalom tagjai??  :omg:  :omg:  :omg:

azt a valaszodat meg sajnos vitara alkalmatlannak tartom, hogy kerdezzek meg egy jogaszt, hogy mi a "helyes" ertelmezes. tessek ervet, hivatkozast adni!
a forum ma:

#2308 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 23:33

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 10:09

320-ast ne vegyen, az gazdaságtalan, 400-as Smu kell 30 küvecsért, vagy aki WD buzi annak 40-ért, akinek occsó kell, de legalább nagy, az kap Samu 500-ast 40-ért.

tonképpen tökmindegy volt aktualice a lemezegység mérete.

#2309 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 23:52

Például lövésed sincs, hogy mit kéne ahhoz módosítani, hogy "akutális árat" fizethessen a forgalmazó vissza a vevőnek. De fejtsd ki bővebben, hogy melyik jogszabályt miképp módosítanád, hogy ezt megtehesse és utána mutasd be, hogy a piac egészére ez milyen hatással lenne!
azt hiszem, az "aktuális ár" típusú javaslat részemről nem merült fel, ezzel kérlek hagyjál lógva.

A jogi tudásod, felkészültséged mindenképp kapcsolódik a javaslataidhoz. Az határozza meg milyenségüket.
nemvolt érkezésed hogy utánakanyarodj így mégeygszer leírom. a probléma gazdasági oldala az ami érdekes, és a transzparencia. egy szabályozás nem jó, ha idegen a gazdasági folyamatoktól, ráadásul nemis transzparens, mert a fogyasztó nincs tisztában a vásárláskor a termékhez kapott szolgáltatás minőségével. már elnézést de az nem minőség, amit csak néhány "civil kurázsival" rendelkező emberenek áll módjában kiverekedni a bíróságon. továbbá azsem megoldás, hogy egyetlen szereplőre verjük rá a balhét - mert arra a legkéynelmesebb a jogalkalmazó és a fogyasztó szemszögéböl. a szocializmusnak vége van, akár tetszik akár nem. A javasaltom elvét leírtam, közérthetően. hogy specifikusan mimódon kell emiatt megbolygatni a PTK-t az számomra indifferens, az elvet megfogalmazom, vagyis hogy mi a cél - a kodifikációval meg megbízok egy aktuális jogászt. szerintem nagyon besérülnél te is, ha a mobiltelefon használatodat sikeres mikrohullámú távközléselmélet vizsgához kötnék.

Pedig lenne még mit kűzdened, hogy hihető legyen, hogy értesz ahhoz, amiről vitatkozni szeretnél. Idáig csak hibás jogértelmezéseket láttam tőled és azok alapján levezetett gondolatokat.
a jogi része nagyjából nem érdekel. az így nem működik, rossz. ha ezt nem akarod belátni, nem tudok neked segíteni. igen is vedd tudomásul hogy a jog adaptálódik a megváltozott társadalmi léthelyzetekhez és nem a társadalom kénytelen gúzsba kötödni egy elavult szemléletú joghalmaz miatt. illetve lehet ezt erőltetni és akkor abból hosszú távon a nemzetgazdaság jön ki vesztesen.

jó. akkor olvasd el a magyar köztársaság alkotmányát. van benne egy alapelv, ezt úgy hívják, a hatalmi ágak szétválasztása. azis írva vagíon hogy a jogalkotó ág a magyar köztársaság parlamentje. a végrehajtó ág a magyar köztársaság kormánya. a magyar köztársaság kormánya jogalkalmazó. ez egy még fontosabb alapelv mint a kógencia - diszpozitivitás különbsége. amúgy mért volt szükséged arra, hogy aktuálpolitikai síkra tereld a vitát, teljesen feleslegesen?

Akkor nem avman-nal beszélgettél. :D
ezt most nem értem.

Mert nem is azért kértem, hogy beszélgess velük, hogy megvalósuljanak az ötleteid...
félreértehtő volt én így értelmeztem. máskor azt írd amit gondolsz.

Már megint az érdekel, hogy én mit csinálnék. Foglalkozz már néha a témával is! :respect:
ez nem válasz :D

Érdekes, amikor egy feltett kérdésre nem válaszolsz, akkor nincsenek erkölcsi problémáid. :Đ

pedig arra kaptál választ. ezt egyedül te értelmezted így. sajnálom.

Szerkesztette: SFIJ 2007. 08. 26. 00:06 -kor

#2310 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 26. 00:11

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 9:19

SFIJ: Ha egy pici tiszteletet is tanusítanál vitapartnered iránt, akkor ilyen hozzászólások nem látnának napvilágot.

miből gondolod, hogy nem tanúsítok kellő tiszteletet?

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »