Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG
Elküldve: 2008. 03. 09. 22:44
Jaja =(
Remélem jövő héten normális siege lecc, mert ez így nem poén.....
Azért vicces siege volt így is, pt-nkból 1 ember halt (az említett healer), pedig az ellen között volt r6 is...
Kedvenc emberkém a guildjükből sajna nem volt ott, pedig naon csípem azt a csávót =)
Naon jókat dueleztem vele annó...
Na mind1, 1 hét múlva... -.-
Remélem jövő héten normális siege lecc, mert ez így nem poén.....
Azért vicces siege volt így is, pt-nkból 1 ember halt (az említett healer), pedig az ellen között volt r6 is...
Kedvenc emberkém a guildjükből sajna nem volt ott, pedig naon csípem azt a csávót =)
Naon jókat dueleztem vele annó...
Na mind1, 1 hét múlva... -.-
Tortus szerver
BountyHUNters guild
Pi0tr 154/50 Soul Breeder
BountyHUNters guild
Elküldve: 2008. 03. 12. 11:59
A legutolsó patch-el (márc. 11.) jött néhány változás. Leginkább szövegeket javítottak (pl. Rakish -> Laksy), illetve sok tárgy, pet skill kapott új nevet. A soul stone-ok is új nevekkel lettek ellátva. A patch infó > ITT < olvasható. (hivatalos rappelz fórum, angol nyelven)
Jut eszembe: a német rappelz egeres eventjén sikerült pár értékesebb cuccot összeszedni (például: Empty Siren Card, Empty Angel Card
)
Jut eszembe: a német rappelz egeres eventjén sikerült pár értékesebb cuccot összeszedni (például: Empty Siren Card, Empty Angel Card

Szerkesztette: Yodli 2008. 03. 12. 12:16 -kor
Elküldve: 2008. 03. 12. 13:37
grat a siren es angel cardhoz de kb mennyit ernek ott?
es a sikeres tame ugyan olyan kevés mint az amerikain?
es a sikeres tame ugyan olyan kevés mint az amerikain?
Rappelz:
Yeti: Bewy 120/50 Soldier
FirstSorc 100/40 Battle Summoner
Pet: Ulquiorra 100+10 Nighthawk
Grimmjow 100+10 Nighthawk
Yeti: Bewy 120/50 Soldier
FirstSorc 100/40 Battle Summoner
Pet: Ulquiorra 100+10 Nighthawk
Grimmjow 100+10 Nighthawk
Elküldve: 2008. 03. 12. 14:02
Köszi! A siren kb. 4-5 mill. az angel meg 6-6,5 mill. közötti áron megy jelenleg. Hallásból, iiletve a "nevesebb" tamerek hozzászólásai alapján, úgy néz ki, hogy a sikeres tamingnek a német rappelzben most nagyobb az esélye. Elég sok befogott angyalt láttam már eddig a játékban...
Egyébként két petkártyán kívül volt még más eventes cucc is. Sok feather (summon és return) közt volt pár darab 7 napos sátor, r3 és r4 fülbevalók, és persze több kiló saláta. Nekem tetszett az "egerészés", de az event végére már halomban álltak a gyakori egérdarabok a Wh-ban. Lesz majd mit kiszórni...
Egyébként két petkártyán kívül volt még más eventes cucc is. Sok feather (summon és return) közt volt pár darab 7 napos sátor, r3 és r4 fülbevalók, és persze több kiló saláta. Nekem tetszett az "egerészés", de az event végére már halomban álltak a gyakori egérdarabok a Wh-ban. Lesz majd mit kiszórni...
Szerkesztette: Yodli 2008. 03. 12. 14:02 -kor
Elküldve: 2008. 03. 12. 19:06
A hülyéi már megint megkavarták a skill neveket... Már lassan sikerült megtanulni, hogy melyik skillhez melyik kártya tartozik, erre most kavartak rajta egy sort, még ha legalább így a skill és a kártya egyforma is lett. Az egyik legjobb a Blast of Shield, amiből Gale of Reflectiont csináltak, AH-ban tegnap bideltem az elsőre, ma meg amikor felvettem a kártyát, hirtelen azt se tudtam mi a fene lehet az. Orknak a Strong Warrior skilljéből lett valami Shaman's nevű skill, de a rövidítése legalább megmaradt SW-nek.
Nameg a stone-ok. Azokat is nagyjából tudtam, ha esett valami, hogy mi lenne, erre az egészet átnevezték, most megint egy rakás idő lesz, mire megjegyzi az ember. Ezek a módosítások nem kellettek volna, vagy legalábbis nem így, hogy már berögzültek a régi megnevezések.

Nameg a stone-ok. Azokat is nagyjából tudtam, ha esett valami, hogy mi lenne, erre az egészet átnevezték, most megint egy rakás idő lesz, mire megjegyzi az ember. Ezek a módosítások nem kellettek volna, vagy legalábbis nem így, hogy már berögzültek a régi megnevezések.
Szerkesztette: SuMMeR 2008. 03. 12. 19:08 -kor
Elküldve: 2008. 03. 12. 22:07
A véleményeteket szeretném kérni!
Már elértem a 48-as szintet (88%) a DM- mel. Érdemes OB-zni, vagy sem? Csak azért, mert már olvashatjátok a community centerben, hogy az epic 5-ről beszélnek, és én meg úgy tudom, hogy az epicváltásnál job reset lesz (vagy rosszul tudom?), és akkor az összes eddigi JP-t visszakapjuk, amit elköltöttünk, és akkor OB-zek. Ez rossz ötlet?
Már elértem a 48-as szintet (88%) a DM- mel. Érdemes OB-zni, vagy sem? Csak azért, mert már olvashatjátok a community centerben, hogy az epic 5-ről beszélnek, és én meg úgy tudom, hogy az epicváltásnál job reset lesz (vagy rosszul tudom?), és akkor az összes eddigi JP-t visszakapjuk, amit elköltöttünk, és akkor OB-zek. Ez rossz ötlet?
Rappelz
Szerver: Tortus
Karakter:
-MoonlightDancer (Healer) Kln: BountyHUNters
-NightWizard (DM) Kln: BountyHUNters
Rappelz fan oldal
Karakter:
-MoonlightDancer (Healer) Kln: BountyHUNters
-NightWizard (DM) Kln: BountyHUNters
Rappelz fan oldal
Elküldve: 2008. 03. 13. 06:41
Az csak találgatás, az hogy volt epic4be még nem jelenti azt hogy lesz epic5be is. (habár naon valószínű)
Én a kiskarim mindenképpen ob-zem, már 48as jlvl-nél járok (2. breeder
)
Én a kiskarim mindenképpen ob-zem, már 48as jlvl-nél járok (2. breeder

Tortus szerver
BountyHUNters guild
BountyHUNters guild
Elküldve: 2008. 03. 13. 10:53
Idézet: Kacsa_ - Dátum: 2008. márc. 12., szerda - 22:07
... és én meg úgy tudom, hogy az epicváltásnál job reset lesz (vagy rosszul tudom?), és akkor az összes eddigi JP-t visszakapjuk, amit elköltöttünk...
Eddig hivatalosan nem volt szó a nyáron érkező Epic5 miatti esetleges jp újraelosztásról. Sok az ezzel kapcsolatos álhír, mert többen azt hiszik, hogy minden epic váltás ezzel jár. Tévedés.
Az Epic4 megjelenésekor azért volt ez a lehetőség megadva minden játékosnak, mert ekkor lettek a second jobok bevezetve. Sok játékos viszont már lvl 60+,70+,80+ vagy feletti volt. Ezen játékosok a second job hiányában, amíg tudták a first jobos skilljeiket maxolták ki, utánna már csak a jp-t gyüjtötték. A játék készítői ezekre a játékosokra gondolva adták meg az addig megszerzett jp pontok újraelosztásának lehetőségét.
Az Epic5-el még nem kapjuk meg a third jobot (jelenleg annyit tudni erről, hogy valamikor az Epic5 után majd...), ami a fent említett esetleges újraelosztásra okot adhatna.
Elküldve: 2008. 03. 13. 11:18
Lám-lám mit talál az ember néha
. Sziasztok, hiányoztam Pio? 
Amúgy komolyan, jó látni hogy van egy szerverfüggetlen magyar közösség is
.
Kacsa szerintem OBzd. Sose lehet tudni, mit csinálnak a devek.
Pio betámadott titeket Guru? Remélem most kicsit jobban összeszedik magukat, rossz nézni a vergődést.

Amúgy komolyan, jó látni hogy van egy szerverfüggetlen magyar közösség is

Kacsa szerintem OBzd. Sose lehet tudni, mit csinálnak a devek.
Pio betámadott titeket Guru? Remélem most kicsit jobban összeszedik magukat, rossz nézni a vergődést.
Szerkesztette: grimma 2008. 03. 13. 11:22 -kor
Elküldve: 2008. 03. 13. 15:12
hello Morkie...
el sem hiszem hogy tudsz sajnalni valakit
akkor nem sajnaltad őket mikor kiléptél?
meg hát inkább magadat kéne.... mert ugy hirlik hogy cv2-t eléggé csunyán sikerült elvesziteni...
el sem hiszem hogy tudsz sajnalni valakit

akkor nem sajnaltad őket mikor kiléptél?

meg hát inkább magadat kéne.... mert ugy hirlik hogy cv2-t eléggé csunyán sikerült elvesziteni...

Rappelz:
Alliance:
Klán: BountyHUNters
Karakter: ez az ... R5 priest meg egyebek
Alliance:
Elküldve: 2008. 03. 13. 15:24
Hmm, Doctor ha valakit megtámadsz előbb mindig készülj fel vastagon rá,hogy csak magadat teszed nevetségessé.
1. A Guruból való kilépésem körülményeihez semmi közöd. A Gurubóli távozásom után is rengeteg barátom, olyan ember maradt akit szivesen segítek ha tudok, stb. Nehéz lépés volt kilépni, és sajnáltam hogy nem harcolhatok ezentúl melettük (1 ember kivételével akivel max ellenélként harcolnék). Máig sokat beszélgetek többségükkel, és próbáljuk tisztázni, hogy milyen kommunikációs problémak, és egyes emberi lépések miatt történt a hasadás. Ehhez semmi közöd. Mivel nekem sincs semmi közöm ahhoz, hogy miért is léptél ki BHból, nincs ezen lépésedhez hozzátennivalóm.
Rosszul fogalmaztam a vergődéssel, hiszen a Gurunak mind2 veszteségnél jó okai voltak (EN ellen kevesen voltak, Omega+BHellen időzona szivatás). Így mondom, remélem támadnak, és egy kellően szép harcot produkálnak ellenetek ma hétvégén.
2. CV2t egyáltalán nem csúnyán vesztettük el. Mondhatni igencsak szép volt több mint 1 óráig kitartani 8 fővel 48 ellen, úgy hogy az ő oldalukon is meglehetősen nagy számú (értsd legalább annyi mint nálunk) r5 volt illetve r6osuk is volt. Büszke vagyok a helytállásunkra
.
3. Máig nem értem miből ered az ellenséges hozzáállásod irányomban, révén neked sohasem ártottam, max Pionak, akivel való kapcsolatomhoz azonban neked szintén semmi közöd, mi kettőnk között általában rendezzük a dolgot.
Ezért eddig egyetlen indokot tudtam eddig csak kitalálni, mégpedig a csupán kicsinyes féltékenység a szintem és gyógyitói képességeim felé. Ezt te nyilván tudod cáfolni, hiszen az ilyen mértékű indulatot és támadási kényszert valakivel szemben akit alig ismersz a féltékenység talán még nem magyaráz. Szóval vessük el ezt az elméletet
.
1. A Guruból való kilépésem körülményeihez semmi közöd. A Gurubóli távozásom után is rengeteg barátom, olyan ember maradt akit szivesen segítek ha tudok, stb. Nehéz lépés volt kilépni, és sajnáltam hogy nem harcolhatok ezentúl melettük (1 ember kivételével akivel max ellenélként harcolnék). Máig sokat beszélgetek többségükkel, és próbáljuk tisztázni, hogy milyen kommunikációs problémak, és egyes emberi lépések miatt történt a hasadás. Ehhez semmi közöd. Mivel nekem sincs semmi közöm ahhoz, hogy miért is léptél ki BHból, nincs ezen lépésedhez hozzátennivalóm.
Rosszul fogalmaztam a vergődéssel, hiszen a Gurunak mind2 veszteségnél jó okai voltak (EN ellen kevesen voltak, Omega+BHellen időzona szivatás). Így mondom, remélem támadnak, és egy kellően szép harcot produkálnak ellenetek ma hétvégén.
2. CV2t egyáltalán nem csúnyán vesztettük el. Mondhatni igencsak szép volt több mint 1 óráig kitartani 8 fővel 48 ellen, úgy hogy az ő oldalukon is meglehetősen nagy számú (értsd legalább annyi mint nálunk) r5 volt illetve r6osuk is volt. Büszke vagyok a helytállásunkra

3. Máig nem értem miből ered az ellenséges hozzáállásod irányomban, révén neked sohasem ártottam, max Pionak, akivel való kapcsolatomhoz azonban neked szintén semmi közöd, mi kettőnk között általában rendezzük a dolgot.
Ezért eddig egyetlen indokot tudtam eddig csak kitalálni, mégpedig a csupán kicsinyes féltékenység a szintem és gyógyitói képességeim felé. Ezt te nyilván tudod cáfolni, hiszen az ilyen mértékű indulatot és támadási kényszert valakivel szemben akit alig ismersz a féltékenység talán még nem magyaráz. Szóval vessük el ezt az elméletet

Szerkesztette: grimma 2008. 03. 13. 15:39 -kor
Elküldve: 2008. 03. 13. 16:11
1. itt kezdodik hogy semmiben nem érthetünk egyet...
max abban hogy nem sok közünk van ahoz hogy ki miért lép ki guildböl ...
de legalabb azt a mély együttérzést sem kéne szimulálni...
mert részedről akokr mi értelme?
lehet hogy jo poén volt 8an szerencsetlenkedni 48 ellen... legyel csak büszke rá... és akkor legalább melettük tarts ki...
nekem is mondhatni lettek barataim guruba... és probáltak is oda csábitani... de valahogy nem tudnám magamnak megbocsátani ha belépnék...
2. meg azt is nyugodtan hozzá tehetted volna hogy akad abban a klánban 125+os emberke is...
és nagyon sok 110++ vagy inkabb r6 közeli, ami meg titeket illet ne számits itt valami csatára...
abbol mindig ti kerültök ki vesztesen, mert meg a sz@rkeverest is el tudod cseszni!
no de a legszebb öröm a söröm
jo nezni hogy par r6 leégeti magat...
mindezt a régi szép idők emlékére...
remélem ezt a forumot is bekénhagyod mint a fantasyt
valakinek hogy lehet ennyi szabadideje... meg hozza nem értése.. hogy meg egy egyszerü regisztraciot is képes legyen elcseszni..
ide hányadik alkalomra sikerült belépni?
talan te vagy az egyik legviccesebb személy akit errefelé találni lehet ...
ezt nyugodtan veheted személyes sértésnek is
végső soron majdnem az is a cél ...
szoval alig varom az ujabb értelmes kirohanasodat... ebbőlsem lesz bocsánat kérés sem elfogadas szerintem.
( elnézést azoktol akik nem tudják hogy miről van szó, eléggé hosszú történet a tortusrol)
max abban hogy nem sok közünk van ahoz hogy ki miért lép ki guildböl ...
de legalabb azt a mély együttérzést sem kéne szimulálni...
mert részedről akokr mi értelme?
lehet hogy jo poén volt 8an szerencsetlenkedni 48 ellen... legyel csak büszke rá... és akkor legalább melettük tarts ki...
nekem is mondhatni lettek barataim guruba... és probáltak is oda csábitani... de valahogy nem tudnám magamnak megbocsátani ha belépnék...
2. meg azt is nyugodtan hozzá tehetted volna hogy akad abban a klánban 125+os emberke is...
és nagyon sok 110++ vagy inkabb r6 közeli, ami meg titeket illet ne számits itt valami csatára...
abbol mindig ti kerültök ki vesztesen, mert meg a sz@rkeverest is el tudod cseszni!
no de a legszebb öröm a söröm

mindezt a régi szép idők emlékére...
remélem ezt a forumot is bekénhagyod mint a fantasyt

valakinek hogy lehet ennyi szabadideje... meg hozza nem értése.. hogy meg egy egyszerü regisztraciot is képes legyen elcseszni..
ide hányadik alkalomra sikerült belépni?
talan te vagy az egyik legviccesebb személy akit errefelé találni lehet ...
ezt nyugodtan veheted személyes sértésnek is

szoval alig varom az ujabb értelmes kirohanasodat... ebbőlsem lesz bocsánat kérés sem elfogadas szerintem.
( elnézést azoktol akik nem tudják hogy miről van szó, eléggé hosszú történet a tortusrol)
Rappelz:
Alliance:
Alliance:
Elküldve: 2008. 03. 13. 16:14
Idézet: grimma - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 15:24
Hmm, Doctor ha valakit megtámadsz előbb mindig készülj fel vastagon rá,hogy csak magadat teszed nevetségessé.
.
.

Kérlek Doc. ignoráld a 3. pontot, hülyeség és gyerekes rész részemről. Sajnos forüm nem enged törölni, érdekes fórum.

Elküldve: 2008. 03. 13. 16:14
Én már nem számítok semmire, Guruba egyedül NaSkA ellenfél, Anghába senkise.....
Jó lenne ha jönne vmeik, de mostmár igazán nem érdekel, kb van 1 klán az egész szerveren ameik meg bírna minket verni moonban....
És erre nehogy vki elkezdjen jönni a hülye dumával hogy attól hogy leverem attól még siegen tök más lesz, a nagy fenét, siegen full buffokkal, fél guildel mellettem esélyük sincs annak akiket 1v1be leverek...
Guru siegen is ott volt r6 is meg volt healerjük is meg csomó r5, nekünk volt 79 bishop aki engem pl 1x se healelt, mert nem kellett, hullottak mint a legyek, ennyi.... egyedül NaSkA miatt várom hátha jön guru ellenünk, amúgy esélytelen nekik nyerni.....
Ja, és a poén az egészbe??? Hogy mindig szétválunk, nagyjából sose megyünk együtt, mert az ally guild inkább marad védeni..... szóval fél csapattal vertünk eddig kb mindenkit (egyedül guru+EN szövetséget nem anno, de mostmár az is menne lazán)
Aztán meg nagyarc 12x dm elkezd pofázni hogy így levertek meg úgy levertek amikor ki se volt 2 pt, meg szintbe kb miénknek 2szerese volt náluk, csakhogy azóta mind BH mind Omega nő és nő....
Most meg továbbra is csak pofázik és pofázik mert hiába r6, de egy nagy nulla. Aztán meg nem jönnek ellenünk....
Ti siegetekről..... lehet hogy volt 48 emberük, de ha az van amit írtál, akkor nem nagy szám, 38 r3-r4et leverni (mellesleg kétlem hogy lettek volna annyian)
Na egyelőre ennyi, folytatás köv.....
Jó lenne ha jönne vmeik, de mostmár igazán nem érdekel, kb van 1 klán az egész szerveren ameik meg bírna minket verni moonban....
És erre nehogy vki elkezdjen jönni a hülye dumával hogy attól hogy leverem attól még siegen tök más lesz, a nagy fenét, siegen full buffokkal, fél guildel mellettem esélyük sincs annak akiket 1v1be leverek...
Guru siegen is ott volt r6 is meg volt healerjük is meg csomó r5, nekünk volt 79 bishop aki engem pl 1x se healelt, mert nem kellett, hullottak mint a legyek, ennyi.... egyedül NaSkA miatt várom hátha jön guru ellenünk, amúgy esélytelen nekik nyerni.....
Ja, és a poén az egészbe??? Hogy mindig szétválunk, nagyjából sose megyünk együtt, mert az ally guild inkább marad védeni..... szóval fél csapattal vertünk eddig kb mindenkit (egyedül guru+EN szövetséget nem anno, de mostmár az is menne lazán)
Aztán meg nagyarc 12x dm elkezd pofázni hogy így levertek meg úgy levertek amikor ki se volt 2 pt, meg szintbe kb miénknek 2szerese volt náluk, csakhogy azóta mind BH mind Omega nő és nő....
Most meg továbbra is csak pofázik és pofázik mert hiába r6, de egy nagy nulla. Aztán meg nem jönnek ellenünk....
Ti siegetekről..... lehet hogy volt 48 emberük, de ha az van amit írtál, akkor nem nagy szám, 38 r3-r4et leverni (mellesleg kétlem hogy lettek volna annyian)
Na egyelőre ennyi, folytatás köv.....
Tortus szerver
BountyHUNters guild
BountyHUNters guild
Elküldve: 2008. 03. 13. 16:23
3ik pontodat én is kizárnám... tényleg ostobaság 
de erre majd kkésöbb irok

de erre majd kkésöbb irok
Rappelz:
Alliance:
Alliance:
Elküldve: 2008. 03. 13. 16:30
Docra inkább nem reagálok, sajnos itt már valszeg nagyon félrement minden.
Pio:
Naska valóban esélyes ellened. Úgy érzem a régi Guru+EN kombo azért továbbra is verne titeket.
Saffonak nagy az arca, kétségtelen
. Nyugi, jövünk ha készen állunk, ergo van 16 főnk (jelenleg nincs), és kellő tapapsztalatunk (támadjuk ENt vagy valakit hogy az új siegelők egy kis tapasztalatot szerezzenek (dugig vagyunk olyanokkal akik CV2ben siegeltek először)). Addig meg szerintem Guruval jól ellesztek.
CV2: Ateneog, zecus, stykisbr, met, ... (nevmemoriat ne teszteljuk inkabb) Szerintem sokkal több r5jük volt mint nekünk. Tőlünk csak én voltam r6 azon a siegen. Nekem nem volt időm ütni csak supportolni.
Pio:
Naska valóban esélyes ellened. Úgy érzem a régi Guru+EN kombo azért továbbra is verne titeket.
Saffonak nagy az arca, kétségtelen

CV2: Ateneog, zecus, stykisbr, met, ... (nevmemoriat ne teszteljuk inkabb) Szerintem sokkal több r5jük volt mint nekünk. Tőlünk csak én voltam r6 azon a siegen. Nekem nem volt időm ütni csak supportolni.
Elküldve: 2008. 03. 13. 16:38
Na azokról az emberekről inkább nem mondok semmit....
Ateneo hiába 125, 110es akárki leveri, zecus jó, de healer úgyhogy ....
stykisbrt 90%os wrath-tel levertem.... met is hiába 110++ ő még saffonál is gyengébb :o
Gondolom volt JhomBR is, hát őtőle se sokan félnek a szerveren
Tökmind1, jön guru leverjük őket ha nem akkor nem.... Most úgyis más van készülőben, meg rájöttem hogy Angha se nagy fenyegetés, elején azt hittem, de mostmár nem. Ha mégis jönnétek és elvernétek, ám legyen
Ateneo hiába 125, 110es akárki leveri, zecus jó, de healer úgyhogy ....
stykisbrt 90%os wrath-tel levertem.... met is hiába 110++ ő még saffonál is gyengébb :o
Gondolom volt JhomBR is, hát őtőle se sokan félnek a szerveren

Tökmind1, jön guru leverjük őket ha nem akkor nem.... Most úgyis más van készülőben, meg rájöttem hogy Angha se nagy fenyegetés, elején azt hittem, de mostmár nem. Ha mégis jönnétek és elvernétek, ám legyen
Tortus szerver
BountyHUNters guild
BountyHUNters guild
Elküldve: 2008. 03. 13. 16:50
Hát ezaz, egyse támad...
Pontosítok, elméletileg erős guildek támadnak.... akiket fel bandával leverünk....
Uccsó 10 siege 15 percen belüli nyerés volt mind, most meg kérdeztem gurusokat hogy jönnek mindegyik azt mondta hogy nem tudja....
Pontosítok, elméletileg erős guildek támadnak.... akiket fel bandával leverünk....
Uccsó 10 siege 15 percen belüli nyerés volt mind, most meg kérdeztem gurusokat hogy jönnek mindegyik azt mondta hogy nem tudja....
Tortus szerver
BountyHUNters guild
BountyHUNters guild
Elküldve: 2008. 03. 13. 16:53
Nameg ti is, inkább mentem lm ellen minthogy ellenünk jönnétek moonba....
Ez is kicsikét fura, bár sztem EN is bever titeket, túl sokan vannak....
Nemtom miért vagytok annyira betojva.....
Ez is kicsikét fura, bár sztem EN is bever titeket, túl sokan vannak....
Nemtom miért vagytok annyira betojva.....
Tortus szerver
BountyHUNters guild
BountyHUNters guild